Quantcast

Naiset miehiä parempia pysäköimään

paskanmarjat

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Naiset miehiä parempia pysäköimään | paskanmarjat

Julkaistu: 31.1.2012 07:16

Kommentit: 15 kpl

Tarkastaja: ZorGy

2.68 / 5 (11 ääntä)

Naiset miehiä parempia pysäköimään | paskanmarjat

Kommentit

01.02.12 21:33
<tH-> Minkä takia aina pitää tehdä uutinen jos naiset on jossain parempia kuin miehet? Jos miehistä tehtäisiin samanlaisia uutisia niin jo oltaisiin tasa-arvoa ulisemassa.
31.01.12 21:30
<aksutus> No naishitsarit voi olla motivoituneempia ruvetessaan miesvaltaiselle alalle, josta varmaan löytyy monta miestä, jotka vaan tekee homma että on jotaki tekemistä.
31.01.12 20:15
<Jakedus> On se vaan niin et miehet on paljon jääräpäisempiä, varmasti jokasella miehellä säännöllisesti päässä soi virke " vittu kyl mä osaan ja paremmin vielä, ei tartte neuvoa", todellisuus on aivan eri. Mutta kyllä itse kannatan muslimivaltioiden suosimaa sukupuolitasa-arvoa
31.01.12 18:08
<Apinapallo> En epäile yhtään. Naiset ovat huolellisempia aina kaikessa. Metalli-alalla työskennellessä olen huomannut että naishitsarit tekevät duuninsa samassa ajassa paljon huolellisemmin. En muista koskaan kuulleeni että muija on sauman tarkastuksen jälkeen duunannut uudestaan. Näin tapahtuu miehille silloin tällöin.
31.01.12 14:39
<Radikaali> No nyt oli hyvä läppä. Kattellu viimeset 10 vuotta naisten sähläystä ku koittaa pyörittää autoa parkkiin ja siitä mitään tule.
31.01.12 14:36
<TimoHerra> kyllä noilla korkkareilla ajaa helposti autoa- Not
31.01.12 13:32
<costis> kuvassa muija ajamssa korkkareilla, jep.
31.01.12 13:24
<Päärynä> Meni luotto kaikkiin brittitutkimuksiin sunmuihin paskanjauhantoihin samalla sekunnilla ku eukko peruutti autonsa tolppaan...
31.01.12 11:10
<taapo> Sehän riittää, että kaikki renkaat on ruudussa ja ovet mahtuu aukeemaan. Helevettiäkö sitä sen enempää hieromaan!
31.01.12 10:15
<Codipelaaja> Ei saisi yleistää, mutta kyllä se parkkeeraaminen taitaa viedä naisilla enemmän aikaa, mutta taasen yleensä se on keskellä. Itse monesti totean et hyvä on ku auto on viivojen sisällä :)
31.01.12 09:14
<Full_Hunter> Ei ilmeisesti tutkijoille riittäny se että ajoi ruutuun :D 52% naisista ja 25 % miehistä ajoi KESKELLE ruutua. mitäs loput teki? Naisista 48% ajoi auton katolleen ja miehistä 75% ajoi ruudun reunaan?? Arvostelu kriteerit ovat ne jotka vaikuttavat.
14
31.01.12 08:50
<largehc> Niinpä, vei enemmän aikaa. Näinhän ne siinä aina sorvaa kakskyt minuuttia paikoillaan.
31.01.12 08:38
<MiXXu> no tuopa nyt onki isobritanniassa, sielä tunnu kukaan osaavan ajaa. Ajavat väärällä puolella tietäkin. ;P
31.01.12 07:52
<UFFE140> toive ajattelua :D

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

naiset ne ei aina vaan ymmärrä

20496 katselukertaa

Naiset

28313 katselukertaa

Miehet pystyy, naiset ei.

15029 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.