Quantcast

Rotterdam laittoi työttömät siivoushommiin,tervetuloa Suomeenkin

Jokohan tuollaikään saataisiin se pummaaminen asettumaan?

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Rotterdam laittoi työttömät siivoushommiin,tervetuloa Suomeenkin | Jokohan tuollaikään saataisiin se pummaaminen asettumaan?

Julkaistu: 9.10.2012 09:14

Kommentit: 22 kpl

Tarkastaja: kido

3 / 5 (20 ääntä)

Rotterdam laittoi työttömät siivoushommiin,tervetuloa Suomeenkin | Jokohan tuollaikään saataisiin se pummaaminen asettumaan?

Eniten ääniä saaneet kommentit

09.10.12 17:31
<Seke> Työttömät vie siivoojien hommat! Miksi kukaan maksaa enää siivoojille kun "työtön" joutuu tekemään saman ilmaiseksi??? Työstä pitää maksaa työntekijälle oikea palkka!

Kommentit

10.10.12 00:40
<WremahThD> Minä saan tällä hetkellä käteen puolisen tonnia. Haluaisin opiskelemaan, mutta jos lähtisin opiskelemaan niin tuloni tipahtaisivat 80 euroon kuukaudessa, arvaa kiinnostaako? Minun pitää ponnahtaa tästä yhtäkkiä 25 vuotiaaksi jos haluaisin täydellä tuella opiskella. Olen sanonut sen jo että töihin en tällä hetkellä halua. Minua ei kiinnosta pätkän vertaakaan työt juuri nyt. Haluaisin vain opiskella itselleni uuden ammatin, mutta kun millä perkeleellä minä elän sitten?
09.10.12 17:31
<Seke> Työttömät vie siivoojien hommat! Miksi kukaan maksaa enää siivoojille kun "työtön" joutuu tekemään saman ilmaiseksi??? Työstä pitää maksaa työntekijälle oikea palkka!
09.10.12 17:04
<aksutus> Kyllähän näitä on suomessakin, vanhustenhoito tuskin toimisikaan, jos ei olisi näitä päiväraha+9e työntekijöitä. Taitavat olla jopa niin kysyttäjä paikkojakin, kun ei muuta työtä irtoa, ettei kaikki edes pääse. Toisaalta taas, tällä kierretään työnantajamaksut sekä velvollisuudet ja toisaalta, joutuvat elämään karenssin pelossa. Etenkin kunnilla kun näyttää olevan oikeus lyödä uutta sopimusta putkeen niin kauan kuin tarvetta ilmenee.
09.10.12 15:17
<Knullare> Tämä sama pitäisi laittaa kaikille turvapaikanhakijoille, niin saataisiin karsittua niitä perseilijöitä (joita meillä on jo tarpeeksi) jotka tulevat tänne vain siksi, että ovat kuuleet, että kun suomeen tulee, niin täällä heti ensimmäisenä kerrotaan, mitä avustuksia saat ja voit hakea. Saataisiin tännekin ehkä ihmisiä, ketkä haluavat tulla töihin, eivätkä vaan vedättämään meidän ihania kukkahattutätejä.
09.10.12 14:37
<largehc> Tottakai meidän pitäisi laittaa kaikki työttömät (...)duuneihin, etteivät vaan missään nimessä pystyisi hommaamaan oikeita töitä.
09.10.12 13:53
<aleksi_i> tässä pitää tietää, että kaikki eivät ole omasta tahdostaan työttömiä.
22
09.10.12 13:10
<Vepsi> Tämä käytäntö on kyllä suomessakin jo käytössä jossain kunnissa.
09.10.12 11:14
<Haerski2> <_dyrky_> Ei kukaan. Luen vaan rivien välistä, koska yleinen mielikuva työttömästä on joko ulkomaalaistaustainen sosiaalipummi tai sitten tämä Jone 25v "polvi ja selkä (...)na, mutta kusipää lääkäri ei vaan anna sairaseläkepapereita." On niitä paljon muitakin ja veikkaan, että suurin osa haluaisi käyttää työttömyysajan aktiiviseen työnhakuun eikä luudanvarressa maleksimiseen. Tuon ohjelman kautta tuskin esim kovin moni korkeasti koulutettu löytää ainakaan koulutustaan vastaavia töitä.
09.10.12 10:46
<TimoHerra> aika hyvin sanottu steeveni
-2
09.10.12 10:38
<Steven Spielberg> Pistetään työttömät siivoamaan puistoja. Jes broblem solved? Miten käy niille yrityksille ja työntekijöille, jotka ennen siivosivat puistoja? Jäävät työttömäksi. -No pistetään ne siivoamaan sairaaloita. Miten käy niille, jotka ennen siivosivat sairaaloita työkseen? Jäivät työttömiksi. -No pistetään ne lajittelemaan postia. Miten käy niille, jotka ennen lejittelivat postia työkseen? Jäivät työttömiksi. Laitetaan ne tekemään sitä ja tätä ja lopulta olemme kaikki, (...)n suunnitteluinsinööriä myöten, orjia. Hyvä pojat, että tajusitte näin simppelin filosofisen ajatuksen.
09.10.12 10:04
<Rotorhead> Wespa! Mikset sä mee töihin?
09.10.12 10:00
<Haerski2> Jotenki arvattava taas tämä "mamut töihin" reaktio, mutta mitenkäs sitten suu pannaan, kun valkoiselle miehelle ei se rento toimistorotan virka lohkeakaan. Otetaanko samalla tavalla mukisematta luuta käteen?
09.10.12 09:27
<-EmKay-> Tässä on sitä oikeaa asennetta! Ei muutaku luudat käteen ja hommiin saatana!

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.