Quantcast

Isä hakkasi 5-vuotiaan tyttärensä raiskaajan kuoliaaksi, oikeus ei antanut tuomiota

Suomessa tästä olisi saanut linnaa, mutta kerranki jossain päin maailmaa ollaan fiksuja.

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Isä hakkasi 5-vuotiaan tyttärensä raiskaajan kuoliaaksi, oikeus ei antanut tuomiota | Suomessa tästä olisi saanut linnaa, mutta kerranki jossain päin maailmaa ollaan fiksuja.

Julkaistu: 20.6.2012 19:59

Kommentit: 32 kpl

Tarkastaja: Arab

4.28 / 5 (32 ääntä)

Isä hakkasi 5-vuotiaan tyttärensä raiskaajan kuoliaaksi, oikeus ei antanut tuomiota | Suomessa tästä olisi saanut linnaa, mutta kerranki jossain päin maailmaa ollaan fiksuja.

Eniten ääniä saaneet kommentit

20.06.12 22:54
<Sankarimies> Oikeutettu tappo. Tollaset lasten raiskaajat ei ansaitse elää
20.06.12 20:06
<suklaarusina> Suomessa olis tuomittu isä, tytär ja hevoset.
61

Kommentit

25.06.12 04:41
<Ayz> <_dyrky_> väkilukuun (tietysti...). Enkä tietääkseni maininnut mitään aselaeista, joskaan väitteesi ei edes pidä paikkaansa: aselait eivät ainakaan näkyvästi vaikuta rikollisuuteen (http://www.cato.org/pubs/journal/cj26n1/cj26n1-6.pdf). Olen pahoillani mikäli et ymmärrä tekstiäni. Sanoin myös jo, että ehkeivät lakien painotukset ole suomessa kohdallaan mutta koetappa ymmärtää, lakien tarkoitus ei ole 'kostaa' vaan rangaista tekijää ja ehkäistä rikollisuutta. Ei rikoksia voi ajatella henkilökohtaisesti yleisellä tasolla, kyllä sitä voi esim haluta tappaa jonkun joka "vain" pahoinpitelee sin
23.06.12 17:51
<korkki> Jos oman lapsen kohdalle sattuisi samoin, toimisin juuri samalla tavalla kuin isä tässä tapauksessa.
22.06.12 15:11
<ahtaga> Harmi vain kppoju suomen lainsäädäntö ei ole oikeudenmukainen näissä tuomioissa, niin kuin monasti on huomattu.
22.06.12 14:16
<Juntas> <Kanakotka> <---- Vai on ihmisen tappaminen aina väärin? Tosi naiivia ajattelua.
22.06.12 11:41
<Kppoju> Itse kyllä näen sen parempana vaihtoehtona, että rikos käsitellään tuomioistuimessa eikä hoideta oman käden oikeudella. Jokainenhan on syytön, kunnes toisin todistetaan. Lisäksi pitäisi muistaa, että rangaistusten funktiona ei ole "kostaa" rikolliselle.
-1
21.06.12 14:22
<anaconda81> mun mielestä pedofiilin tappo on sankari teko, eikä pitäisi olla missään olosuhteissa rankaistavaa.
21.06.12 13:18
<yhani> Varmuus syyllisyydestä pitäisi olla melko vahva. Tässä tapauksessa todistajia oli ilmeisesti ainoastaan, "uhri", "syytetty" ja hänen lapsensa. Pedofiilit herättää niin voimakkaita tunteita, että lynkkausmieliala menee usein järjen ohi. Harva haluaisi istua pedofiilin tuomiota syyttömänä...
21.06.12 13:18
<Mr Duck> Joo en kyllä ihan aina ymmärrä ihmisiä. Miten tää nyt sit on oikeutettu tappo? Miten se, että me tapetaan raiskaaja, tekee meistä parempia ihmisiä kun se raiskaaja? Kyllä, suomessa raiskauksesta tulee liian pienet tuomiot, mutta ei ilmeisesti mahdu suomalaisen päähän se, että ei se raiskaajankaan tappo mikään sankariteko ole..
21.06.12 13:11
<andy82> Juuri näin se pitää mennäkkin!!!suomessa joutus linnaan ja raiskaajan omaisille korvaukset.
21.06.12 09:45
<^PKN^> Kerrankin oikea tuomio!
21.06.12 08:43
<Galeazzo> <H0bla> en itsekään väittänyt että olisi tappanut tyypin tahallaan. mutta kuten <kanakotka> totesi tässä kommenttiani edellä, tappo on oikein vain äärimmäisessä hädässä, pedarikin on ihminen joka kuuluu hoitoon! henkilön taltuttaminen välittömän vaaran torjumiseksi on oikein, mutta kuka haluaa ottaa toiselta hengen ilman että se on tarpeen? perheenisäkin on kovin katunut että otteet menivät niin koviksi, olen varma että tyypille jää jonkinlaisia traumoja tilanteesta vaikka puolustikin tytärtään. en silti tuomitsisi tuota perheenisää; puhdas vahinko. terveisin; sotilaspoliisireserviläinen.
21.06.12 08:21
<Kanakotka> H0bla, yksi vitun maku mitä se ihminen on tehnyt. Ihminen se on joka tapauksessa, ja sillä on samat oikeudet kuin muillakin. Tässä taas yksi ilmainen tappo amerikanmailla, vähän samaan malliin kuin se poliisi, joka ampui miehen toisen päältä ilman, että käytti esimerkiksi lamautinta, tai käsiään. Mikään ei oikeuta ikinä tappamaan ihmistä tilanteessa, jossa kyseinen ihminen ei tuo toista välittömään hengenvaaraan, ei edes "vahingossa" (päähän ja kaulan alueelle hakkaaminen ei ole vahinko). Tämä jenkkilän oikeusjupakka panee vituttamaan, koska mikään ei tule ikinä korvaamaan ihmishenkeä.
21.06.12 08:07
<Downing> Oli ilo aloittaa päivä hyvillä uutisilla. kuolema tuollaisille paskiaisille. harmi että suomessa tuo ei toimisi
21.06.12 07:51
<Ayz> <_dyrky_> ja väkivaltarikosten sekä vakavien rikosten määrä suhteessa usa:han, kulttuurieroistako pelkästään johtuu? Itse kannatan lievempää oikeusjärjestelmää siksi että se tilastojen mukaan ehkäisee enemmän rikoksia kun ankara, vaikka miten ihmiset sanoisivat että tuomiot toimivat pelotteena. Painotusta tulee toki pohtia ja on totta, että ehkä suomessa on liian lievät tuomiot väkivaltarikoksista verrattuna esim talousrikoksiin. Mutta kumpi sitten on tärkeämpää, ihmisten luontaisen kostonhimon tyydyttäminen yksittäistapausten perusteella vai se että rikoksia yleensä tapahtuu vähemmän?
21.06.12 04:44
<terapeutti> Minä jättäisin miehestä vain märän läntin. Lapsi ei tosin olisi sitä näkemässä.
21.06.12 04:39
<H0bla> <Galeazzo> Ikävää että joku raiskaajapedo menehtyi? Entä jos se olis selvinny ja uusinu ton rikoksen joskus? Ite en amerikkaa oo ikinä mitenkään fanittanu mut tää on kyl sellanen asia mistä voitais ottaa mallia. Kyllä omaa perhettä ja kotia pitäis saada puolustaa. Niin ja <Kanakotka> kun ottaa huomioon että se on nimenomaan tappanu sen nyrkeillä, se vaan puoltaa sitä että tuskin oli tarkotus tappaa. Eri asia jos olis ampunu tai moralla menny sohimaan. Sen jälkeen olis huomattavasti vaikeempi kattoa asiaa siltä kantilta ettei se tappo ollu tarkotus.
21.06.12 01:06
<ähteri> Tottakai faija teki oiken, niin minäkin olisin tehny. mutta oikeuden tehtävänä on antaa tuomioita papereiden mukaan, ei tuntea myötätuntoa, isä olis mielestäni pitänyt taposta tuomita minimi ajaksi linnaan jotta oikeusjärjestelmä säilyttää uskottavuutensa.. (tosin koska jenkit niin ivs)
21.06.12 00:08
<erkkituo> "Come on! This guy is going to die on me! I don't know what to do!" - isän sanat hätäpuhelussa. En oikein usko että tarkoitus oli tappaa...
20.06.12 22:58
<SuPo> Suomen lainsäädäntö nyt vain toimii kiistatta kaikkien tilastojen valossa paremmin kuin jenkkilän. Vähemmän rikollisuutta kokonaisuudessaan, rikollisuus on useammin väkivallatonta ja rikoksenuusijoita prosentuaalisesti huomattavasti vähemmän. Onneksi tilastoilla on enemmän arvoa kuin maalaistyhmyydellä.
-2
20.06.12 22:54
<Sankarimies> Oikeutettu tappo. Tollaset lasten raiskaajat ei ansaitse elää
20.06.12 22:53
<Pöllih> oikein
-1
20.06.12 22:10
<Galeazzo> <_dyrky_> uskon että <kanakotka> on liiallista voimankäyttöä vastaan. en itse puolustele pedofiilia, siltikin ikävä tapaus että menehtyi. taas toisaalta, teko suhteutettuna tilanteeseen = en näkisi isän syyllistyneen tappoon tahallaan.
20.06.12 21:51
<Kanakotka> Taposta, varsinkin tämänkaltaisessa tapauksessa pitäisi aina tulla jonkinnäköinen rangaistus, shokissa tai ei, kun ottaa huomioon, että mies on hakannut toista nyrkeillä. Kuolemantuottamuksessa asia on eri.
20.06.12 20:40
<PenZon> Rectus, ei saa unohtaa sitä lähimpänä ollutta rekkakuskia.
30
20.06.12 20:39
<jkpelle> kyllä jotain ihan uutta näihin lakeihin pitäis saada kunnon päivitys ja kunnon tuomion antaja. tuommoisissa asioissa minun mielestäni todistetulle rikkeen tekijälle ei edes pitäis antaa suunvuoroa.
20.06.12 20:33
<costis> onnittelen miestä ja pahoittelen tytärtä.
20.06.12 20:06
<suklaarusina> Suomessa olis tuomittu isä, tytär ja hevoset.
61
20.06.12 19:59
<Arab> Näitä amerikan lakeja vois iha hyvin soveltaa suomeen.
39

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Sloganisaattori

17683 katselukertaa

Lisää raketti esettelyjä

14580 katselukertaa

Urbaanisanakirja

13397 katselukertaa

Enskerralla viisaampana :D.

8204 katselukertaa

The biggest Mona Lisa gallery

8186 katselukertaa

Lisää 9/11

15815 katselukertaa

lisää pieruhuumoria

15794 katselukertaa

Kisa.

7680 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

 • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
 • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
 • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
 • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
 • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
 • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
 • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
 • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
 • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
 • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
 • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
 • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
 • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.