Quantcast

Venäläiskenraali: Suomella ei ole oikeutta järjestää sotaharjoituksia omalla maaperällä

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Venäläiskenraali: Suomella ei ole oikeutta järjestää sotaharjoituksia omalla maaperällä

Julkaistu: 6.6.2012 08:42

Kommentit: 21 kpl

Tarkastaja: ZorGy

4 / 5 (8 ääntä)

Venäläiskenraali: Suomella ei ole oikeutta järjestää sotaharjoituksia omalla maaperällä

Kommentit

12.06.12 19:02
<uppr> Natoon todellakin. Ei missään nimessä saa antaa venäjän määräillä, mihin suuntaan suomella pitäisi olla suhteita.
08.06.12 13:03
<Nikotiini> mitä hyötyä natosta edes olisi? sotilaallista tukea saataisiin 110% varmuudella, jos joku tänne hyökkäisi ja ollaanhan mekin leikkimässä sotaa lähi-idässä. ihan turhaa venäjän suututtamistahan tuo natoon liittyminen olisi/on.
08.06.12 11:20
<Erno Liukas> Ketä vastaan ne on suunnattu? NO KENEN PERKELEEN TAKIA MEILLÄ PITÄÄ YLIPÄÄTÄN OLLA ASEVELVOLLISUUS? Ettei olisi veli venäjäläisen?
08.06.12 11:14
<Kartzaz> _dyrky_:n kanssa olen samaa mieltä, eihän tässä oikein tiedä onko sitä suomessa vai "suomessa"
07.06.12 20:33
<MS87> äänestä jytkyä!
-1
06.06.12 22:36
<Nikson92> Ei natosta suomelle mitään etua olis, mutta voitas liittyä ihan vaan vittuillaksemme itänaapurille... Näytettäs että suomi on itsenäinen ja tekee just niin kuin haluaa! En tiiä onko se kotikasvatus, historian tuntemus vai mistä tää mun venäläisvastaisuus juontaa, mutta jos mua joku ärsyttää niin venäläiset (päättäjät).
06.06.12 21:22
<RUMBA> Ryssät löytää aina jonkun syyn valittaa, mutta itse ei halua valituksia kuunnella, huono homma että on paska maa naapurina
06.06.12 13:45
<reijo ripuli> kaippa te naperot ymmärrätte että jos poccia tänne haluaa tulla niin se kyllä tulee, oli siellä puolustusvoimien budjetissa +/- 800milj €. Suomi on tämmöinen puskurivaltio jos sattuu että isot pojat haluaa tanssia keskenään... Onhan se hyvä että hyvällä omallatunnolla voi sanoa että jotain on edes yritetty mutta onhan siellä niiiin paljon massaa takana että huhhuh. Nykyisellä puolustuksella pidettäis viro aisoissa <3
06.06.12 13:41
<WnBKillaH> RestOfUs ei selkeästikkään hahmota erästä maantieteellistä fatkaa. Venäjä kun on melkoisesti Suomea isompi ja määrää täällä tapahtuvista asioista vaikka emme haluaisi. Emme voi yksinkertaisesti unohtaa entisen Neuvostoliiton läsnäoloa tuossa rajanaapurina.
06.06.12 13:39
<WremahThD> Ihmiset on tyhmiä. Tässäkin nurisee toisilleen muutama hassu ihminen, mutta surullisinta on, että muutaman ihmisen lapsellisen riidan takia ihmiset ovat heti valmiita tappamaan toisiaan. Sitä vain toivoisi maapallolle sellaista kriisiä että ihmisten olisi pakko alkaa vetämään yhtä köyttä.
10
06.06.12 13:31
<tappajafin> <macko57> puolustusvoimilta otettiin 800 miljoonaa euroa (joka upseerien mukaan tarkoittaa sitä että säästöjä edeltävälle tasolle päästään aikaisintaan 2020-luvulla, mieti sitä.), samalla kun afrikkaan menevää kaivoon heitettyä rahaa nostetiin 1,3 miljardiin. Järjettömät miinakiellot yms.
06.06.12 12:50
<PenZon> Huomaa taas koko pohjoisen pallonpuoliskon välien kireyden.
06.06.12 12:18
<RestOfUs> Enitehä tässä haittaa se, että idästä käskevät tekemään/olla tekemättä jotai, perhana eikö me olla jo itsenäine valtio?!
12
06.06.12 11:40
<yhani> kieli ollaan aina jaettu, rahasta päästiin ja seuraavaksi olisi puolustusvoimat vuorossa. se vähä mikä juoksuhaudoissa saatiin, herrojen illoissa vielä menetetään.
06.06.12 10:22
<macko57> Cre4tive: oletko tosissasi syyttämässä hallitusta maanpettureiksi? Mitähän he ovat tehneet joka lasketaan maanpetturuudeksi? Puolustusvoimia ei lakkautettu, siitä alasajettiin "turhia" osastoja. Myönnän sen, että puolustusvoima uudistuksessa itäsuomen pienet kunnat, jotka menettivät kasarmin menettivät paljon työntekijöitä ja verorahoja, joka ei ainakaan helpota näitten kuntien asemaa. EU ei ole yhtä kuin rahaliitto-EURO. EU ei itsessään ole meille iso rahareikä, kun sillä saadaan vapaakauppa alue EU:n alueella, joka kummasti helpottaa vientiyrityksiä. EURO on asia erikseen.
06.06.12 09:57
<finnleo> Otsikon kirjoittaja saanut vaikutteita iltalehdestä
06.06.12 09:46
<largehc> Ryssiä vastaan saatana.
06.06.12 09:44
<^PKN^> "- Ketä vastaan ne oikein on suunnattu, hän kysyi." onko vaihtoehtoja? no norjaa!
06.06.12 09:15
<Cre4tive> Ei pitäisikään liittyä Natoon, kansa sanoo EI! Mutta kun on omistamme ahneista maanpettureista koostuvan hallituksen, he yrittävät väkisin viedä meitä sinne. Poista puolustusvoimat, valita puolustusvajetta.... Tämä on yhtä iso rahareikä kuin EU, me oltaaisiin siellä maksajan roolissa että päästään leikkimään tinasotilaita isojen maiden kanssa. Ja puhumattakaan mitä noi itänaapurin perkeleet siitä tykkäisi..
14

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Suomella vahvat ilmavoimat

8336 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.