Quantcast

18 Unusual Things You Maybe Didn’t Know

Muscles in the heart have the power to expel the blood 10 meters in the air

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
18 Unusual Things You Maybe Didn’t Know | Muscles in the heart have the power to expel the blood 10 meters in the air

Julkaistu: 16.12.2011 00:16

Kommentit: 26 kpl

Tarkastaja: Arab

2 / 5 (7 ääntä)

18 Unusual Things You Maybe Didn’t Know | Muscles in the heart have the power to expel the blood 10 meters in the air

Kommentit

19.12.11 00:46
<crazy lens> kieleksi, kirjoitettaessa ei-niin-sivistyneelle ihmisjoukolle. Ja sitten vielä tuo ettei perhonen maista jaloillansa, ehkä tarkkaanottaen ei, mutta ei ihmisenkään koko makuaisti toimi kielessä, vaikka sanotaan ihmisen maistavan kielellä.
19.12.11 00:46
<crazy lens> Kanakotka saanen korjata "oikeita faktojasi"? Oman käsitykseni mukaan ihmisen sydämellä on mahdollisuus tuottaa mainitun korkuinen verisuihku oikeissa olosuhteissa (tekstissä ei väitetty jokaisen sydämen kykenevän siihen). Puhuttaessa kaikista lihaksista, niin eikö sydän ole "vahvin" lihas (vahvuudella en tarkoita lihaksen tehoa, vaan kuinka kauan se jaksaa tehdä työtä väsymättä), ja eikö tahdonalaisista lihaksista kielen heikoin lihas ole ylläolevan vahvuuden määritelmän mukaan "vahvin" tahdonalainen lihas. Krokotiililla ei välttämättä ole "kieltä", mutta helpointa sitä on ehkä kutsua
18.12.11 16:33
<vilitsu> Kanakotka on ihan väärillä sivustoilla nyt. Mene lukemaan luonto asioitas ja kattomaan dokumenttejä. Ei tänne tarvii tulla pätee.
-1
18.12.11 15:26
<Kanakotka> Ei ole kyse mistään "omista määritelmistä", vaan ihan luonnontietelijöiden määritelmistä kyseisille elimille. Lukemalla oppii, tuollaisella vänkäämisellä ei. Mutta minullehan ei kuulu pikkulasten tietämättömyys, että jätetään tämä tähän. Ei tuollaiselle kakaralle tunnu saavan tietoa päähän edes pakottamalla :) Sama viesti menee vilitsulle.
17.12.11 18:37
<Lapsivedenkeitin> "I saw it in the internet, it must be true"
17.12.11 16:47
<Kanakotka> Ellei meidän pikku idoottime vielä ymmärtänyt hakea tietoa, niin nimikkeellä "muscular hydrostat" toimivat myös norsun kärsä, ja mustekalan lonkerot, jotka sattuneesta syystä eivät myöskään ole kieliä. En voi uskoa, miten helvetin vaikeaa on ymmärtää pienellä ihmisellä selkeästi kirjoitettua tekstiä. Ehkäpä pitäisi simplifoida kyseisen herran tasolle teksti, niin saattaisi mennä jakeluun.
-1
17.12.11 16:43
<Kanakotka> Damace, voi helvetti, että ihminen voi olla tyhmä. Se lihaskimppu joka sieltä löytyy, näkyi sitä tai ei, ei ole funktionaalisesti luokiteltu kieleksi, tämän tiedon saat mistä tahansa asianomaavalta biologilta, joka on asiaan edes muutaman minuutin perehtynyt. Lisäksi ihmisen kielessä ei ole sisällä lihaksia, vaan kuten mainitsin (vaikka et typeryyttäsi vaivautunut lukemaan...) se on ihan englanniksi nimikkeellä "muscular hydrostat". Sen sisältämät "lihakset" eivät ole lihaksia, mutta niille ei ikävä kyllä tällä hätää löydy tarkentavia suomenkielisiä nimiä. Pääerona on hemoglobiinin puute.
-1
17.12.11 13:07
<largehc> Harmi etten ole sika.
16.12.11 21:53
<piisp97> en kokeillut
16.12.11 20:28
<kille> Mä en kyllä pysty aivastamaan silmät auki.
16.12.11 19:33
<Kanakotka> Ehkäpä kannattaisi asioista ottaa selvää, ennen kuin paskaa rupeaa jauhamaan?
-1
16.12.11 19:33
<Kanakotka> Damace, koska wikipediahan on kaikkein luotettavin tietolähde kaikkeen, vai mitä? Ihmisen kieli ensinnäkin koostuu neljästä lihaksesta, Genioglossus, joka on se lihas jolla kieli työnnetään ulos, hyoglossus, jolla kieli pystytään painamaan suun alaosaa vasten tiukasti, styloglossus, joka on vastuussa kielen muista ylös/alas suuntaisista liikkeistä, ja palatoglossus, joka on kielen takaosan, ja palaatin lihas. Kieli itsessään ei sinällään lihaksia sisällä, vaan on (eng. Muscular hydrostat). Kuten jo ennen maitsin, kokoonkin suhteutettuna ulompi puremalihas, joka on pienempi kuin kieli.
-2
16.12.11 17:48
<vilitsu> No tota kortti juttua en tiennyt
16.12.11 16:39
<avv> Aivastaa todellakin voi silmät auki, eikä se vaadi mitään erikoisia taitoja. Syy miksi laitat silmät kiinni refleksimäisesti, on käärmeet? Muurahaiset? Jopa myyrät eivät hypi. | ja ei todellakaan ole kieli se vahvin, kieli on heikompi kuin ne lihakset, ei ole mikään ihmetemppu. | ja lordbhorak jo tuossa tarketikin "ok" sanan perimän. Onneksi olkoon paskasivu, ei yhtään faktaa joukossa. 0 poeng.
-1
16.12.11 12:54
<Momentto> aika täynnä paskaa...
16.12.11 11:51
<leopoldhauki> Sinivalaat ja mursut hyppelee iloisesti.
16.12.11 09:07
<Kanakotka> .. Kangaroo sanan alkuosat oli jo käsitelty kauan aikaa sitten qi:ssa. Silloin lähes jokainen aborgini heimo puhui omaa kieltään, mutta yksikään niistä ei kutsunut kengurua kyseisellä nimellä, ja nimi perustuu aborgini sanaan "gangurru". Samanlainen paskatarina kuin fasaanin "va sa ni?" alkuperä. | ei ole, ja sitä voi nuollakkin. Guinnesin ennätyskirja on tämän myytin takia joutunut laittamaan monta ilmoitusta sivuilleen, että kyseessä ei ole mikään ihmetemppu. | ja lordbhorak jo tuossa tarketikin "ok" sanan perimän. Onneksi olkoon paskasivu, ei yhtään faktaa joukossa. 0 poeng.
-1
16.12.11 09:03
<Kanakotka> ... Aivastaa todellakin voi silmät auki, eikä se vaadi mitään erikoisia taitoja. Syy miksi laitat silmät kiinni refleksimäisesti, on paineentasaussyyt, ettei kyseinen aivastus lähde kulkeutumaan nenäkanavien kautta kyynelkanaviin. | Hyttysellä ei ole hampaita, vaan aivan suun putsaukseen tarkoitetut harjakset, jotka kasvavat mandiibbeleista ulos. | Thomas Alva Edisonin pimeänpelkoon ei löydy yhtään luotettavaa lähdettä, kyseistä "faktaa" levittävät tämänkaltaiset paskasivustot. | koimētērion tarkoittaa molempia kryptaa ja "nukkumis kammiota" http://en.wiktionary.org/wiki/cemetery
-1
16.12.11 08:58
<Kanakotka> ... Periaatteessa totta, paitsi että perhosella ei ole jalkoja (feet) ollenkaan, vaikka jalat (legs) sillä onkin. Oikeastaan silloinkaan se ei ole totta, vaikka tarsuksen (jalan/feet korvike) kautta maku kulkeutuukin oikeisiin makuaistimiin, jotka sijaitsevat perhosen mahapuolella. | Väärin taas jälleen. Tälle nettimyytille ei löydy yhtäkään tukevaa faktaa mistään, ja se ainoastaan elää, koska idiootit sitä toistavat faktana. | LordBhorak mainitsikin bonobot jo. | Väärin jopa pelikorteissa. Vain pariisin kourtesaanit nimesivät kortit kuninkaallisten mukaan. | ...
-2
16.12.11 08:51
<Kanakotka> ... 89.6% kaikista statistiikoista on perseestä revitty, ja ofiophobia on yleisin phobia. Kysyttävää? | jääkarhut eivät ole vasenkätisiä, koska jääkarhuilla ei ole käsiä. Vasen- ja oikeakätisyys on havaittavissa vain kädellisillä olennoilla, joista suurin osa on ambideksterisiä. | krokotiilit eivät voi työntää kieltään ulos, koska krokotiileillä ei ole kieltä. (elikkä "true by proxy" aivan niinkuin minä en voi lepattaa siipiäni ja lentää. ) vastaava lihasmassa suussa ei ole kieli, koska se ei sisällä makuhermoja, vaan on pelkkä lihas, jolla suun sisus putsataan. | ...
-1
16.12.11 08:48
<Kanakotka> Jumalauta miten paljon fiktionaalista paskaa taas. Ensinnäkin kuinka pitkälle sitä verta ruiskuaa riippuu verenpaineesta, kunnosta, ja eläinlajista. | Elefantit eivät ole ainoa eläinlaji, joka ei pysty hyppimään. Entäs laiskiaiset? Tai kastemadot? Käärmeet? Muurahaiset? Jopa myyrät eivät hypi. | Ja ei todellakaan ole kieli se vahvin, kieli on heikompi kuin ne lihakset, jolla liikutellaan sormia. Vahvin kokoonsa nähden on ulompi puremalihas, joka sijaitsee poskessa. | Sian orgasmi "voi kestää" 30 minuuttia, kuten myös ihmisten. Se ei meinaa, että se kestäisi niin pitkään yhtäkään kertaa. | ..
-2
16.12.11 05:17
<LordBhorak> Osa ihan täyttä paskaa ja myyttejä. Bonobot harrastavat seksiä seksin ilosta delfiinien ja ihmisten lisäksi ja voit aivastaa silmät auki ja vasenkätisten jääkarhujen juttukin lähinnä myytti. Ja tuo ok juttu on täyttä paskaa, se perustuu vanhanaikaisiin painokoneisiin, kun tarkkailtiin painojälkeä ja jos kaikki oli kunnossa, niin vastaus oli "all clear", joka lyheni "o.k." (lausuttuna lähes all clear).

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Mormoonilapsia 1800- luvulta

14854 katselukertaa

Apache vs. IED Emplacers (K18!)

15512 katselukertaa

Dating Ariane - treffipeli (K-18)

196126 katselukertaa

K-18-tekstareita

31901 katselukertaa

7 Unusual Military Animals

7169 katselukertaa

Unusual Friendship

5713 katselukertaa

Unusual and Funny Police Cars

6314 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

 • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
 • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
 • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
 • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
 • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
 • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
 • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
 • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
 • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
 • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
 • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
 • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
 • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.