Quantcast

Facepalm

Ei nyt helvetti taas...

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Facepalm | Ei nyt helvetti taas...

Julkaistu: 15.2.2012 14:28

Kommentit: 17 kpl

Tarkastaja: ZorGy

4.59 / 5 (11 ääntä)

Facepalm | Ei nyt helvetti taas...

Kommentit

16.02.12 15:35
<mikkodude> Miten pinnallisesti sitä voikaan lukea?
16.02.12 12:22
<henril> "amerikkalaisen tutkimuksen mukaan" amerikkalaisten tutkimuksien mukaan myös mm. Homolapset syntyvät liian laimeasta siemennesteestä ja seksistä nauttiminen pidentää naisen elinikää että että..
16.02.12 10:08
<PenZon> Pumpulimaailma.
16.02.12 09:41
<Apinapallo> Kultakutri kannustaa varastamaan -> huonosatu. Pulp fiction -> kulttiklassikko joka jokaisen pitäisi nähdä. Mielestäni pelkääminen on helvetin oleellinen osa kasvatusta...
16.02.12 01:51
<ASDPEELO> Vieläkö joku lukee satuja lapsilleen? Itse en ainakaan muista, että minulle olisi niitä luettu. Pelottavuudesta puheenollen, Gremlins-elokuvasta näin painajaisia silloin 5-6 -vuotiaana.
-1
15.02.12 22:05
<12qwaszx> Katoin pikkusena salaiset kansiot sarjaa aina uudestaan ja uudestaan vaikka sain niistä painajaisia. Nykyään en pelkää mitään
15.02.12 21:48
<Petrijee> Lapset ei ollut kaikki jälkeenjääneitä kun itse olin pieni.
15.02.12 21:05
<Accure> Niin tuhkimo antaa väärän kuvan naisesta. Sadun nainen olisi pitäny käyttää ukkoo ensin hyväksi puolivuotta ja sitten käydä nussimassa muitten ukkojen kanssa. Se antaisi oikeen kuvan nykyisistä akkoista!
15.02.12 19:01
<Kessuli> Kyllä nykyään lapsille oikeasti sallittu media on niin sokerilla kuorrutettua pumpulia, että oksat helevettiin. Ja pahinta on se, että nämä useimmat aivan aamusta tulevat pikkulasten ohjelmat suorastaan aliarvioivat pieniä lapsia. Siitä huomaa kun oma 3v pikkusisko pistää telkkua kiinni kun pitää ohjelmaa typeränä...
15.02.12 17:55
<Turvotin> Ohan noi grimmin veljesten alkuperäiset sadut ihan vitun brutaaleja. Päät ym ruumiinosat irtoilee koko ajan.
15.02.12 16:33
<aksutus> Nössöiksi on nykyajan vanhemmat muuttunu.
15.02.12 15:23
<Presidentti> hinapulkka
-1
15.02.12 14:58
<pseudothei> rupee tuntumaan et nyt rupee oleen jotain mätää ilmassa ei tää voi olla totta vittu
15.02.12 14:54
<ledski2> kun olin pieni äiti kertoi että jos nukun sängyn reunalla niin paha noita ottaa kyljestäni kiinni ja vetää sängyn alle ja syö minut. Ei tarkoituksena ollut pelottaa ja aiheuttaa traumoja minulle, syy oli pelkästään se etten tippuisi sängystä lattialle kun pyörin unissani.
15.02.12 14:51
<Nikson92> Eikös sadut ollu ihan aluksi tarkoitettukin aikuisille ja sitten vasta myöhemmin niitä ruvettiin suuntaamaan lapsille? Näin muistan jostain (koulussa?) kuulleeni/lukeneeni
15.02.12 14:36
<WremahThD> No olihan ne grimmin sadut aivan saatanan pelottavia kun niitä pikkulapsena luki. Tosin ne olivat myös opettavaisia. Ihme ylisuojelua nykyään, ei meistäkään kukaan järkeään menettänyt tai kasvanut kieroon kun luki noita satuja. Mikä siinä nykyään on, kun lapset kasvatetaan pumpulissa 10 vuotiaaksi asti jonka jälkeen yhteisölliset paineet pakottavat aikuistumaan mahdollisimman nopeasti?
27
15.02.12 14:29
<ZorGy> hajoo pää ihan just

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.