Quantcast

MM-lippufarssi johti rumaan kotikatastrofiin – ”Kummola ja Sulin välittömästi ulos!”

MM-kotikisoissa ei ole koskaan nähty tällaista hautajaistunnelmaa. Urheilulehden uutispäällikkö Esko Seppänen pitää hiljaisen hetken urheilutunnelman muistolle.

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
MM-lippufarssi johti rumaan kotikatastrofiin – ”Kummola ja Sulin välittömästi ulos!”  | MM-kotikisoissa ei ole koskaan nähty tällaista hautajaistunnelmaa. Urheilulehden uutispäällikkö Esko Seppänen pitää hiljaisen hetken urheilutunnelman muistolle.

Julkaistu: 5.5.2012 16:16

Kommentit: 20 kpl

Tarkastaja: ZorGy

4.5 / 5 (58 ääntä)

MM-lippufarssi johti rumaan kotikatastrofiin – ”Kummola ja Sulin välittömästi ulos!” | MM-kotikisoissa ei ole koskaan nähty tällaista hautajaistunnelmaa. Urheilulehden uutispäällikkö Esko Seppänen pitää hiljaisen hetken urheilutunnelman muistolle.

Kommentit

09.05.12 06:46
<kiivii> bolleny kusipää lesbo
08.05.12 17:57
<tH-> <Bolleny> taidanpa suoraan kopioida aikasemman kommenttini toisesta mediasta :" Kaikki "vitun köyhät" huutelijat. Kyse ei ole siitä etteikö olisi varaa ostaa lippuja vaan siitä mitä saat tuolla hinnalla. Esim. Jokaisellahan on varaa ostaa peruna 50 eurolla mutta kuka idiotti siitä sen verran maksaisi?"
06.05.12 12:09
<largehc> Bolleny, 5/5
06.05.12 11:58
<limppulimatintti> Olen lippujen hintojen laskun kannalla, mutta olihan tuo teksti nyt äärettömän provosoivalla tavalla kirjotettu.
06.05.12 09:52
<Nikotiini> bolleny ei kyllä normisuomalaisella ole varaa maksaa näitä hintoja. varsinkaan jos haluaa edes kaikki suomen matsit nähdä.
06.05.12 08:52
<reaper75> riistokapitalismi parhaimmillaan tai pahimmillaan...
06.05.12 08:24
<HardPorari> Suomessa uusi politiikka Kummolismi, jossa on vanhan kunnon Neuvostoliittoajan aatetta. Puoluetta johtaa itse suuruus Kim Il Kummuloa!
06.05.12 08:00
<Bolleny> Lopettakaa köyhät jo se valittaminen. Menisitte kunnon töihin niin olisi teilläkin varaa lätkälippuihin. Sitä paitsi, rikkaiden yrityspomojen sun muiden rahaherrojen voitelu VIP-passeilla on paljon tärkeämpää kuin katsomon tunnelma. Näiden herrojen bisnekset sentää maksaa teidän sossurahat joita te vaan ryyppäätte päivät pitkät
-6
06.05.12 07:41
<bbnykis> Youtubesta tapitetaan, penniäkään en maksa mutta mertsin selostus jää kuulematta....ehkä mitalipelit näkee baarissa jos suomi sinne edes jaksaa vaivautua
05.05.12 23:34
<mieli> asiahan on juuri niin kun drunkenhearted kommentoi. vituiksi meni tämäkin suomessa, sanokaa mitä sanotte.
-1
05.05.12 21:47
<Ayz> No, ihan normaalia käytöstähän tuo suomalaisfaneilta on kun ei oman joukkueen peli kulje kuin unelma... :D Mutta tosiaan, toivottavasti tämä johtaa siihen että jääkiekon asema suomen valtalajina horjuu. Jääkiekon ollessa niin harvalti pelattu laji ja suomen "ainoa" laji voi lipuista pyytää ihan mitä haluaa. En tiedä mitään lajia minkä katsominen maksaisi yhtä paljon. Vertailun vuoksi: (halvimmat) UCL-finaaliliput 70e, superbowl 100e, jalkapallon mm-finaali 120e.... Jääkiekolla ei monopoliasemaa = ei lipuilla voi riistää. Siksi ruotsissa hintoja laskettiin mutta suomessa tätä ei tarvitse tehd
-3
05.05.12 19:41
<jkpelle> Ei helvetti nehän olis saanu paljon enemmän rahaa jos ne olis myyny halvalla paljon eikä näin. Ja nuohan yritti myydä firmoille noita lippuja koska ne vittu voi pistää rahaa likoon. Ja sitä oikeilla faneilla tai edes vähän kiinnostuneilla ei yleisesti varmaan ole. Ja kun suomi voitti viimeksi missä ny olikaan nii sielläkin oli parempi tunnelma ja halvempaa katsoa vaikka oli eri maassakin.taisi olla slovakia tai siellä päin.
-1
05.05.12 18:00
<SuperX> Sulin tälle uutiselle
05.05.12 17:56
<vilestine> joutu digiboksinki kaa ottaa pari erää että sain pelin näkyviin. Vittu tää on kyllä paskasti hoidettu, ihan sama kuinka hyvin suomi pärjää nii kaikkia vituttaa tää toiminta.
05.05.12 17:32
<TimoHerra> urheilun seuraamisesta on tehty mahdotonta. mihin suomi on oikein menossa, kun ei mikään missään toimi
05.05.12 16:43
<largehc> Sharp taitaa olla kummolan palkkaama nettihuutelija.
14

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.