Quantcast

Tosi kyseessä Oulussa

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Tosi kyseessä Oulussa

Julkaistu: 22.4.2012 10:01

Kommentit: 15 kpl

Tarkastaja: ZorGy

3.5 / 5 (7 ääntä)

Tosi kyseessä Oulussa

Kommentit

23.04.12 01:58
<honk> Päätettiin, dai, että miinusta. Happy now?
23.04.12 00:41
<DAI> heh.. laskujeni mukaan olen saanut ekaan kommenttiini 7 plussaa sekä 7 miinusta. Koittaakaa jo päättää.
-3
22.04.12 20:13
<Partisaani> Vittu sää DAI oot säälittävä kaveri. Lähe jo pois mun intternetsistä!
22.04.12 19:09
<DAI> okei.. myönnän häviöni sauna-sanan merkityksessä, mutta samalla sinä osoitit kykenemättömyytesi ymmärtämään asioita kontekstin mukaan. Toisessa kommentissani selvensin minun ekan kommentin kontekstia ja tarkoittavani sanalla vain sitä löylyhuonetta. mutta kuten sanoin: teille pitää vääntää kaikki rautalangasta ja siltikkin asiat on teille liian vaikeita ymmärtää. huh.. minä tästä polskuttelen nyt eteenpäin.
-3
22.04.12 19:06
<morshu1> jäikö pallit kiinni?
22.04.12 18:59
<Makal4> <DAI> "Sauna: (pieni) rakennus tai huone(isto), joka on rakennettu ja sisustettu kiukaan lämmössä hikoilemista, löylyn ottamista ja peseytymistä varten. esim. Suomalainen sauna. Saunan kiuas, lauteet. Saunan löyly-, pesuhuone." eli voi myös kattaa pesuhuoneen eikä edes tarvitse olla pelkästään yksi huone. Haluaisitko vielä viilata pilkkua lisää?
-1
22.04.12 18:56
<ExtremeDigital> iltalehden laatuotsikointia
22.04.12 18:40
<DAI> <makal4>: otappa se suomenkielen sanakirja käteen ja katso sieltä mikä "sauna" on ja mitä siihen liittyy. Sillä ei ole mitään väliä, onko se sauna talonyhtiön vai presidentin. Se on silti se yksi ainoa huone, jossa otetaan löylyä. Saunatilat, kuten jutussa myöhemmin mainitaan, voi käsittää suihkun, pukuhuoneen ja niin edelleen, mutta sauna on sauna eikä mitään muuta.
-3
22.04.12 17:52
<Makal4> <DAI> otsikko: "Tosi kyseessä Oulussa: Kylpijä soitti pelastuslaitokselle taloyhtiön saunasta" edelleen... taloyhtiön saunassa yleensä se pukuhuone on samassa, joten edelleenkään en tajua mikä siinä otsikossa on niin vaikea ymmärtää, jos siitä muka kommenttis väänsit
22.04.12 14:35
<DAI> <makal4>: kyllä minä sen uutisen luin.. Kommentti viittasikin jutun otsikkoon. hitto, kun pitää teille kaikki vääntää rautalangasta, kun ette itse millään tajua. vaihtoehtoisesti voisitteko joskus jättää kommentit omaan arvoonsa ja polskuttaa eteenpäin?
-4
22.04.12 14:08
<Nytkypete> Miks ne vapautti saunoja?
22.04.12 13:27
<Makal4> Lukikos dai uutista ollenkaan? Siinä sanottiin saunatila, joka oman käsitykseni mukaan pitää sisällään sellaisen jännän paikan kun pukuhuone, jonne voi vaatteensa jättää ja joillakin saattaa kulkea jopa puhelin mukana hätätapausten varalta. Lisäksi kun on kyse taloyhtiöstä niin luulisi olevan järkevää että vain osakkailla on avain saunatiloihin ettei sinne mitkään ulkopuoliset mene
22.04.12 12:59
<DAI> kuka helvetti asentaa lukon saunaan? kaipa se sama tyyppi, joka pitää puhelinta mukana siellä...
-2
22.04.12 12:21
<eehee> seilori oulusta
22.04.12 11:08
<_mela_> olipa kiperä tilanne

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

vaikuttavia vehkeitä,tosiaan!

21547 katselukertaa

rekka putosi 100 metriä rotkoon

16709 katselukertaa

Tosi hyvä vitsi

19182 katselukertaa

Hulluja tositapauksia vuonna 2006

14732 katselukertaa

britney laulaa tosi kauniisti :P

12575 katselukertaa

"Tosimiesten" autoja

16889 katselukertaa

Tosielämän kissanainen

8428 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.