Quantcast

Koulukiusaus

Tätä se pahimmillaan on

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Koulukiusaus | Tätä se pahimmillaan on

Julkaistu: 28.5.2012 10:44

Kommentit: 33 kpl

Tarkastaja: ZorGy

4.5 / 5 (34 ääntä)

Koulukiusaus | Tätä se pahimmillaan on

Eniten ääniä saaneet kommentit

28.05.12 12:25
<Modiglian> Tuo on niin väärin. Minua ei koskaan kiusattu kouluaikaan, enkä ketään myöskään kiusannut itsekkään. Toki tunsin sellaisia joita oli kiusattu ja kiusattiin, mutta ouskon että jokainen ihminen on sitä mieltä että tuollainen kiusaaminen on väärin. Kaikille kiusatuille jaksamista. Kyllä niitä ihmisiä on jotka on teidänkin puolella vaikkei siltä tuntuskaan. Asiaa auttaa jos ottaa asian puheeksi. Jos kukaan ei tiedä ei kukaan voi puuttua.
28.05.12 11:32
<SuPo> Ei sukupolvet pahene, yhteiskunta vaan muuttuu. Ennenvanhaan kiusaaminen olisi loppunut aikoja sitten kun isoveli olisi tullut pistämään kiusaajia kuonoon. Nykyään niin ei enää voi tehdä ja kukaan ei opi että toisten loukkaamisesta tulee ikäviä seurauksia.
60
28.05.12 11:44
<tappajavalas> Eniten vituttaa noi opettajat. Ei muka huomata, kun tyttöä kiusataan luokassa. Tahtovat vaan paeta vastuuta sanomalla noin..
60

Kommentit

30.05.12 20:39
<Mikkikii> huomiohuora
30.05.12 18:24
<_mela_> Jos omalle mukulalle sattuis näin ja paljastuis tommosen paskan keskeltä lisää paskaa et jotkut vitun keskenkasvuset kusipäät lähettää viestejä "tapa ittes huora" ni ei muuta ku kommandopipo päähän ja kylille lyömää teinilortoilta tai jonneilta pesarilla polvee rikki.. voi vittu että alko vituttamaan! täytyy lähtee salille purkaa tätä agressiivista fiilistä.
29.05.12 21:21
<Kanakotka> Itsemurha on itsekkäin teko mitä kukaan ikinä voi itselleen tehdä. (itsemurhaksi en tietenkään laske nk. Armomurhia, kun potilas on jo kuolemassa joka tapauksessa, ja haluaa vain välttää tuskat) suomessa saa hyvää hoitoa tarpeen vaatiessa vaikka ilmaiseksi, jolloin edellämainittuun ei ole mitään syytä. En voi muuta kuin paheksua kyseistä teiniä tässä asiassa. Ehkäpä tämä mielipide ei välttämättä se kaikkein populäärisin ole, mutta ne, joilla on ollut lähiperheessä kyseisiä tapahtumia saattavat ymmärtää mistä puhun vähän paremmin.
-5
29.05.12 00:10
<Aivan höpö> Mitä teet sitten kun mulkkuja on kahden sijasta toistakymmentä? Aikuiset ja lapset kaikki saisivat opetella pitämään huolen omista asioistaan. Pitää sen päänsä kiinni jos ei ole mitää miellyttävää tai rakentavaa sanottavaa.
-1
28.05.12 22:36
<Arkki> Lisäys viestiin. Yritän vaan sanoa että kyllä se ilkivalta loppuu kun teet asialle jotain.
28.05.12 22:34
<Arkki> Tietysti pisteet tytölle että on yrittänyt elää kiusaamisen kanssa. Mutta henkilökohtasesti en muistelisi kauheen hyvällä ihmisiä jotka oman henkensä riistää ja niitä sitten muistellaan niin kultaisesti."Pulpetti luokan reunassa ja kirjat lattialla" tuntuu jotenkin... liian tavanomaiselta koulussa käyville. Omilla ajoillani kaksi "ihanaa" ihmistä hakeuitui väkisin fysiikan tunnilla taakseni vain sotkeakseen paitani. Sehän loppui heti kun heitin niiden penaalin (johon tuhrivat liitua mikä painettiin paitaan) luokan läpi ja oli vaikea pitää virnettä kun opettaja piti "Miksi teit sen?" Puhe
28.05.12 22:27
<adolf hitler> helvetti on jo luuseri jos ei uskalla sanoa edes vanhemmille... säälittäviä tollasen vässykät
-3
28.05.12 22:06
<buujah> Mua kiusattiin ala-asteella, ja ite haluan tehdä kaikkeni sen eteen, että ainakin omalta osaltani puutun kaikkiin kiusaamistilanteisiin tulevassa työssäni. Se vaan on ikävä fakta, että tässä maassa open työtä ei oo tehty niin kovin helpoks. Räikeimmät tapaukset varmaan huomataan ja niihin puututaan, ainakin nykyään opeopetuksessa siihen kiinnitetään aika paljon huomiota. Mutta entä sitten ne koulumatkalla tönityt? Koulun vessassa kiusatut? Näihin kuuluis jokaisen aikuisen puuttua, ei pelkästään opejen.
28.05.12 21:11
<Rotten> Itse en kiusannut nuorena, mutta sivusta seurasin monesti. Miksi en mennyt väliin, kun luokan isokokoisin jätkä potki uhriaan? Sitä kutsutaan itsesuojeluvaistoksi.
28.05.12 20:44
<Lapsivedenkeitin> Mun vaari oli rehtori 60 luvulla, sillon yks iso poika oli kiusannu kahta pienempää, vaari anto kiusatuille peltiämpärin ja käski laittaa ämpärin kiusaajan päähän ja lyödä kepillä niin kovaa kun jaksaa, ja jos tulee valituksia ni sanotaan vaan että lyötiin pelkkää ämpäriä.. kiusaaminen loppu, nykyään ois varmaan vaari lähteny virastaan ja iltapaskat sun muut kusilehdet ois mässäilly oikeen kunnolla
28.05.12 19:56
<Sadic> luin tän jutun jo ajat sitten, vitun roskalehdet jaksaa hehkuttaa vielä monta kuukautta myöhemmin
28.05.12 19:52
<^Suskuzz86^> itsekin olin koulukiusattu. Mikä ihme siinä on, että kiusaajat saavat jäädä ja kiusattu siirretään? Onneksi sentään kun ikää tuli lisää, niin pääsi parempiin porukoihin, kun pääsi pois siitä kiusaavasta ympäristöstä.
28.05.12 18:11
<Zamppa90> Melkeinpä yhtä pahoja kiusaajia ovat ne sivusta seuraavat hiljaisesti hyväksyvät ihmiset.
28.05.12 18:00
<isolintu> :'(
28.05.12 17:05
<Wiiksi> Toivon kaikkea pahaa kiusaajille tulevaisuudessa. Koulukiusaamiselle on kaikessa muodossa saatava loppu.
28.05.12 17:04
28.05.12 16:43
<Von Hiren> Koulukiusaus vaiko kinkkukiusaus, siinäpä pulma.
-2
28.05.12 16:42
<JoLmi> Vitut mitään isoveljiä tarvita. Ite laittaa kumoon. Jos ei pysty ni sit otetaan vastaan vaan kaikki mitä tulee ja ollaan niinko "not give a fuck"
-4
28.05.12 16:35
<GET> voi vittu yleensäki kiusaaminen. teki pahaa jo lukea tämä teksti.!
28.05.12 16:32
<NäkymätönKerjäläinen> tarkoitan siis kiusaajia, kiusaaminen pitäisi loppua joskus ala-asteiällä ja sitä vanhempien pitäisi tajuta kuinka idiootteja ovat... ollapa maailma täynnä viisaita
28.05.12 16:27
<NäkymätönKerjäläinen> mikä hitto siellä pääkaupunkiseudulla on vikana, kun ihmiset käyttäytyvät kuin mielenvikaiset? eikö siellä osata lapsia kasvattaa vai mikä siinä on?
28.05.12 16:23
<IHmepoika> Osakseen se on yhteiskunnanvika, kaikki hyväksytään ja katsotaan läpi sormien. Kuria ei saa lapsille pitää millään tavalla, eikä uskalleta nykyisellään. Pelkkä luunappi otsaan saattaa olla kalliin oikeusprosessin arvoinen, nimimerkillä sellaista tässä todistanut.
28.05.12 15:58
<En keksi mitään> Vittu että on väärin tuollanen, saatana. Toivottavasti karma osaa nyt hoitaa hommansa.
28.05.12 15:35
<Tulipunahapero> Luulisi opettajien huomaavan, jos oppilas on syrjässä tai tuntee olonsa epämukavaksi muiden seurassa. Hirveää miten yhteiskunta muuttuu.
28.05.12 15:03
<tobazzah> Penikoiden annetaan olla ylimielisiä. Kuri kohilleen. En nyt tarkoita mitään raippaa, mut perkele rajat on oltava.
17
28.05.12 13:52
<rasia1234> lol
-5
28.05.12 12:25
<Modiglian> Tuo on niin väärin. Minua ei koskaan kiusattu kouluaikaan, enkä ketään myöskään kiusannut itsekkään. Toki tunsin sellaisia joita oli kiusattu ja kiusattiin, mutta ouskon että jokainen ihminen on sitä mieltä että tuollainen kiusaaminen on väärin. Kaikille kiusatuille jaksamista. Kyllä niitä ihmisiä on jotka on teidänkin puolella vaikkei siltä tuntuskaan. Asiaa auttaa jos ottaa asian puheeksi. Jos kukaan ei tiedä ei kukaan voi puuttua.
28.05.12 11:44
<tappajavalas> Eniten vituttaa noi opettajat. Ei muka huomata, kun tyttöä kiusataan luokassa. Tahtovat vaan paeta vastuuta sanomalla noin..
60
28.05.12 11:42
<TapTT> Eiköhän kiusaamista ole ollut aina. Tosin ennen oli kouluissa rankempi kuri, eikä ollut edes niin paljoa mahdollista kiusata välttämättä. Nykyajan yhteiskunta on kuitenkin niin helvetin kilpailuhenkinen, että ei ihmekään, että joitakin "herkempiä" ja omanlaisiaan kiusataan. Tiedän kokemuksesta, että kiusaajat ovat aika sokeita tuottamalleen tuskalle. Väärin se on silti. Mutta he eivät todellakaan yleensä halua, että kukaan kuolee, tai on edes tuskissaan. Koulujen henkilökunnan tulisi pistää oppilaat etusijalle, ennen sitä mainetta. Kepeät mullat, elisa. Yläasteen jälkeen olisi helpottanut.:<
28.05.12 11:32
<SuPo> Ei sukupolvet pahene, yhteiskunta vaan muuttuu. Ennenvanhaan kiusaaminen olisi loppunut aikoja sitten kun isoveli olisi tullut pistämään kiusaajia kuonoon. Nykyään niin ei enää voi tehdä ja kukaan ei opi että toisten loukkaamisesta tulee ikäviä seurauksia.
60
28.05.12 11:32
<Elmorf> Toivottavasti kiusaajat ottivat opiksi ja miettivät tekojaan koko loppuelämänsä :(
28.05.12 11:06
<Tullix> sukupolvet vaan pahenee toisensa jälkeen.

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

SUOSITUIMPIA VIDEOITA

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.