Quantcast

Suomen kouluissa hyvä meno

Lapsi hakkaa opettajia ja oppilaita, vanhemmat syyttävät koulua...

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Suomen kouluissa hyvä meno | Lapsi hakkaa opettajia ja oppilaita, vanhemmat syyttävät koulua...

Julkaistu: 14.10.2012 13:01

Kommentit: 35 kpl

Tarkastaja: Arab

4.5 / 5 (10 ääntä)

Suomen kouluissa hyvä meno | Lapsi hakkaa opettajia ja oppilaita, vanhemmat syyttävät koulua...

Kommentit

19.10.12 18:43
<Jake_Regan> Kylläpä tätä on mukava lukea, näin opettajaksi opiskellessa.
16.10.12 21:09
<Kanakotka> Wiiksi, vituttaako totuus? Jos se vituttaa, niin jojoon vetäminen saattaa auttaa vitutukseen. Minulla ei ole totuuden kanssa mitään ongelmia, vaan sinunlaistesi mitääntietämättömien kovaäänisten idioottien kanssa, jotka väittävät ja vänkäävät vaikka mistään ei mitään tiedetä.
-2
16.10.12 17:06
<Wiiksi> <Kanakotka> vedä ittes jojoon
16.10.12 13:31
<pakkopulla7> Vapaankasvatuksen hedelmiä. Lapselle olisi hyvä opettaa rajat ja vanhempien kunnioitusta. Ei sitten lapsiparalle tule yllätyksenä että elämässä on vastoinkäymisiä eikä kaikkea saa mitä haluaa.
16.10.12 01:36
<Ayz> <Rotorhead> ja heitetäänkö sitten samalla viimeiset 50 vuotta psykologian tutkimusta romukoppaan? kyllä sille on ihan syy miksei lapsia enää saa hakata.
16.10.12 00:58
<Kanakotka> Wiiksi, vapaakasvatuksessa ei ole mitään vikana. Tämä on sen vapaakasvatuksen vastustajien vika jotka rällästää kännissä ja hakkaa lapsiaan ja muuta perhettään. Olet täysi vitun idiiootti. Näitä on ollut vuosisadan (siis edellisen, ei vuosituhannen) alusta lähtien, ja varmasti sitä ennenkin.
15.10.12 19:21
<Wiiksi> Tää on sitä vapaatakasvatusta ja sen tulosta, kun lasta ei saa edes nykyisin ojentaa, vaan sitä vaan pitäisi torua "hyi, hyi ei noin saa tehdä". Vittu mikä valtio. Onneksi itse sentään olen saanut kunnon kasvatuksen ja olen ylpeä siitä. + mamuilla ei ole mitään kasvatusta kotona eikä sivistyksen tasoa. Hakkaavat suomalaisia sen minkä ehtivät.
-1
15.10.12 14:59
<morshu1> Minä olen viimeinen mies jolta voit kannataa kysyä mitään, mutta tämä on kyllä niin paha tapaus että kannattaa pistää mielisairaalaan.
15.10.12 12:59
<largehc> Haluaisin päästä leipomaan tällaisten vanhempien naamoja kaulimella.
15.10.12 12:37
<Kanakotka> Snufle, niinpä... Mutta poikkeuksiakin löytyy, M5deltä terveisiä.
15.10.12 10:20
<Snufle> mikään vitun ihme että ryssät aina feedaa midin ja kusee junglen.
15.10.12 00:41
<WremahThD> Lisäksi se mitä olen aina toitottanut; Lastenhankinta luvanvaraiseksi.
15.10.12 00:39
<WremahThD> Kotoa tuo kasvatus lähtee. Vanhemmille jotain seurauksia tällaisesta. Joillekin vanhemmille lapsi ei ole kuin pakollinen riesa arjen keskellä, jota on pakko katsella koska sellainen ollaan hankittu. Jos vanhemmat päättävät sitten jälkiabortoida kuluja tuottavan lapsen niin se on sitten voi voi, mutta muiden ihmisten ei pitäisi joutua kärsimään toisten ihmisten virheistä. Jokaiseen kouluunkin voitaisiin pistää yksi mies, joka pitäisi yllä järjestystä, ja pystyisi pistämään nupit vastakkain väkivaltaisimmankin oppilaan kanssa, ettei se hakkaa naisopettajia.
14.10.12 19:44
<parsakaali> víttu mitä kehareita
14.10.12 19:29
<Kanakotka> d4m13n, pohjoiskoreassa on niin vitusti ongelmia, että jos ne kaikki ne julkistais (ja ei todellakaan julkista...) ei uutisissa muuta luettaiskaan...
14.10.12 17:51
<D4m13n> Jännä miten esim. Pohjois-Koreassa ei oo tämmösiä ongelmia
14.10.12 17:13
<ADFADFSASDF> Suurin ongelma tässä tilanteessa on se, että siitä on kirjoitettu tämä kyseinen heräte uutinen. Oma ohjenuora kasvattajalle. Lapsi on lapsi, laita luu kurkkuun.
14.10.12 17:01
<Jorman Maansiirto KY> jenkkien vankilat tarjoaa hyviä vastauksia ja neuvoja tälläsille ääritapauksille.
14.10.12 16:55
<Kanakotka> Rotorhead, väkivalta ei ole millään tavalla suotavaa tai normaalia... Lyhyempi koulupäivä puree varmasti nilkkaan jo tuolla hetkellä, koska koulu on paljon muuta tuon ikäiselle kuin oppitunnit... Kukaan ei ole syntyessään väkivaltainen, etkä voisi olla enempää väärässä... Ihminen on apinaeläin, ja oppii matkimalla, siihen tottuu mitä näkee ja kuulee oikeassa elämässä. (televisiosta ei pysty oppimaan väkivaltaa tai muutakaan, vaan matkimisoppi tulee vanhemmilta, tästä on tehty niin monta tutkimusta, että oksat pois) Jos kasvattaa väkivallalla, saa väkivaltaisen lapsen.
14.10.12 16:26
<Rotorhead> Kanakotka, väkivalta on normaalia. Se kuuluu ihmisluontoon. Nyt nuo kakarat oppivat vain että saavat väkivallalla mitä haluavat: lyhyempiä koulupäiviä jne. Jotkut ihmiset ovat syntyjään väkivaltaisia (eli jo lapsina) ja heihin ei tehoa muu kuin väkivalta. Turha huudella mistään pilottitakeista jos olette itse olleet helppoja lapsia ja leikkineet poneilla.
14.10.12 16:18
<Rotorhead> Nykyajan hyysääminen on pelleilyä. Halitaan vaan eikä opeteta rajoja. Tiedän ihan tarpeeksi monta tapausta, jotka eivät kotona saaneet mitään rajoja. Kylillä kun sitten tuli nokkaan niin niistäkin räkänokista tuli kunnon aikuisia.
14.10.12 15:23
<Kanakotka> Rotorhead, sitä väkivaltakasvatusta on kokeiltu, ja suurimmaksi osaksi se juuri on näissä lapsissa vialla... väkivaltaan on totuttu, ja sitä pidetään normaalina... Vois ottaa sen järjen joskus käyttöön, eikö?
14.10.12 15:14
<Rotorhead> Turpaan niin maan perkeleesti. Ei mikään hoito auta mitään. Väkivalta on näissä tapauksissa ainut ratkaisu. Hoito vaan kasvattaa raivoa. Jotkut ymmärtävät vain nyrkkiä ja se on fakta.
-5
14.10.12 15:14
<_PP_> Ja sitten jos opettaja koskee riehuvaan oppilaaseen niin linnaa ja sakkoja.
14.10.12 14:26
<Belial> Opettajille oikeus poistaa luokasta tai kiinni ottaa oppilas samallalailla kuin järjestyksenvalvojallakin?
14.10.12 14:14
<Stonesia1> Onko rikosilmoituksellekin suojaikäraja vai mistä puristaa? Jokatapauksessa nämä onnistujat potkivat tyhjää parissa kymmenissä, joko kakkainen piikki hihassa oodeettämässä tai joku muu saa tarpeeksi näidentaunojen käytöstavoista ja tuikkaa puukon keuhkoon.
14.10.12 13:47
<Kanakotka> Mamut. Pitäis saada oma tarkkailuluokka niille, varsinkin noille venäläisille mulkuille, meinas kolmannella luokalla yks sellanen tappaa kaverin kun nappas vaan kiinni ja kuristi. Mielummin sellanen kiva jossa on kalterit jokaisen oppilaan ympärillä ja jatkuva poliisiseuranta. Sillon (vähän yli 10 vuotta sitten) kun kävin koulussa, oli yksittäinen pahoinpitelytapaus, ja siitä erotettiin 2 henkilöä(molemmat kuukaudeksi), naurettava pilottitakkihyypiö, ja tummaihoinen, kaikin puolin hyvä, oppilas. Ja tämä 3 vuoden aikana yli 1000 oppilaan (suomen suurimmassa) yläasteessa.
14.10.12 13:26
<PenZon> Voi niitä piruparkoja jotka joutuu tahtomattaan elämään noitten kanssa koulussa.
44
14.10.12 13:22
<alajärvenjussi> Aika käsittämättömältä tuntuu puheet koulujen resurssien pienentämisistä ja luokkakokojen kasvattamisista. Mitä ajattelisit kun oma muksu olisi tällaisella luokalla, eikä pystyisi oppimaan opetussuunnitelman mukaan koska opettaja on kiireinen yhden tai useamman oppilaan väkivaltaisen tai muun häiriökäyttäytymisen ehkäisemisessä? Tai jos omaa oppilasta lyötäisiin koulussa, mutta asialle ei voi tehdä mitään kun ko. oppilaan vanhemmat on narkomaaneja ja "vika on opettajassa"?
14.10.12 13:11
<Tohveli> Keskiajalla vietiin suolle ja sai halosta päähän, jos ei meno parantunut.
45

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Suomen kebabit

22075 katselukertaa

Suomen ufotutkijat ry

20397 katselukertaa

Suomen huonoin laulajakilpailu

19409 katselukertaa

Helikopteri putoaa Suomenlahteen

17205 katselukertaa

Äännestä Suomen 7-ihmettä

17125 katselukertaa

suomen sexpert

25995 katselukertaa

Kelpaatko suomen kansalaiseksi

19688 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.