Quantcast

Todiste saatananpalvonnasta

Anneli Auer lähetti vankilasta lapsilleen kirjeen, johon oli piirtänyt kuvan tatuointimallista jonka ajattelee ottavansa. "Asiantuntijan" mukaan kuva viittaa selkeästi saatananpalvontaan.

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Todiste saatananpalvonnasta | Anneli Auer lähetti vankilasta lapsilleen kirjeen, johon oli piirtänyt kuvan tatuointimallista jonka ajattelee ottavansa. "Asiantuntijan" mukaan kuva viittaa selkeästi saatananpalvontaan.

Julkaistu: 9.5.2012 22:31

Kommentit: 23 kpl

Tarkastaja: Arab

3.07 / 5 (7 ääntä)

Todiste saatananpalvonnasta | Anneli Auer lähetti vankilasta lapsilleen kirjeen, johon oli piirtänyt kuvan tatuointimallista jonka ajattelee ottavansa. "Asiantuntijan" mukaan kuva viittaa selkeästi saatananpalvontaan.

Kommentit

11.05.12 01:42
<ScreamuS> "Poliisi käytti tutkinnassaans aatananpalvonnan asiantuntijana erityisopettaja Keijo Ahorintaa. Häntä on käytetty lehdistössä saatananpalvonnan asiantuntijana 1990-luvulta lähtien hänen Raumalla tekemänsä nuorisotyön vuoksi. Hänen on kuitenkin myöskerrottu tarkastelevan asiaa tiukan kristillisestä näkökulmasta." http://www.youtube.com/watch?v=fj6ugZAqg7g <- klassikkopätkä, kohdasta 4:20 löytyy kyseinen "asiantuntija".
10.05.12 20:39
<MrRattlehead> Joo kieltämättä vähän huvitti tuo saatananpalvonnan mukaan veto, mutta siitä huolimatta se kuva minkä olen haastatteluissa ym. heti alusta asti saanut tosta auerista, mies murhattu ja ilme ei värähdäkkään ja kiinnostus vain oman syyttömyyden todistelu, kyllä mää uskon, että tuo läpeensä psykopaatin olonen akka sen teki. Sääli vaan, jos näin on ja poliisit vaan ryssi koko tutkinnan ja sen takia pääsee vapaaksi..
10.05.12 19:30
<varajeesus> Koska löydetään kiistattomia todisteita siitä että Anneli Auer on suoraan sukua Hitlerille?
10.05.12 19:27
<asperger__> mistä lähtien saatananpalvonta on ollut jotenkin rangaistava asia? miun tietääkseni täällä on semmonen jutska kun uskonnonvapaus
10.05.12 17:06
<Nikotiini> kanakotka taas latoo niitä viisauksiaan. ihme pelle. mene sekoilemaan muiden jonnejen kanssa kuvattomaan tms.
10.05.12 11:24
<kuonalasti> If you see tribaltattoo, youve got satanworshiper!
10.05.12 10:29
<Erno Liukas> ai eikä muka saatananpalvontaa ole muka olemassa? Taidat olla melkoinen jonne kanakotka.
10.05.12 08:28
<Con-Man> Jeesuksenpalvojat on niitä kaikkein pahimpia
10.05.12 07:20
<Vepsi> Tosissaan vissiin haluaa tuon vankilaan kun pitää kaikkee keksiä. Tosin syyllinenhän se varmaan on.
10.05.12 03:12
<Kanakotka> Onko maailmassa ihan oikeasti vielä niinkin lapsellisia ihmisiä, että uskovat saatananpalvontaan? Koko homma on kristinuskoisten valetta, että saataisiin joku uskottava kamala kauhea vastus itselle.
-1
10.05.12 01:05
<Vuorinen> Hitler asialla.
09.05.12 23:35
<Bodom_> en tiiä että oonko ainoo kenelle tulee kingdom hearts tosta mieleen
09.05.12 23:13
<pelipaallikko> ja syyttäjä sanoi haastattelussa että saatananpalvonta ei ole pääpointti, vaan on paljon muutakin aineistoa
09.05.12 23:13
<pelipaallikko> <Powerslave> eikös se kahta kertaa oo todettu jo syyttömäks, koska nyt tää juttu on korkeimmassa oikeudessa (luulisin voin olla väärässä)
09.05.12 23:11
<Powerslave> WremanThD: Epäillään miehensä murhasta, todettu jo kerran syyttömäksi. Tämän jälkeen on heitelty syytteitä lapsien hyväksikäytöstä, eläinrääkkäyksestä ja nyt sitten saatananpalvonnasta... Eiköhän kolme viestiä samaan linkkiin riitä omalta osalta :D
09.05.12 23:08
<Powerslave> En voi uskoa että Suomessa vuonna 2012 kehdataan epäillä jotain saatananpalvonnasta. Ymmärtäisin ehkä jos oltaisiin 80-luvulla ja jenkeissä. Vaikuttaa siltä, että kun todisteita ei ole tarpeeksi tuomitsemaan häntä vankilaan niin oikeus saadaan mustamaalaamalla se tavalla jos toisella ettei saa enää töitä mistään, tulee ihmisten halveksimaksi ja jää kokonaan yhteiskunnan hylkiöksi.
09.05.12 23:01
<WremahThD> Auer auer auer... olen varmasti kolme vuotta nähnyt tuon nimen satunnaisesti joko lehdessä tai iltalehden etusivulla, mutten vieläkään tiedä että mikä tai kuka ihmeen anneli auer. Voisiko joku antaa referaatin tästä, mikä homma on kyseessä? Pitää se vissiin olla vähän isompi kuin vuosittainen BB kun kerta monta vuotta jampannut tässä.
-1
09.05.12 22:57
<Nikotiini> jaa muutenkin, tuossahan sanottiin, että kuva viittaa goottilaisuuteen. tokihan se aika synkkä yms. tyyli on, mutta että ihan saatananpalvojia? hah. tuskinpa. perus il-paskjaa.
09.05.12 22:54
<Nikotiini> v niimpä. perus tribaalishaibahan tuo näittäisi olevan. ja jos tosiaankin löysi tuon tatuointilehdestä, siinä tuskin kerrottiin sen olevan saatanallinen vuohenpäätsydeemä, jos se sellainen on alunperin ollut.
09.05.12 22:49
<Powerslave> Kuinka kieroon pitää katsoa että näkee tuossa vuohen pään? Näyttää enemmän sydämeltä jolla on siivet.
22
09.05.12 22:44
<Mashmi> Mahtaa porin poliisia vituttaa kun ryssi aikoinaan tän jutun tutkinnan huolella...

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Nyt se on todistettu taas

18781 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.