Quantcast

Kyllä SDP tietää mitä Suomen kansa tarvitsee

Tarvitsemmeko minareetteja vai peruskorjauksen suomalaisiin homekouluihin ?

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Kyllä SDP tietää mitä Suomen kansa tarvitsee | Tarvitsemmeko minareetteja vai peruskorjauksen suomalaisiin homekouluihin ?

Julkaistu: 5.12.2011 11:06

Katsottu: 5722 kertaa

Kommentit: 16 kpl

Tarkastaja: ZorGy

3 / 5 (24 ääntä)

Kyllä SDP tietää mitä Suomen kansa tarvitsee | Tarvitsemmeko minareetteja vai peruskorjauksen suomalaisiin homekouluihin ?

Kommentit

18.12.11 16:33
<madantti> mikä vittu 12343235 vaivaa? Mikä metsuri?? Rasisti? Vitun sekopää
08.12.11 00:59
<smarakti> Kuka lukis jonkun jungnerin blogia :ppppppp
07.12.11 02:25
<sammaggo182> onkohan täälläkään kukaan lukenut tuota jungnerin blogia? mies sanoi siinä että suomeen pitäis saada lisää koulutettuja, yrittäjähenkisiä ihmisiä kuten yliopistoissamme opiskelevia vaihtareita eikä puhunut humanitäärisestä maahanmuutosta sanaakaan...
06.12.11 21:57
<Cremaster> "Jungerin mielestä Suomeen voisi rakentaa lisää teppeleitä. "
06.12.11 13:19
<RealBros> Takaisin Terrariaan luomaan täydellistä yhteiskuntaa ->
06.12.11 02:10
<_dem0_> Jugner ja Halla-Aho, siinä on kyllä kaksi klovnia.. Onneksi en välitä paskaakaan asiasta vaan pelaan Skyrimiä
15
05.12.11 22:48
<n00wan> Hyväksytään nyt se tosiasia että suomalaiset ovat jääräpäistä ja suvaitsematonta kansaa, enkä näe että tämän tulisi muuttua. Ei meistä monikaan halua minaretteja sun muita lähi-idän ilmiöitä peltoja täyttämään. Vihervasurit ja muut hyysäripellet voivat puolestani mennä rikastuttamaan afrikkaa.
05.12.11 20:13
<Ayz> Juuh mikähän vittu siinä on että tarvitsee *tännekin* tulla provosoimaan, ei voitu taaskaan kuvausta yhtään aggressiivisemmin valita. Omalla rahalla järjestöt/uskonnot tehkööt mitä haluaa kunhan eivät häiritse muita (ps. voisivatkohan helsingin tuomiokirkossakin lopettaa kellojen soittelun arkisin?). Helvettiäkö muutenkaan kaikkia uutisia joissa on sana 'maahanmuutto' tarvitsee tänne linkata? Tässäkään uutisessa ei ole mitään uutta ja ihmeellistä; kuten halla-ahokin sanoo niin samoja kliseitä käydään vaan taas uudestaan läpi.
11
05.12.11 16:54
<costis> 12343235 mitä vittua sää oikeen ees yrität selittää?
05.12.11 14:58
<normi> Joo saavat ihan omilla rahoillaan rakentaa temppelinsä.
05.12.11 13:47
<12343235> jos halla aho sanoo jotain, pitää kyllä mennä vastaan.. kuka vittu päästänäny jonku äärirasistisen metsurin eduskuntaan.. ainiin te.. mut juu maahanmuutto on perseestä mutta halla aho vittuun suomesta
-15
05.12.11 13:44
<avv> Nuo kirjoittaa nykyään vaan blogeihinsa eikä kiistele mistään siellä eduskunnassa face2face
05.12.11 13:30
<Harrowed> Yhtä paljon, kuin halla-aho edustaa koko perussuomalaista puoluetta, edustaa junger koko sdp:tä... Kylähullut ne on jokaisessa puoluessa omansa. Eikä junger varsinaisesti missään väitä, että minaareetit valtion tai kuntien rahoilla rakennettaisiin eli en ymmärrä miten ne minareetit olisivat homekoulujen budjetista pois. Tämä siis kritiikkinä ihan tähän riemurasian linkin otsikointiin, il:n artikkelissa ei mitään suurempaa valittamista.
05.12.11 13:17
<morshu1> valtio ja uskonto pitäs erotaa toisitaan. Kirkko helvetiin ja samoin synagoogat ja moskejat.
25
05.12.11 11:56
<PenZon> Nyt riitti. Yli laidan vaan kaikki pirun idiootit ruusunpunaisine laseineen. Ennen kuin ruvetaan askartelemaan tästä maasta jotain ala-asteen YK-tasa-arvopäiväesitettä niin hoidetaan kyllä _kaikki_ muut ongelmat ensin kuntoon.
05.12.11 11:18
<TimoHerra> Ei tarvitse

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Kyllä Kokkolassakin osataan!

47200 katselukertaa

ikävä kyllä totta

33953 katselukertaa

Kyllä suomalaiset osaa juhlia :D

14029 katselukertaa

Ahne(yrjö kyllä lentää)

13751 katselukertaa

Kyllä Pakistaaniassa osataan

10800 katselukertaa

MUOKKAA LINKIN TIETOJA

Muokkaamasi tiedot tarkastetaan mahdollisimman nopeasti ylläpidon toimesta, jonka jälkeen muutokset tulevat näkyviin mediaan. Voit muokata mediaa useamman kerran vaikka viimeisintä muutostasi ei ole vielä hyväksytty. Median poisto tulee myöhemmin mahdolliseksi.

URL

Otsikko

Kuvaus

Kategoria

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.