Quantcast

Miehet avautuvat parisuhdeväkivallasta:

naiset

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Miehet avautuvat parisuhdeväkivallasta: | naiset

Julkaistu: 24.10.2012 20:41

Katsottu: 4279 kertaa

Kommentit: 17 kpl

Tarkastaja: Arab

4.36 / 5 (7 ääntä)

Miehet avautuvat parisuhdeväkivallasta: | naiset

Kommentit

29.10.12 05:34
<Kaippari> Minä elin myös pari vuotta narsistin kanssa välillä tuli harjan varresta, välillä lyötiin hevospiiskalla ja silmiä yritettiin repiä päästä. Monesti kun eukko sai raivarin, niin pitelin kiinni sitä, ettei se pysty liikkumaan, niin heti soitettiin jonnekin naisten turvakeskukseen, kun mies on väkivaltanen. Sitte se on vielä pelotellu nykyistä vaimoani, että miten väkivaltainen minä olen :)
25.10.12 15:35
<Stibbe> jos nainen ikinä edes läpsäisi niin saisi kyllä ihan samalla mitalla takaisin. turha käyttää mitään tekosyitä ettei naista muka saisi lyödä, tottakai saa jos on ansainnut sen.
25.10.12 13:45
<largehc> Otatsää naiselta pataan?
25.10.12 11:45
<tappajafin> Joku laittaa tän sinne amnestyn naisväkivaltakampanjan sivulle
25.10.12 09:21
<Con-Man> muutaman kerran on tullut herättyä siihen,että emännys tulee tuhannen päissään kotiin ja alkaa lyömään ilman syytä. Jouduin kuulusteluihin kerran, kun oli pakko ottaa hänestä kiinni ja kantaa pois huoneesta,olin selvinpäin ja nukkumassa 2v. poikani kanssa.Siinä se rieuhuessaan onnistui sitten telomaan nokkansa(en löynyt) ja soitti ambulanssin. Eikun kytät kans paikalle ja yritäppä siinä sitten selittää tilannetta. En onneksi saanut syytettä vaikka siltä aluksi näytti. Hetihän tälläinen 95 kiloinen roteva mies joutuu suurennuslasin alle,kun vastassa on alle 160cm mittainen nainen..
25.10.12 08:25
<MarG> Oma entinen muija oli kova huitomaan avokämmenellä. aina riidellessä alkoi avokämmen viuhua, eikä aivan hiljaa. Lopulta (kymmenien kertojen jälkeen) menin läpsäisemään takaisin avokämmenellä KERRAN , poruhan siltä pääsi ja soitti vielä kytätkin. Siihen loppui kyllä suhdekkin..
25.10.12 04:11
<lmaoer> Jaskakoksen kertomuksen jälkeen omat kokemukset tuntuvat hyvin mitättömiltä. Toivon syvästi, että nykyinen uusi sukupolvi kasvaa tähän tilanteeseen, eikä vähättele miesten kokemaa väkivaltaa ja muutenkin miesten tasa-arvokysymyksiä.
25.10.12 00:50
<jaskakos> Itsellä ex-suhteesta saldona 3 murtunutta kylkiluuta ja 20 tikkiä vaatinut, hampailla revittu haava kädessä. Poliisin mielipide: Ole mies...
24.10.12 23:14
<doomchild> Miehet ja naiset: lähtekää kävelemään jos kumppani on väkivaltainen. Sitä ei tartte katsella sekuntiakaan.
24.10.12 22:55
<eski1> Miehillä tämä on ogelmallista juuri lasten takia, kuka haluaisi jättää lapsensa hullun äidin kanssa asumaan.
12
24.10.12 22:25
<TapTT> Tulkaa sitten sanomaan, kun olette eläneet väkivaltaisessa suhteessa rakastamanne naisen kanssa. On helppo sanoa tietokoneen takaa, miten hakkaisi takaisin, mutta siinä on nainen, jota ainakin pitäisi rakastaa. Tuli poliisien toiminnasta se hätäpuhelutyyppi mieleen, joka sano "otatsä naiselta pataan, hähä". Jos naisten väkivaltaisuus on vaiettu asia, on myös se, mistä syystä kiusatut ei nosta nyrkkiään ja taistele takaisin ja mistä syystä parisuhdeväkivallan alaisuudessa elävä nainen/mies ei lyö takaisin.
24.10.12 22:20
<Jake_Regan> Väkivalta on väärin, löi / solvasi kuka vain, ketä tahansa. Luulisi poliisin tietävän sen. No, pari vuotta sittenhän oli uutisissa vastaava hälytyskeskuksen työntekijä, joka nauroi kun mies soitti poliisia viemään väkivaltaisen vaimonsa putkaan..
24.10.12 22:09
<Necrophobic> Saa miehetki antaa samalla mitalla takaisin? Ehken nyt sylkis tai mitään lapsellisesti apinois, mutta jotain rajaa pistäisin.
24.10.12 22:07
<unkku> vetäisin kaikkia turpaan
24.10.12 20:56
<Tripla_J> vitun tolvanat, lyökää takasin x--D
24.10.12 20:54
<Pale84> Ja Suomalaisia miehiä pidetään naistenhakkaajina?

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Miehet pystyy, naiset ei.

15034 katselukertaa

Miehet katsoo nettipornoa

9799 katselukertaa

MUOKKAA LINKIN TIETOJA

Muokkaamasi tiedot tarkastetaan mahdollisimman nopeasti ylläpidon toimesta, jonka jälkeen muutokset tulevat näkyviin mediaan. Voit muokata mediaa useamman kerran vaikka viimeisintä muutostasi ei ole vielä hyväksytty. Median poisto tulee myöhemmin mahdolliseksi.

URL

Otsikko

Kuvaus

Kategoria

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.