Quantcast

Itseään puolustaneelle 1,5 vuotta vankeutta

Varkaalle korvaukset kivusta, särystä ja henkisestä kärsimyksestä. Ja tuomio 5kk

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Itseään puolustaneelle 1,5 vuotta vankeutta | Varkaalle korvaukset kivusta, särystä ja henkisestä kärsimyksestä. Ja tuomio 5kk

Julkaistu: 4.5.2012 11:45

Kommentit: 19 kpl

Tarkastaja: ZorGy

4.5 / 5 (9 ääntä)

Itseään puolustaneelle 1,5 vuotta vankeutta | Varkaalle korvaukset kivusta, särystä ja henkisestä kärsimyksestä. Ja tuomio 5kk

Kommentit

06.05.12 19:09
<andy82> <vooodooo>-otahan se pää pois sieltä perseestä ja herää jo tähänpäivään.
-1
05.05.12 01:41
<Yrjö (nimi muutettu)> vooodooo, pitääkö sinun yleensäkin varoa, ettet ajaudu murtautumaan toisen auntoon ja pahoinpitelemään häntä pippurispraylla ja rautakangella? En voi sanoa samaistuvani...
05.05.12 01:38
<Yrjö (nimi muutettu)> Awdef, oikeudentajua on moneen lähtöön. Toiset suojelevat rikollisia, toiset uhreja.
-1
05.05.12 01:37
<Yrjö (nimi muutettu)> SuPo, toisen voi toki provosoida tönäisemään, mutta miten provosoidaan toinen murtautumaan kotiin rautakangen ja pippurisprayn kanssa?
04.05.12 19:13
<SuPo> Voimakeinot tulee aina suhteuttaa koettuun uhkaan. Puukolla silmitön hakkaaminen lakkaa olemasta itsepuolustusta aika äkkiä. Riemurasian ihannemaailmassa voisi varmaan tappaa ihmisiä laillisesti siten että käy ärsyttämään ja heti kun ärsytetty törkkäisee, pistooli povitaskusta esiin ja laukaus päähän, itsepähän aloitti tönimisen. Sairas maailma.
04.05.12 18:56
<Awdef> Nää kommentit kuvastaa hyvin riemurasialaisten oikeudentajua :) jos joku murtautuu kotiisi niin pitäis olla oikeus tappaa tai vähintään puukottaa useita kertoja kostoksi :) sairas maailma.
-2
04.05.12 17:25
<WTF> Jahas, ei muutaku K-raudasta hakemaan sorkkarautaa ja kommandopipoa :) Ja jos sattuu tuleen nenille niin rahaa tulee ja valtio kustantaa parin kk kuntoutuksen. Ja ens kerralla jos jään kiinni samoista hommista niin riittää puolet lyhyempi "kuntoutus", tämä se on tulevaisuuden ammatinvalintaa :)
-1
04.05.12 17:14
<VeikkoVälikäsi> raha puhuu, kyllä tuomariin rahalla voi vaikuttaa. Naivia ajatella ettei noita voidella.
-2
04.05.12 15:57
<jkpelle> Ai perkele jos samaan vankilaan joutuu... ja siltä varkaaltahan takavarikoitii sorkkarautakin. miten hän kestää???
04.05.12 13:37
<Stibbe> jos joku murtautuu mun kämppään niin se on samantien henki veks, ei kannata kenellekään sanoa mitään niin ei itse saa tuomioita.
-1
04.05.12 13:20
<largehc> Tämähän kuulostaa hyvältä. Menenkin heti murtautumaan jonkun kämppään hakattavaksi, että saan korvauksia henkisestä kivusta ja särystä.
04.05.12 13:15
<vooodooo> Ihan oikea tuomio. Murtovaras yritti välttää henkilövahinkoja ja toinen yritti tappaa. Jos näistä ei tulis tuomioita niin kohta oltais jenkkilän kaltanen kehitysmaa, missä pitäis varoo ettei tule ammutuksi. Ajatelkaa nyt ihmiset vähän.
-3
04.05.12 12:52
<_Cj_> Saa sakkoja jos murtovarkaalle ei ole tarjota kahveja. Täh!
04.05.12 12:39
<PenZon> Mitä vittua tässä maassa oikeen tapahtuu?
04.05.12 12:36
<andy82> ei vittu voi olla todellista!
04.05.12 12:15
<asdfghjkl> Ei vittu ku vituttaa tollanen paska

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Mies ampui itseään ilman asetta

23598 katselukertaa

Historia toistamassa itseään?

3976 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.