Quantcast

Tässä on sitä jotain!

Jatkoa Räsäsen väitteille

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Tässä on sitä jotain! | Jatkoa Räsäsen väitteille

Julkaistu: 1.6.2012 18:48

Kommentit: 16 kpl

Tarkastaja: kido

4 / 5 (13 ääntä)

Tässä on sitä jotain! | Jatkoa Räsäsen väitteille

Kommentit

03.06.12 10:27
<KettuPentti> Katsotaanpa vaikka Venäjää. Siellä ei uskontoa juurikaan näy tai ilmene kommunistisista perinteistä johtuen. Ne vähäiset ortodoksit ovat marginaalijengiä. Siellä voit myös jättää auton lukkoon avaimet kun menet markettiin ja takaan että auto on hävinnyt sillä välin kun olet kaupassa. Siis ontuva vertaus tämä uskonto versus ateismi ja varkaat.
03.06.12 10:04
<largehc> Alkoholi tekee ihmisistä väkivaltaisia.
02.06.12 15:59
<Nikotiini> mielenkiintoisia ne räsäsen väitteet, että uskonto lopettaisi pahan. katsotaanpa vaikka japania. siellä suurin osa ei edes laske itseään minkään uskontokunnan jäseneksi ja silti siellä voit jättää vaikka auton käyntiin marketin pihaan ja mitään ei ole viety. en toki sano, että uskonnon suurempi läsnäolo toisi rikollisuutta, mutta ei sen poissaolokaan haittaa tee.
02.06.12 12:59
<Presidentti> hmm.. varmaan -2 pistettä koska menin sanomaan uskonnosta jotain positiivista?
02.06.12 12:13
<punpa> Hieno mies.
02.06.12 08:25
<Erno Liukas> eipä taida tietää proffa mitä eroa on hengellisyydellä ja uskonnolla.
-3
02.06.12 01:01
<-SEPARi-> Tää proffa oli puhuun meidän lukiolla jokunen viikko sitten. puhu kyllä täyttä asiaa ja oli tosi mielenkiintosta seurata kokonainen tunti hänen mietteitään.
01.06.12 23:17
<Ummagumma12> Accure: No kerropa ihmeessä miksi et voi?
01.06.12 21:43
<WremahThD> Uskonnot tekee ihmisistä väkivaltaisia, raha tekee ihmisistä väkivaltaisia, valta tekee ihmisistä väkivaltaisia, viherpiiperrys tekee ihmisistä väkivaltaisia... Eiköhän tässä ole yksi ja ainoa asia joka tekee ihmisistä väkivaltaisia ja se on ihminen ihan itse. Naurettavin väite mitä on, että joku asia tekee jostain ihmisestä väkivaltaisen. Ihminen joko on tai ei ole väkivaltainen, ei kukaan täysipäinen rupea väkivaltaiseksi tuosta vain. On niin helppo vain osoittaa jotakuta sormella ja syyttää että tuon takia tuo lyö, joskus olisi mentävä peilin eteen ja katsottava sitä kusipäätä siellä.
23
01.06.12 20:22
<VeikkoVälikäsi> Räsäsellä ei ole uskonnolliset-muumit ihan kunnossa korvien välisessä kirkossa. Ei todellakaan ole penaalin terävinkynä , taitaa terä puuttua kokonaan.
-1
01.06.12 19:57
<12qwaszx> Runkkaaminen auttaa
01.06.12 19:16
<Presidentti> eiköhän se elämänmyönteinen ajattelutapa olisi kaikista paras pitämään päänuppi kunnossa. Uskonto voi siihen auttaa muttei se ainoa ratkaisu ole.
-2
01.06.12 19:05
<Accure> Mikähän siinä on että en voi ottaa tuota "professoria" tosissaan..En missään asiassa.
-5
01.06.12 18:56
<PenZon> Ni.
-1

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Tsunami monsteri

81440 katselukertaa

Itsetyydytys on terveysliikuntaa

39385 katselukertaa

Audi Illusions

26939 katselukertaa

Tipaton tammikuu

58192 katselukertaa

Viikon possu

24806 katselukertaa

Simpsoneita?

35204 katselukertaa

Velo Donald

22089 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.