Quantcast

OUYA: Uudenlainen konsoli

Kaikki pledgeämään.

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
OUYA: Uudenlainen konsoli | Kaikki pledgeämään.

Julkaistu: 16.7.2012 07:50

Kommentit: 16 kpl

Tarkastaja: ZorGy

3.23 / 5 (11 ääntä)

OUYA: Uudenlainen konsoli | Kaikki pledgeämään.

Kommentit

19.07.12 23:28
<Kanakotka> Tuo twitch.tv:n tukeminen kyllä pistää miltei äänekkäästi hymyilemään, kun ajattelee sitä kierolla mielellä: konsoliksi maskeeratun media-pc:n ostajat katselevat innolla, kun joku pelaa kunnollisella pelikoneella pelejä, jolla luultavasti kyseisellä boksilla ei ole rahkeita pyörittää. Noh, huvinsa kullakin. EA:n toimiin en ota kantaa, kun sinisilmäiset bandwagonissa istuvat ihmiset, kuten cre4ative eivät halua katsoa oikeita syyllisiä tietyissa asioissa, vaan ollaan heti osoittelemassa totuutta tietämättä. Sotahan siitä tulisi helposti :)
19.07.12 23:24
<Kanakotka> -> uutta tai muuta tuettavaa. Suuri halo tehdään tuosta mukamas free-to-play kamasta, joka tuntuu olevan kansaan uponnut syvästi, mutta jos osaa sitä ajukoppaa käyttää, huomataan, että kyse ei ole mistään muusta kuin täysin normaalista demosta, tai hieman harvinaisemmasta trial modesta, jotka ovat PC:llä yli 20 vuotta vaikuttaneet, ja vihdoin viimein viimeisen sukupolven myötä myös eksyneet konsoleille... En näe mitään syytä tukea, sillä kyseessä on vain heikkotehoinen ja erittäin riisuttu mediapc ohjaintattien kera.
19.07.12 23:21
<Kanakotka> Ihan kiva idea, mutta vähän ihmetyttää, kun meikäläisen tietokone tekee jo tuon kaiken ihan kiltisti, ei tarvitse maksaa 99€ lisää. Konsoleita ei tosin kyllä tarvita lisää, ja ne ovat pelien laadulle suuri syöpä, tosin onneksi steam on suuresti lievittänyt konsolien karsinogeenistä vaikutusta peleille. Matkakonsolit ovat sitten asia erikseen, gameboyt ja dssät löytyy iteltäkin nurkista ja niitä pelataan, ja jos konsoli tekee jotain uutta ja erikoista, mitä tietokoneella ei ole hahmoteltu tarkemmin (kuten wii & wii u), niin sitä innolla tukemaan. Tässä ei ole oikeastaan mitään pitemmän päälle -
17.07.12 03:08
<Accure> Kannattaisin! Takaisin se innovatiivisuus mikä oli joskus atarin aikoihin. Kaikki sai tehdä pelejä eikä siitä kitisty. Ja noowan, en itekkään oikeen angry birdsistä tykkää mutta onko se helvetin grafiikka nykyyän niin must? Vituttaa kun ihmiset kitisee sitä, että " ei pysty peliä pelaamaan jos graaffisesti surkee" Mikä helvetti siinä on että pitää yltää fotorealistisuuteen? Peli on mielikuvitus ja joskus kauniskin mielikuvitus on rujoa!
16.07.12 21:37
<LordMach> mm. HTC One X puhelimessa on samanlaista specsiä ja kyllä ne pelit on nättejä, eikä rajoitu vain angry birdsiin. Tegra kolmosen hintaki on siinä 15-25 usd.
16.07.12 21:02
<largehc> <FollowTheReaper> Hienosti on tuo juttu kirjoitettu, juuri Cre4tiven kommenttia silmälläpitäen. Vaikuttaa juuri siltä kapuloiden rattaisiin lyömiseltä.
16.07.12 20:10
<n00wan> Helvetin paska idea, tuolla ei sitten pelata kuin angry birdsia tai pelejä jotka ovat WII:n pelien tasolla graafisesti.
16.07.12 19:24
<Bolleny> <largehc> tässä tehdään historiaa. <- kyllä, kusetuksien historiaa. Melkee 5 miljoonaa puhallettu tyhmiltä, sinisilmäsiltä ihmisiltä.
16.07.12 17:32
16.07.12 16:13
<leksus111> nonii melkein 5 miljoonaa kasassa, ei muuta kun bahamalle ja nettisivut kiinni.
16.07.12 16:11
<Tapolako> en voi käsittää miten porukka lankeaa tähänki huijaukseen :)
16.07.12 13:35
<snarky> Nyt ollaan asian ytimessä!
16.07.12 13:11
<Raastaja> open source ja pilviteknologia ftw!
16.07.12 11:50
<Cre4tive> Loistava idea, toivottavasti toteutus ja laatu yltävät samalle tasolle. Isot firmat tietenkin lyövät kapuloita rattaisiin jos meinaavat saada liaan edullisen/laadukkaan vehkeen markkinoille. Lisää innovatiivisuutta alalle, vähemmän EA:n kaltaisia ahneita valehtelijoita!
12
16.07.12 09:46
<largehc> <Toby89> Ahdasmieliset kusipäät on syöpä, tässä tehdään historiaa.
16.07.12 08:28
<Toby89> Konsolit on syöpä.

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.