Quantcast

Harkitse pääsi kolauttamista

Harkitse pääsi kolauttamista

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Harkitse pääsi kolauttamista | Harkitse pääsi kolauttamista

Julkaistu: 11.8.2012 23:52

Kommentit: 16 kpl

Tarkastaja: Arab

4 / 5 (7 ääntä)

Harkitse pääsi kolauttamista | Harkitse pääsi kolauttamista

Kommentit

13.08.12 21:58
<jkpelle> <Jakedus> Jää jkpelle monelta ihmiseltä pitkä kommentti lukematta, jos se näyttää lapsen kirjoittamalta. Ihan hienosti susta kyllä uhkuu täydellinen välinpitämättömyys ja laiskuus... Ihan vain jonkun helvetin kommenttiosion perusteella<-- tottahan tuo on muuutta tulet varmaan tulevaisuudessa näkemään samanlaista joten varaudu tää on hyvää treeniä
13.08.12 11:20
<Kuup0> Ja suurin osa sarjamurhaajista on saaneet päävamman nuoruudessaan.
12.08.12 22:14
<Jakedus> Jää Jkpelle monelta ihmiseltä pitkä kommentti lukematta, jos se näyttää lapsen kirjoittamalta. Ihan hienosti susta kyllä uhkuu täydellinen välinpitämättömyys ja laiskuus... ihan vain jonkun helvetin kommenttiosion perusteella.
12.08.12 13:36
<viksutus> Harkitse pääsi kolauttamista, mutta älä kuitenkaan mene ja kolauta päätäsi tarkoituksella.
12.08.12 13:02
<jkpelle> <Jakedus> Jkpelle, en nyt jaksa lähtee vittuilee siitä et oot tyhmempi koska keisarileikkaus, mut opettele käyttämää pilkkuja :D tuli typerä olo ku luki pilkutonta tekstiä.<-- en hirveesti jaksa nähdä vaivaa jossain helvetin kommentti osiolla joten en tule käyttämään turhaa aikaa koska lopussa ketään ei kiinnosta.
12.08.12 11:21
<total15_> harkitse... älä harkitse... dafaq?
12.08.12 04:27
<JuiCe88> no esim rr:ssä yllättävän moni osaa sanoa mikä on reposti. ne onkin vauvana tiputettu maahan ja otettu kolmannella pompulla kiinni.
12.08.12 02:45
<Jakedus> Jkpelle, en nyt jaksa lähtee vittuilee siitä et oot tyhmempi koska keisarileikkaus, mut opettele käyttämää pilkkuja :D Tuli typerä olo ku luki pilkutonta tekstiä.
12.08.12 02:10
<supaplex> Perkele ei toiminu...
12.08.12 01:58
<jkpelle> no mikä se iltalehden juuttu tai missä olikaan että erillainen synnytystapa vaikuttaa älykkyyteen tai jotain niin siinä sanottiin että keisarileikkauksesta tulee ei niin viisaita kuin vaaginasta tullut no keisarileikkauksenaa minä tulin ja eikös yleensä yli lasketun ajan jälkeen syntynyt vauva ole viisaampi kuin aikaisin syntynyt koska on kehittynyt enemmän ja eikö silloin ole juuri vaikeampi synnyttään kun on mennyt yli ajalle jos noin voi sanoa???
12.08.12 01:53
<Päärynä> lukemattomia kertoja on tullu kolautettua pää aamulla silmät ristissä kaapinoveen tai ovenkarmiin, eikä kyllä oo vielä supervoimat päässy valloilleen. noh, ehkä vielä joskus =p
12.08.12 01:23
<Juzu89> Monta kertaa hypänny pää edellä liian matalaan veteen, eikä oo mitään kykyjä paljastunu. Korkeintaan pari lähteny, hm.
12.08.12 00:27
<smarakti> ei toimi
12.08.12 00:07
<largehc> Kannattaa siis hankkia yöpöytä pään yläpuolelle.
12.08.12 00:00
<punpa> Tämänkin olemme oppineet Pelle Pelottomalta jo ajat sitten.
25

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Paasikivi puhuu englantia

10525 katselukertaa

PIratebay pääsi museoon

11923 katselukertaa

Pääsiäissaarten mysteeri

8090 katselukertaa

Paasikivi puhuu enklanttia

3584 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.