Quantcast

Tiedemiehet kehittivät uuden kalenterin

kalenteri, jonka ansiosta päivämäärät osuisivat samalle viikonpäivälle vuodesta toiseen.

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Tiedemiehet kehittivät uuden kalenterin | kalenteri, jonka ansiosta päivämäärät osuisivat samalle viikonpäivälle vuodesta toiseen.

Julkaistu: 30.12.2011 07:43

Kommentit: 11 kpl

Tarkastaja: ZorGy

0 / 5 (4 ääntä)

Tiedemiehet kehittivät uuden kalenterin | kalenteri, jonka ansiosta päivämäärät osuisivat samalle viikonpäivälle vuodesta toiseen.

Eniten ääniä saaneet kommentit

30.12.11 14:28
<PenZon> Olishan se toisaalta aika kätevää. Mutta ei tuota kellonaikaa välttämttä tarvitte muuttaa, oppisivat vaan lisäämään suluissa sen utc:n joka kellonajan perään.

Kommentit

01.01.12 15:00
<irou> mahtaa vituttaa asua brasiliassa koska jos vaikka maailman ainoa kello on vaikka nyt gmt+0 niin siellä on -6 joka tarkoittaaa että siellä on aina yö ja silloin on pakko olla hereillä jos haluaa että paikat on auki paskin ehdotus ikinä
-2
01.01.12 13:26
<snuoq> No jopas uutinen! Pakko päteä. Tämähän on ollut tiedossa jo ennen tiedemiehiä. Ennen juliaanista kalenteria joka nyt vain sattui kummasti korvaamaan kaikki alkuperäiset "Normaalit" kalenterit. Ettei vaan olisi pikku Miihkalia vähän puijattu ajan saatossa...
31.12.11 13:29
<reaper75> syntymäpäivistä ei niin väliä mutta sehän olisi vitun varma aettä kaikki juhlapyhät olis viikonloppuna...
30.12.11 22:25
<Uberpelaaja> Sama aikavyöhyke? Kello 14:00 pihalla on pimeää koska "oikea" kellon aika ois jotai 00:00. Näin minä ymmärsin.
30.12.11 17:02
<lawtk> Ei kiitos ! Paljon mukavampaa ku vaihtelua :)
30.12.11 15:24
<Juzu89> Muttakun se on vaan mukavaa että joulut, uusivuosi ym. osuu aina eri viikonpäivään. Saa vapaita. Jos ne on aina esim. lauantaina niin niistä ei oo mitään hyötyä.
30.12.11 14:28
<PenZon> Olishan se toisaalta aika kätevää. Mutta ei tuota kellonaikaa välttämttä tarvitte muuttaa, oppisivat vaan lisäämään suluissa sen utc:n joka kellonajan perään.
30.12.11 14:22
<Päärynä> Not gonna happen. "tutkijat ehdottavat myös aikavyöhykkeiden poistamista liiketoiminnan edistämiseksi" ... jep ...
30.12.11 07:58
<makezu> Karkausviikko? Kyllä syö miestä
30.12.11 07:49
<challe> Paskalla tsägällä loppuelämän syntymäpäiviä vietät sitten maanantaisin.
11

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.