Quantcast

IS: ”Terveydenhuollon it-palveluita ostettu betonifirmalta”

Suomalainen korruptio, vähän pientä ekstraa omaan taskuun.
(Kuvan betonifirma ei liity tapaukseen)

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
IS: ”Terveydenhuollon it-palveluita ostettu betonifirmalta” | Suomalainen korruptio, vähän pientä ekstraa omaan taskuun.
(Kuvan betonifirma ei liity tapaukseen)

Julkaistu: 27.9.2012 11:51

Kommentit: 13 kpl

Tarkastaja: kido

4.59 / 5 (11 ääntä)

IS: ”Terveydenhuollon it-palveluita ostettu betonifirmalta” | Suomalainen korruptio, vähän pientä ekstraa omaan taskuun. (Kuvan betonifirma ei liity tapaukseen)

Kommentit

28.09.12 00:14
<Bolleny> jhannine, eivät hyvät veljet kuse päättäjien linssiin. Päättäjät itse pyörittävät koko hyväveli-verkostoa ja toimivat sen rahoittajana. Päättäjien tehtävä on saada järkättyä itselleen ja kavereilleen mahdollisimman paljon verorahoja joko laillisesti tai sitten täysin laittomasti mutta jäämättä kiinni.
27.09.12 17:50
27.09.12 17:12
<Wiiksi> suomi on (...) maa, rahaa tungetaan joka paikkaan ilman järjen hiveniä.
27.09.12 16:01
<Haerski2> No rautajoki morjesta täältä sosiaali ja terveysministeriöstä. -joo. -kuule kalle, meille tuli tämmönen 74 tonnin lasku it-palveluista? -joo-o. -mutta tehän ootte betonifirma?! -joo-o. -no mutta eihän tämä nyt voi näin mennä?! -joo-o. -kuule kalle, vielä yks asia: haista (...)!! -aassia kunnossa...
27.09.12 15:55
<Peoppa> onhan se hyvä että hyvät perustukset on tehty noin hataralle järjestelmälle!
27.09.12 15:38
27.09.12 15:10
<Artisokka> Syylliset vastuuseen tarkottaisi tässäkin tapauksessa taas muutamaa kuukautta ehdollista ja kenties hieman sakkoja säestettynä komennolla "jatkakaa!"
27.09.12 15:08
<Normaalijorma> Saman naisen nimi löytyy firman hallituksesta... Voi ihan intternetistä kattoa :) Ei tässä mitään venkuloitu ole...
27.09.12 13:38
<largehc> Betoniporsaiden varaan rakennettu tietojärjestelmä. Tämähän on mielenkiintoinen käsite.
27.09.12 12:10
<Haerski2> Jo pikkukuvan takia 5/5, mutta kylläpä nyt pisti taas vituttamaan tämä touhu. Montakohan vastaavaa väärinkäytöstä tuohon koko 1,8 miljardin pottiin sisältyy? Onko suomen päättäjät oikeasti näin kädettömiä, että tuollaiset hyväveli-yhdistykset pystyy kusemaan pokkana suoraan linssiin. Nyt tarvittais joku mylläämään tämä koko potilastietojärjestelmä-sotku ylösalaisin ja pistämään syylliset vastuuseen.
15

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

IS:än Lämärikisa

61345 katselukertaa

IS:n uutisointia...

5068 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.