Quantcast

Kirurgi kävi "rajan" takana

Asiaanhan ei mitenkään vaikuta se, että heppu on tehnyt kirjan jutusta ja tienaa hyvät rahat "kokemuksellaan"

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Kirurgi kävi

Julkaistu: 12.10.2012 12:51

Kommentit: 20 kpl

Tarkastaja: Arab

4.5 / 5 (9 ääntä)

Kirurgi kävi "rajan" takana | Asiaanhan ei mitenkään vaikuta se, että heppu on tehnyt kirjan jutusta ja tienaa hyvät rahat "kokemuksellaan"

Kommentit

14.10.12 14:02
<ezet> mitä on nämä todisteet? oma sana? vittu yhtä vahvoja todisteita voi kuka tahansa hihhuli esittää esimerkiksi omasta jumalastaan
14.10.12 10:07
<Ässis> Täähän näissä jutuissa on aina ongelma. Jos joku kertoo kokeneensa jotain erikoista, muut sanoo että nyt sillä on raha mielessä tai miesparka on sekoamassa. Mua ainakin kiehtoo ajatella että mitä jos tämä kirurgi onkin oikeassa...? Itse ainakin epäilen ettei ihminen tiedä lähellekään kaikki mysteerejä, ja kun ei tiedä ne on heti helppo kumota kun luulee tietävänsä jo kaikesta kaiken.
13.10.12 14:13
<anus-apina> voi olla että se on oikeesti nähny tollasta unta jossa on ollu vahvat aistit ja se muistaa hyvin, ei se välttämättä valehtele.
-1
13.10.12 14:01
<Elqds> Ei helvetti soikoon riemurasialaiset oikeesti? Miettikääpä nyt vähän tarkemmin. Tossa maassa alle 40% uskoo evoluutioon, joka on kiistaton tosiaasia. Miettikääpä sitten kuinka helppoa "arvostetun neurokirurgin" on lypsää rahaa tyhmältä kansalta ihan vitusti? Se tajus että sillä on käynyt helvetinmoinen tuuri, että se voi sepittää tollasen tarinan eikä kukaan voi sitä todistaa valheeksi. Ai ei neurokirurgi tarvitse lisää rahaa? Jumalauta nyt oikeesti, maailma on täynnä ihmisiä jotka tekee mitä tahansa saadakseen vitusti rahaa.
13.10.12 01:46
<Jeseboy> 70% uskoo kuoleman jälkeiseen elämään.. Näin paljon idiootteja suomessa? -.-
13.10.12 01:19
<TapTT> En ymmärrä, miten neurokirurgi joka ymmärtää vähän kemiaa siellä aivojen takana voi ottaa tosissaan näkynsä. Sanoikin jopa, että "en minäkään ennen uskonut ja näille kokemuksille oli löydettävissä tieteellinen selitys", mutta nyt ei ole? Varmasti vaikuttava kokemus, mutta ei tee siitä totta. Ihmismieli pystyy kummempiinkin asioihin johon ei mitään yliluonnollista vaadita.
12.10.12 20:53
<_dem0_> Ja näitähän on vain n+1 kappaletta. Oli jannu miten neurokirurgi tahansa, on todennäköisesti uskotellut kokemukset itselleen jälkikäteen kuten yleensä
12.10.12 19:36
<largehc> uskopuhetta mutta paskon.
12.10.12 19:26
<manuuu1> <jhannine> Muuten hyvä mut Einstein todisti oman teoriansa, havainnoilla jotka muutkin ihmiset pystyivät todistamaan ja näkemään.
12.10.12 19:07
<Neris> Noin siinä käy kun fyysinen hologrammimaailma ei ole hämäämässä ja vääristämässä havainnointia.
12.10.12 17:31
<Peoppa> lukematta (...)a, 0,5
-2
12.10.12 17:07
<Modiglian> <ekipel><jhannine> Pointti olikin se, että toisin kuin jutussa annetaan ymmärtää, niin se, että kyseisen jutun nkertoja on neurogirurgi ei tee siitä totta. Se ei myöskään tee siitä valetta. Todisteeksi se ei riitä ja eiköhän Rauni-Leena Luukkanenkin ole aikanaan ollut ihan arvostettu lääkäri.
12.10.12 17:01
<Kheldaur> Toivottavasti tuo sekopää ei opeta enää missään ketään.
12.10.12 16:09
<Knullare> Voisiko nyt joku tehdä saman ja tulla sitten kertomaan, että pitikö toi paikkaansa?
12.10.12 15:44
<morshu1> Mies näki unta koomassa, lulee että se on totta.
14
12.10.12 15:23
<yhani> harhat on harhaiselle tosia. Ihmetyttää vaan ettei nuo kokemukset ole ikinä mitään lukijoita karkoittavia kauhukertomuksia, tai edes tylsiä.
12.10.12 14:00
<PenZon> Senhän näkee itse kukin sitten aikanaan.
12.10.12 13:40
<Haerski2> Einsteinkin kirjoitti suhteellisuusteoriasta kirjan ja tienasi sillä hyvät rahat, eli suhteellisuusteoria ei voi olla totta. Ja neurokirurgithan muutenki vetää semmosellä nälkäpalkalla, että kirjoja myymällä se leipä pitää pöytään hankkia.
18
12.10.12 13:01
<ekipel> Väittäisin että arvostettu neurokirurgi ei rahan takia tuollaista kirjaa julkaisisi...oma ura ja uskottavuushan kärsii taatusti kolauksen. Rahaa ko lääkäri taatusti tienaa aivan riittävästi ilman hihhulikirjojen kaupitteluakin.
17

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

"Aikaviiva"

50870 katselukertaa

Tee-se-itse-plastikkakirurgia

12829 katselukertaa

Pikavilppi.fi

10076 katselukertaa

Plastiikkakirurgia ja julkimot

7722 katselukertaa

Suomessa kävi iso lentokone

5224 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.