Quantcast

Sompanssit

Sompanssit potki ja poltti

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Sompanssit | Sompanssit potki ja poltti

Julkaistu: 26.8.2012 23:53

Kommentit: 28 kpl

Tarkastaja: Arab

3.13 / 5 (12 ääntä)

Sompanssit | Sompanssit potki ja poltti

Eniten ääniä saaneet kommentit

27.08.12 05:01
<Pege90> Suojeluskunta. :D Vittu nämä sankarit on harhasia.

Kommentit

29.08.12 03:07
<mieli> tuo ayz taitaa olla pahimman luokan kukkahattuhomo. painu somalin vittuun täältä!
-1
28.08.12 20:35
<kuonalasti> Olipas jännittävä sivusto, noi jätkät ne on tän isänmaan todellisia puolustajia :D Sen sijaan että yritettäis oikeesti vaikuttaa asioihin, keksitään nettisivuilla toinen toistaan kamalampia keinoja tappaa ihmisiä. Tai no kai se on Suomen etu toikin, en mä ainakaan tollasia haluais meidän päättäjiksi, miten on haluatteko te?
28.08.12 03:57
<piran> Ayz voit haistaa vitun tai ethän sinä sitä pääse haistamaan rassukka. Kävit laittamassa miinusta, kun et kestä totuutta.
-2
27.08.12 21:55
<Wiiksi> Eipä tullut yllätyksenä minkälaisia pellejä on osa väestön ryhmistä.
27.08.12 21:19
<piran> Ayz näytä minulle yksi hauska "uskontohihhuli muslimi", kyllä niiden jutuista on hauskuus kaukana.
-2
27.08.12 20:36
<TapTT> tappajavalas, tokkiisa, mutta ei suomessa uutisoida kaikesta maailman asioista ja rikoksista mitä tapahtuu. Mutta ehkä tämä on kohta iltalehdessä riemurasian ansiosta. By the way lisää tietoa löytyy googlettamalla. Erään artikkelin mukaan kalle rudolf oli istunut bussipysäkillä tai vastaavalla, kunnes tää somali/arabiporukka oli tullut pyytämään arvoesineitä. Sitten ne oli mukiloinut sitä, kaatanut jotain palavaa nestettä päälle, sytyttänyt sen takin tuleen, pistänyt jalan sen kurkulle ja antanut maata liekeissä hetken. Sitten se oli mennyt pyytämään apua läheisistä talosta ja pääs sairaalaan.
27.08.12 20:30
<tappajavalas> TapTT, siksi kun kiinnostaisi lukea tällaisista. Muullakin kielellä kuin ruotsiksi..
-1
27.08.12 20:27
<TapTT> Miksi tämä pitäisi olla suomen uutisissa? Jos siis mitään muita yhteyksiä Suomeen ei ole paitsi suomalainen sukunimi? Tosin mitä nyt googlettelin, löysin kalle rudolfin facebook-sivut ja se kannattaa siellä suomen maailmanmestaruusjoukkuetta. Tiedä sitten. Silti hyssyttely ei palvele ketään. Uutisoidaanhan muistakin raakoista rikoksista.
27.08.12 18:27
<tappajavalas> miks tätä ei oo suomen uutisissa? vai onko se rasismia uutisoida tästä? kulttuuri rikastettu'd joka tapauksessa.
27.08.12 18:26
<Jorman Maansiirto KY> Yle draama tuotanto esittää: Holokaustin uhrit
27.08.12 17:35
<Gatsby> Itsehän paskannan kultaa, niin kauan kuin musta mies vie minun autoni kilvet ja menee tankkaamaan omaa autoaan maksamatta,minun kustannuksella, olen vaikka uusnatsi. Saatanan (...)syöpä-_-
27.08.12 17:30
<Ayz> <pedarikarhu> harmittaa kun joku keksii noin hauskalla nickillä noin uskomattoman freesiä ja hupaisaa materiaalia ;( <Doomchild> toki kaikesta saa heittää läppää mutta kyllä, uskontohihhulit ovat usein hauskoja ja uusnatsit hiukan kyseenalaisia. Hienoa että mainitsit myös sananvapauden (vaikka en näe asiayhteyttä), sitä ei onneksi olekaan paljoa kuulunut hyvänä perusteluna kaikelle viimevuosina! Ja jos ei tiedä uusnatsien tai rikollisjärjestöjen olemassaolosta on ehkä syytä alkaa seurata uutisia tai mennä takaisin lukion yh-tunneille.
-2
27.08.12 17:22
<rullakebab> Persut asialla..
-1
27.08.12 17:06
<Rotten> En nyt varsinaisesti somaleistakaan perusta, mutta tuo "suojeluskunta" on joidenkin maastohousuisten ja henkisesti jälkeenjääneiden junttisivusto.
27.08.12 16:50
<jysky25> <Gottroth> Meinaatko että Malmössa on somaleita vain satunnaisesti?
27.08.12 10:11
<Gottroth> En tiiä mutta tän foorumin kirjottelijat vois häätää samantien, vittu miten harhaista ja neuroavaa porukkaa. Enemmän meikä tällasia uusnatseja ja niiden vaikutusvaltaa pelkään ku satunnaista somalia.
27.08.12 09:28
<Arohana> Ei voi muuta sanoa, kun että yhteiskunta tekee virheen, kun hyssyttelee. Mieluumin reilusti uutisoisivat taustan ja saadun rangaistuksen. Kun maahanmuuttajia suojellaan, tulee tommosia "ulkomaalaistaustainen hyvin ruskettunut herrasmies raiskasi naisen -> tapa kaikki somalit" -pällejä. Mitähän sanoisivat, jos raiskauksesta ym. vakavasta rikoksesta tulisi automaattinen häätö?
27.08.12 07:42
<doomchild> Ayz, uskonnollisia ja rasistisia vitsejä saa laittaa, mutta natsien mielipiteitä ei? Uskontohihhuli on hauska, mutta harhainen uusnatsi on "kyseenalainen"? Eiköhän sananvapaus oo kaikille sama. Ja mieluummin kuulen ees jotain kautta että tollasia "pitäs tehdä oma liekkari"-tyyppejä on olemassa, kuin kuvittelen että suomi se on rauhaisa lintukoto
11
27.08.12 07:18
<total15_> Ei nyt vittu mitä vammasia kirjottelemassa taas...
27.08.12 05:01
<Pege90> Suojeluskunta. :D Vittu nämä sankarit on harhasia.
27.08.12 02:07
<Ayz> Ylläpidolle huomautukseksi että on ehkä hiukan kyseenalaista linkkailla uusnatsisivuston keskustelupalstoja huumorisivustolle.
27.08.12 00:42
<gvwrio2> linkki toimii joo tosiaan
27.08.12 00:20
<Juhistuhis> poista kehys
27.08.12 00:19
<Bodom_> Linkki toimii
-1

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

SUOSITUIMPIA VIDEOITA

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.