Quantcast

Auton lämmitys

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Auton lämmitys

Julkaistu: 2.2.2012 16:34

Kommentit: 17 kpl

Tarkastaja: Ylläpito

3 / 5 (7 ääntä)

Auton lämmitys

Kommentit

04.02.12 21:41
<PeroXiTy> Aika hyvin näkee taakse varmaan
04.02.12 14:52
<Kessuli> Onhan se totta, että sivupeileillä ei nää aivan puskurin taakse,mutta itsekkin sen verran kuormaautoa ajelleena. Kun autoon hypätään niin aina voi katsoa ensin onko siellä takana mitään varottavaa. Ja lopusta selviääkin jo sivu peileillä.
04.02.12 11:30
<rentti> Hieno uusi keksintö, joka on ollut käytössä asuntoautoissa vuosia.
04.02.12 07:38
<Jakedus> järkyttävä tarve ihmisillä päästä pätemään, että kuinka vähän sitä taustapeiliä tarvitaan. yksi (1) henkilö on huomauttanut, että nyt meni peruuttaminen hankalaksi ja artikkelissa sanotaan, että peilistä tuli täysin hyödytön. Kuitenkin massiivinen porukka huutamassa, että kyllä sivupeileillä pärjää. /capslock VITTU JOO VAI??!!??!!
03.02.12 23:45
<sepimies))> <WTF> Meinaatteko te keskipeilistä vaahtoajat, että umpipakettiautoilla ja kuormureilla on käytännössä mahdotonta peruuttaa? Opetelkaa peruuttamaan prkl -.- <---- samaa mieltä ne ketkä ei ole autolla/tai raskaammalla ikinä peruuttanut ei osaa sivupeileillä peruuttaa. Selkeitä hesalaisia
03.02.12 17:34
<WTF> Meinaatteko te keskipeilistä vaahtoajat, että umpipakettiautoilla ja kuormureilla on käytännössä mahdotonta peruuttaa? Opetelkaa peruuttamaan prkl -.-
03.02.12 16:23
<suklaarusina> Toivottavasti sepimiehellä ei ole autoa...
03.02.12 08:49
<AkiMatti> Selevä, täytynee varoa kävelemästä sepimiehen ja tepasdin auton takaa kun ne on peruuttamassa parkkipaikalta...
02.02.12 18:00
<Velho81> sisätilalämmitin on hyvä ratkaisu, mulla jo vuosia ollut käytössä asunnon huoneistoon sopiva 2000w lämmitin autossa, ei mene kauaakaan aikaa kun koko auto lämmin myös näillä 25-30 asteen pakkasilla noin 15 minuuttia
02.02.12 17:50
<sepimies))> <JrG> Sivupeileistä sä tepasd katsos kun et näe kirjaimellisesti sinne auton taakse. <--- taustapeiliä ei tartte kun oman naaman tai takapenkin katteluun. Siitä ei ole apua peruuttaessa eikä ajaessa.
02.02.12 17:23
<Päärynä> Sivupeileistä sä tepasd katsos kun et näe kirjaimellisesti sinne auton taakse.
02.02.12 17:20
<ezet> auto tolpassa pari tuntia, on samantien melkee lämmin kun käynnistää. puhaltimet puhaltaa lämmintä ilmaa, luxusta vuodelta 94
02.02.12 17:07
<einherjari> Miten niin estää taakse näkemisen? Onhan tuossa autossa vielä sivupeilit täysin toiminnassa.
02.02.12 16:57
<Vepsi> <tepasd> no ei kyllä näillä pakkasilla ole.
-1
02.02.12 16:39
<Viinaposki> mitä sitten jos ei taustapeilistä näe, ei se ainakaan pakollinen ole.

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

auton lopputarkastus

18695 katselukertaa

Auton pesua

19526 katselukertaa

Auton tuunaamista

7249 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.