Quantcast

Räsänen valittaa.

Mistäpä se ei valita.

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Räsänen valittaa. | Mistäpä se ei valita.

Julkaistu: 30.5.2012 08:54

Kommentit: 12 kpl

Tarkastaja: ZorGy

3.5 / 5 (6 ääntä)

Räsänen valittaa. | Mistäpä se ei valita.

Kommentit

31.05.12 01:24
<Jeseboy> Nythän Räsänen väläytti, että hengellinen herääminen jne olis estänyt tän hyvinkään tapahtuman :D Hauska nainen, kun sen oman uskonnon nimissä on tapettu "vääräuskosia" jne enemmän, kuin varmaan minkään/kenenkään muun toimesta ikinä.
30.05.12 23:34
<Modiglian> Vitun satuolentoja palvovat tamppoonit.
30.05.12 21:54
<urpo_> räsäsellä on housuissa liikaa löysää
30.05.12 17:17
<PurjoS> Elikkäs jos niitä aseita nyt laitetaan johonkin maanalaiseen kassakaappiin, niin murhaajat ei murhaa enää?
30.05.12 13:08
<Giljain> <shoon> Samaa mieltä. Räsänen on mielestänikin ollut vähintään kohtuu pätevä sisäministerin työssään ja ainakin mitä todennäköisimmin korruptiovapaa. Se minkä takia räsästä dissataan on siinä, että hän edustaa väärää maailmankatsomusta. Eihän nyt ihminen saa suomessa julkisesti uskossa olla. Joku saattaisi vaikka loukkaantua siitä, että kaikki eivät ole uskonnottomia.
30.05.12 12:14
<soomipojk> Miten niin löysät säilytyslait, lukkojen takanahan ne pitää säilyttää nykyisenkin lain mukaan, mitäs siihen sitten vielä pitäisi lisätä
11
30.05.12 11:53
<Morthimer> Jos tällä saadaan Räsänen unohtamaan alkoholilait kokonaan niin säätäkööt aseiden kanssa vaikka lopun valtakautensa.
30.05.12 11:34
<PenZon> Niin, jos on tahto ja taito niin eihän se lukko ole este vaan hidaste. Mutta tosiaan helpompaa tehdä jotain näkyvää harrastajien kustannuksella kuin oikeasti korjata ongelma eli nuorison mielenterveys.
30.05.12 10:40
<Kapa53> Ne, jotka haluavat ampua jonkun, eivät välitä vähääkään siitä, onko joku kaappi lukittu vai ei
30.05.12 09:42
<shoon> No mitä, ihan asiallinen kommenti tuo oli Räsäseltä ja vastaus toimittajan esittämään kysymykseen. Mikähän fetissi jengillä on nykyään räsäseen, kun kaikki hänen tekemisensä pitää raportoida?
30.05.12 09:41
<Kepee> Voi helvetti, aina kun joku ampuu jonkun, aletaan aselakia kiristää. Eikö ennemmin kannattaisi miettiä syitä siihen, että _miksi_ joku ampui jonkun? Vaan mitäpä sitä yhteiskunnassa huonosti voivia parantamaan, sehän maksaa rahaa. Tehdään sen sijaan metsästämis- ja ampumaharrastuksista täysin mahdottomia harrastaa typerien lakien takia.
30.05.12 09:34
<Askila> vähän samaa mieltä, mielestäni jos omistaa aseita niillä pitää olla lukollinen kaappi/laatikko yms. mutta eihän tuo räsänenkään muuta sanonu kun tämän, iltalehti nyt pomppii lopputuloksiin

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.