Quantcast

Tietoisuuden vallankumous on alkanut - herääminen ja uusi näkemys

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Tietoisuuden vallankumous on alkanut - herääminen ja uusi näkemys

Julkaistu: 12.4.2012 10:32

Kommentit: 13 kpl

Tarkastaja: ZorGy

3.5 / 5 (18 ääntä)

Tietoisuuden vallankumous on alkanut - herääminen ja uusi näkemys

Kommentit

16.04.12 21:21
<Ile26> Hyvää rasiashittiä
14.04.12 00:51
<snuoq> Eiköhän se totuus tule vastaan teille kaikille jossain vaiheessa. Se on sitten eri asia onko se sama totuus. Itsehän sen totuuden saa kuitenkin päättää...
13.04.12 10:36
<largehc> Ihmiskunta on kehittynyt lähiaikoina huimaa vauhtia. Muutos on mahdollinen jo lähivuosina tällä menolla.
12.04.12 19:34
<TapTT> En lukenut. Samaa shittua, eri persereikä. Mikään ei tule ikinä olemaan täydellistä ja aina on kusettajia ja hyväksikäytettäviä.
-1
12.04.12 17:33
<avv> Joka sana on totta
12.04.12 17:24
<hhannu> Hauskaa tekstiä lukea puolitosissaan pilke silmäkulmassa. Onhan tuolla joitain totuuden jyväsiäkin, kun osaa kaivaa.
12.04.12 17:17
<tukari> mitä vittua nyt taas
12.04.12 15:42
<Tanuki> ...On jo täällä!
12.04.12 13:45
<WremahThD> Lisäksi erinlainen näkemys uppoaa paljon paremmin. Jos minä tekisin virallisennäköisen tekstin jossa sanotaan että suomea uhkaa suurmaanjäristys 10 vuoden päästä, jossa sanoisin että media valehtelee meille ja yrittää estää ihmisiä pakenemasta koska kuluttajakunta kaikkoaisi. Vaikka voimakas maanjärjistys on mahdotonta suomessa peruskallion takia, saisin varmasti ihmisiä uskomaan että suomea kohtaa valtava maanjäristys 10 vuoden päästä. Onhan se kuitenkin vähän jännempää kuin se, että pekka pouta lupaa huomiseksi räntää. Se uppoaa kuin kuuma veitsi voihin.
-2
12.04.12 13:42
<WremahThD> Mediakriittisyys on myös paikallaan. Koska internettiin saa kirjoittaa kuka tahansa mitä tahansa, on mahdollisuudet ja kusetukset rajattomat. Teksti voi olla vaikka kuinka asianmukaista ja virallisen näköistä lähteineen ja viitteineen, mutta sisällössä valehdellaan ratkaisevasti. Lietsotaan propagandaa jonka mukaan mihinkään viralliseen ei kannata luottaa, ja tietonsa kannattaa mieluummin hankkia internetin syövereistä sellaiselta jota ei välttämättä ole edes olemassa. Manipulointi ei ole kovin vaikeaa ja ihminen nyt tuppaa vain olemaan niin tyhmä, että nielee syötin koukuineen päivineen.
-2
12.04.12 12:58
<PenZon> En tiiä viitsiikö ihmiset ikinä suuttua siitä että kaikki on aina valmiikspureskeltua perushuttua. Lähes kaikki kuitenkin pelkää muutosta ja vastuun ottamista. Edes omasta elämästään.
12.04.12 10:37
<blunt> babylon is falling

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Seuraa vallankumousta livenä

6504 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.