Quantcast

Uusia sikalavideoita julki

Jatkoa edellisille

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Uusia sikalavideoita julki | Jatkoa edellisille

Julkaistu: 22.11.2011 06:45

Kommentit: 13 kpl

Tarkastaja: ZorGy

1.68 / 5 (20 ääntä)

Uusia sikalavideoita julki | Jatkoa edellisille

Kommentit

24.11.11 00:03
<Naamapaa> ne porsaathan on tuomittu kuolemaan jo ennen syntymäänsä
23.11.11 09:46
<Mohnake> Kysehän tässä videossa ylipäätään on se, että saatais kaikkien eläinten paskasti pitäminen lopetettua. Kuvattiin sitten vaikka muutamaa tilaa tai satoja, mutta pointti pysyy samana. Vähän sama jos joku sattumoisin tummaihoinen ihminen tekee rikoksen niin te leimaatte kaikki mustat rikollisiksi ja epäluotettaviksi. Ei se syy ole kaikkien niiden vaan sen yhden. Paskaa imagoa toki voi antaa itsestään ja muista, mutta kannattaako se loppupeleissä?
22.11.11 23:42
<Japi913> "Never trust a hippie"
22.11.11 22:58
<amcg> Näitä kuvaajia haastateltiin eilen telkkarissa. Väittivät mm. yliopistojen tekemiä tutkimuksia epäluotettaviksi ja teollisuuden tilaamiksi. Kerrankin oli hyvä toimittaja ja kysyi loppuun, että millainen lihantuotanto ois hyvää? Vastaus oli ettei eläimiä saa tuottaa ruoaksi. Jep-jep! Eli ite tekevät nimenomaan tiettyyn tulokseen tähtäävää tutkimusta.
22.11.11 21:18
<Charon-> Ituhipit sais laittaa lihanjalostamoon.
22.11.11 18:51
<mattinäsä> Kuvaisivat joskus hieman sitä kokonaisuutta, eikä vaan joitain pieniä sairasosastoja ja sitten vasta näyttäis mitä voidaan parantaa ja mitä ei tarvitse.
22.11.11 15:48
<vonge> tainnu hippiukot/akat kuvata omaa asuntoansa :/
22.11.11 15:28
<Mikko84> Omien mielipideiden mukaan tehdyt materiaalit on kyl vähän epäluotettavia vai pitäiskö sanoa et joskus täysin epäluotettavia.
22.11.11 13:26
<suklaarusina> Ei pitäis kattella kun yrittää laihduttaa. Nälkä tulee...
22.11.11 11:17
<Tonny> Miten mä en löytäny yhtään videota tosta linkistä?
22.11.11 07:31
<LaggyLuke> Ei kai taas. Sikatilan elämää nähneenä voin sanoa, että Suomessa on ehkä maailman parhaimmat olot teuraseläimillä. Ameriikoissa ynnä muissa on niin paljon raaempaa touhu kuin täällä.
22.11.11 07:03
<WremahThD> "Oikeutta eläimille -yhdistyksen mukaan vuosien 2007, 2009 ja 2011 aikana on kuvattu yli 100 suomalaista sikatilaa." Suomessa on noin 2040 sikatilaa, joista nämä sankarit ovat kuvanneet vähän yli 100, joukosta on löytynyt muutamia joissa tilanne on huono, videot dramatisoidaan rankalla kädellä ja julkaistaan, jonka jälkeen pitäisi muodostaa niiden perusteella käsitys suomen sikateollisuudesta, nigga please.
19

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Uusia kuvia Marsista

7991 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.