Quantcast

Näistä ei puhuta uutisista kun on kyse rasismista.

Etelä Afrikan valkoisia tapetaan ja raiskataan, mutta missään ei uutisoida.

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Näistä ei puhuta uutisista kun on kyse rasismista. | Etelä Afrikan valkoisia tapetaan ja raiskataan, mutta missään ei uutisoida.

Julkaistu: 1.11.2012 21:30

Kommentit: 33 kpl

Tarkastaja: Arab

4.55 / 5 (20 ääntä)

Näistä ei puhuta uutisista kun on kyse rasismista. | Etelä Afrikan valkoisia tapetaan ja raiskataan, mutta missään ei uutisoida.

Kommentit

05.11.12 15:37
<Mandula> "puoli planeettaa syytää rahaa tuonne koloon seurauksitta.." <- väärin: seuraus on se, että luonnon kiertokulku häiriintyy, koska jos jokin alue on asuinkelvoton (esim. Afrikan jotkin alueet), siellä ei selviydy kuin vahvimmat lajit. Nyt, kun koko maailma syytää sinne ruoka- ja raha-apua, (ihmiselle) asuinkelvottomalle alueelle syntyy lisää ja lisää asukkaita. Eli ihmiset pitävät luonnon epätasapainoa yllä vain sen takia, että ei haluta leimautua rasistiksi tai suvaitsemattomaksi tai ihan vain siksi, että näin pönkitetään omaa itsetuntoa olemalla "hyvä" ihminen.
-1
04.11.12 01:25
<L-Jam> <sakkernak> mee nuolemaan niitä mustia kiveksiä, että tulee parempi mieli
03.11.12 06:46
<Mekir> Rasismi menee vähän samaan sarjaan tasa-arvon kanssa. Pätee vain ja ainoastaan yksipuoleisesti. Saatanan femakot ja (...)t, ja etenkin femakko(...)t.
02.11.12 17:49
<a-q> väkivaltaset apinat.
02.11.12 17:41
<Jun-nu> TROLLOL!! Oisko kuitenki nii että IHMISET tappaa IHMISIÄ? Värillä on väliä vaan jos on vähä-älynen rasisti, puolin ja toisin. Parempi ku ammutte vaa ittenne jos tarvii ruveta ketää syrjimää... samalla ratkastais nälänhätä ja liikakansotus.
-2
02.11.12 16:48
<Ayz> <L-Jam> fakta on, että länsi (ja itä aka kiina) on afrikkalaisille "velkaa" ja tämä velka kasvaa koko ajan. emme tietenkään ole vastuussa esi-isiemme teoista, mutta länsi nimenomaan jatkuvasti estää afrikan kehitystä öljymaita lukuunottamatta. toisaalta hyväksyttävä on että jonkunhan meidän elintasomme täytyy kustantaa, mutta se ettei tunne edes jonkinlaista moraalista pahaa oloa on hieman outoa. ja kyse ei ole missään mielessä ihonväristä, lähi-itään ja arabien perseilyihin ei lännellä ole vastuuta; he saivat liikaa rahaa öljystä suhteessa kehitystasoon ja tässä tulos.
-1
02.11.12 14:10
<Sidle> Suomalaiset eivät kyllä ole orjuuttaneet ketään. Suomalaisia lapsia taas on viety ja myyty todella suuria määriä orjiksi. Btw. 94% mustista Kannattaa obamaa ja 0% romneya.
02.11.12 14:09
<Laitala24> Ainoastaan valkoiset voivat olla rasisteja. Niin minulle on ainakin kerrottu.
02.11.12 11:14
<Ile26> L-Jam etkö osaa muuten kommentoidalla kun menemällä henkilökohtaisuuksiin? Vittu sun pitää olla todella tyhmä, ruma sekä saatanan saamaton jätkä.
-1
02.11.12 10:39
<Mikkikii> a kulttuu taas ei mainita, jos tekijä on ulkomaalainen, mutta heti mainitaan kyllä, jos uhri on ulkomaalainen ja oikein säälitään. Tolla r taas ei taas ei taas ei a kulttuu taas ei mainita, jos tekijä on ulkomaalainen, mutta heti mainitaan kyllä, jos uhri on ulkomaalainen ja oikein säälitään. Tolla r taas ei taas ei taas ei a kulttuu taas ei mainita, jos tekijä on ulkomaalainen, mutta heti mainitaan kyllä, jos uhri on ulkomaalainen ja oikein säälitään. Tolla r taas ei taas ei taas ei a kulttuu taas ei mainita, jos tekijä on ulkomaalainen, mutta heti mainitaan kyllä, jos uhri on ulkoma
02.11.12 10:24
<L-Jam> <sakkernak> Sun täytyis opetella luottamaan ihmisiin. Kannattas välillä ehkä käydä ulkona ja sosialisoida
02.11.12 09:10
<yhani> Täällä on 7 miljardia ihmistä, ja yhtä monta tarinaa eri luonteineen. Kyllä, uutistoimistot ja toimittajat voivat olla urpoja, mutta niin se menee joka alalla. Jos tänään aletaan polkemaan värin mukaan, niin ehkä huomenna syy on joku yhtä randomi ja olet itse ottavana osapuolena. Mies punnittakoon tekojensa mukaan.
02.11.12 03:25
<Ile26> L-Jam, Luin uudelleen läpi. Myönnän että sen voi ymmärtää monella tavalla väärin, mutta yritän selittää. Tärkeimpänä pointtina huomauttaa siitä, että asiat eivät ole niin mustavalkoisia kuin yleisesti luullaan. Sekä myös herättää jonkin sortin keskustelua aiheesta. Olisin sen toisellakin tapaa voinut tuoda ilmi, mutta luettuani ensimmäiset kommentit päädyin tuohon. Vastasin provoon provolla. Ketään en syyttele, kukin taplatkoon tyylillään.
02.11.12 02:10
<unkku> sakkernak on neegeri
02.11.12 02:09
<piran> Olen buuri johannesbuurista. Kiitän herraa hyvästä tuurista, ettei mussa virtaa niikeriveren tilkkaa.
-2
02.11.12 01:15
<L-Jam> <sakkernak> luepa kommenttisi uudelleen läpi ja mieti mikä niiden pointti on lukijan mielestä... Itselle tulee mieleen: A) nyyh mustilla on mennyt meidän esi-isiemme takia huonosti joskus, säälikää heitä. B) olen parempi ihminen kuin te, jos kaikki ajattelisivat kuten minä maailma olisi parempi paikka c) trollata d) joku muu, mikä? Jos tästä tehtäisiin kysely sanoisin, että ihmiset vastaisivat a tai b
01.11.12 23:55
<Ile26> L-Jam ja taas kerran. En sanonut mitään tuon kaltaista. En ajattele olevani velkaa kenellekkään. Ehkä verottajalle, mutta haistakoon (...)n. Olen kyllä valmis auttamaan jos on tullakseen. Vihaat minua koska ajattelen asioita hieman laajemmalta kantilta. En edes katso televisiota. Nämä ovat minun omia ajatuksiani siitä mitä olen nähnyt ja kuullut. Olet typerä lapsi, piste.
-1
01.11.12 23:50
<Ile26> Gal700 olet aivan oikeassa. Se että orjuus ja kaikki tämä tapahtui vaan tuppaa vaikuttamaan mustien mielipiteeseen valkoisista. Olenko tässä asiassa väärässä mielestäsi? Ja ei se maailma parane mitään vitun unicefia tukemalla. Sanoinko niin? Se paranee jos ihmiset tekisivät jotain konkreettista sen eteen. Pieniä asioita. Mutta kun nykyään suurimmalla osalla on tapana katsoa vierestä ja tuomita kaikki itselleen vieras ja erilainen arvo. Se on sääli. Ja kaikki erilainen ajattelu demonisoidaan niinkuin täälläkin on miljoona kertaa nähty.
01.11.12 23:44
<L-Jam> Sakkernak nykymedian rasismihehkuttamisen uhri. Ajatteletko olevasi tummille jotain velkaa? Säälin ja samalla vihaan sinua
10
01.11.12 23:36
<Ile26> Wreman ei tarvitse tuntea häpeää, sanoinko niin? Toin vain esiin faktoja mitä on tapahtunut ja kuinka ne asiat saattavat vaikuttaa asioihin yhä tänä päivänä. Se että sinne syydetään jatkuvasti rahaa ei kannusta kehittymään. Tekeekö suomessa sossupummi töitä?
-1
01.11.12 23:35
<Ile26> Drunkenheart, en ole päissäni. Mitä vittua nyt yrität ajaa takaa? Sinä aikana taas euroopassa jahdattiin noitia ja juutalaiset leikkaavat kullejaan. Palvottiin satuolentoja siinä missä muutkin. Miten se eroaa häpyhuulten silpomisesta, tai apinoiden panemisesta? Kiinassa taas syödään koiria.
01.11.12 23:01
<GAL1700> sakkernak, afrikassa on suurilta osin vahvat ja pitkäikäiset heimokulttuurit ja perinteet. potaskapuheet orjien viemisestä amerikkaan voi jättää omaan arvoonsa, orjat olivat valtaa pitävien heimojen vangitsemia eri heimojen välisistä sodista, jotka sitten kaupattiin valkoisille kolonialisteille, valkoiset eivät aloittaneet orjakauppaa. vaihdan tästä lähtien heti kanavaa kun töllöstä tulee unicefin yms. mainoksia. ei sympatiaa enää ollenkaan ruokkivaa kättä pureville.
10
01.11.12 23:00
<WremahThD> <sakkernak> penäätkö nyt sitä, että minun pitäisi hävetä, koska joku valkoihoinen herrasmies orjuutti (...)ä toisella puolella maapalloa puoli vuosituhatta sitten? Puoli planeettaa syytää rahaa tuonne koloon seurauksitta, ja sen minä sanon, että kun öljy loppuu eikä enää laivat kulje eivätkä koneet lennä, niin ei ole vaikea arvata mistä se pahamaineisesti ennustettu kolmasosa ihmisistä katoaa tältä pallolta.
14
01.11.12 22:44
<Ile26> Toivottavasti herättää edes jotain ajatuksia teissä typerissä rasialaisissa. Samalla tavalla osa suomalaisista vihaa yhä venäläisiä, koska he tuppasivat hyökkäämään suomeen aina silloin tällöin. Mutta emme raiskaa tai tapa heitä. Ai miksikö? Koska meillä on ihan vitun korkea elintaso. Meillä oli mahdollisuus saavuttaa se. Afrikassa sorto jatkuu yhä, kansa köyhtyy, rikkaat rällää. Kaikki mitä heillä on, riistetään pois. Miksi mustien pitäisi välittää hevonvitunvertaa meidän niin ihanasta elämästä, kun ei täältäkään heru sympatiaa heille? Vitun juntit.
-3
01.11.12 22:43
<Ile26> Onhan se sääli, mutta samalla tavalla ihmiset tappavat toisiaan muuallakin maailmassa. Onko siinä mitään sen ihmeellisempää että mustat raiskaavat valkoisia? Heidän juurensa ovat katkenneet kiitos valkoisen väestön. Se missä meillä on suuri kulttuuri taidepläjäyksineen, heillä on vain orjuutta/alistusta/vitutusta ja kuolemaa. Se nyt vaan on fakta että näiltä ihmisiltä puuttuu se kulttuurin tuomaa turva, koska MEIDÄN rotumme ryöstivät heidän esi-isät, hajoitimME perheet, ajattelimME vain omaa napaamME. Orjuutimme koko_vitun_kansakunnan. Kuka vittu kehtaa väittää että olisimme jotain pyhimyksiä?
-2
01.11.12 22:40
<TapTT> No mitä vittua? tää tapahtuu etelä afrikassa. Oikeuttaako tää nytten sitten tappamaan ja raiskaamaan mustia täällä näin? Hassua. Eikä voi tulla yllätyksenä, että rasismia on kaikkialla.
-2
01.11.12 22:31
<GAL1700> saavat tyhmät (...)t kuolla nälkään.
01.11.12 22:16
<Knullare> Täällä taas ei mainita, jos tekijä on ulkomaalainen, mutta heti mainitaan kyllä, jos uhri on ulkomaalainen ja oikein säälitään. Tolla rasismi-sanalla leikkiminen voitaisiin pikkuhiljaa lopettaa jo ja alkaa keskittymään faktoihin.
19
01.11.12 21:40
<Wiiksi> ja mamut ym. mutiaiset sitten vielä kehtaavat valkoihoisia rasisteiksi haukkua.
11

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Kivat "meikit"

75083 katselukertaa

Teini + Viina

71778 katselukertaa

Kauniita naisia bikineissä

185453 katselukertaa

Simpsoneita?

34915 katselukertaa

Terveisiä ylemmältä taholta

43579 katselukertaa

Leffakliseitä

19121 katselukertaa

Puupeili.

18765 katselukertaa

TeiNIX 1.3 - 1.9

35925 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

 • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
 • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
 • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
 • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
 • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
 • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
 • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
 • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
 • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
 • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
 • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
 • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
 • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.