Quantcast

"Ei kaikkia kiinnosta..."

"Siellä missä ei tapahdu ihmiset riehuvat ja mellastavat, kun taas siellä missä tapahtuu otetaan asiat aika rennosti.."

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:

Julkaistu: 30.11.2012 11:11

Kommentit: 24 kpl

Tarkastaja: kido

0 / 5 (4 ääntä)

"Ei kaikkia kiinnosta..." | "Siellä missä ei tapahdu ihmiset riehuvat ja mellastavat, kun taas siellä missä tapahtuu otetaan asiat aika rennosti.."

Kommentit

02.12.12 00:14
<Paxy> Ja Galeazzo voi painua vidduun!
-1
02.12.12 00:12
<Paxy> Asuuko teistä kehitysvammaisista itkijöistä edes kukaan täällä??? Ei tää tilanne niin paha ole... Hieman vituttaa tietysti, kun satakunta hehtaaria on maita menny huonoiks, mutta työllistävä vaikutus on paljon tärkeämpi. Ja älkää alkako itkeä vitun ituhipit... 100ha ei ole niin paljoa... Itselläkin sentään 33ha mettää...
-1
01.12.12 17:59
<Haerski2> Ok. Viittasin siis ensimmäiseen kommenttiisi, josta mahdollisesti aivot luki rivien välistä jotain mitä siellä ei ollut. Jos olet varma ettet sitä missään vaiheessa muokannut, niin myönnän kyllä virheeni. Ei oo niin iso asia.
01.12.12 13:42
<Galeazzo> <jhannine> kerro toki minullekin! Poistin typoja (for the sake of all) muttem (tietääkseni) muuttanut viestiä / viestin rakennetta. Vai olenko ollut muka niin tuiterissa joskus ennen klo yhdeksää että olisin moista tehnyt? Tai sitten se on sinulta pelkkä säälittävä yritys mustamaalata vastaväittäjää. Miten on? "kyllä sinä itse tiedät" no v***u en tiedä! Kerro!
30.11.12 23:01
<Haerski2> <Galeazzo> Luonnollisesti paha todistaa, kun todisteet hävis bittiavaruuteen sillon kun sitä muokkasit, mutta kyllä sinä itse tiedät mitä siinä luki ja se riittää mulle.
-3
30.11.12 22:17
<Galeazzo> <jhannine> Muokkasin mitä? Täsmentäisitkö? ... Ai niin, tämä on internet, turha odottaa todisteita (säälittävälle) teesillesi...
-1
30.11.12 20:56
<Accure> Auttaako se mitään että hipit vittuilee vieressä? Menisivät auttamaan eikä itkisi sitä mitä on jo tapahtunut..
-1
30.11.12 20:47
<Haerski2> <galeazzo> valoja päälle nyt sielläkin päässä. Olemme asiasta samaa mieltä: asiat ovat tosiaankin pahasti vialla, mutta sinä se vaan jaksat jankata. Auttaako sinusta tuo uutisoinnin keskittyminen pelkästään tällaisiin purkauksiin ja pekka perän kommenttien lähes täydellinen pois jättäminen jotenkin tätä asiaa? (kivasti muuten muokkasit tuon kommenttisi loppua vähemmän provosoivaksi. Aika säälittävää)
-1
30.11.12 20:04
<Kapa53> mua aina vituttaa ku toitotetaan että lapset on vaarassa. Vitut niistä, jos mun terveys on vaakalaudalla.
30.11.12 19:56
<Galeazzo> Ja jos alusta asti on ollut kohua ja asia on ollut jatkuvasti esillä aktiivien toimesta, kuinka se on jälkiviisastelua?
30.11.12 19:54
<Galeazzo> <jhannine> suora lainaus omasta tekstistäni: "Jos et muista noita juttuja ja et tajua paikkakuntalaisten ahdistusta, on minulla sinulle huonoja uutisia (toisin sanoen; olet idiootti tai tunteeton)", indikoiden etten suoranaisesti väittänyt mitään vaan totesin että paljon hälyyttävää on tapahtunut jolloin ihmisten huoli on ymmärrettävää. En itsekään väitä että tarkoituksella ja tietoisesti asioiden on annettu eskaloitua, vaan teesini on: jos asiat kärjistyvät kuolemantapaukseen saakka ja sen jälkeen, on jokin pahasti vialla; ei uusikaan allas ole pitänyt --> "äly hoi" ja hälytyskellot pääll
30.11.12 18:53
<Haerski2> Ja edelleen ydinpointtini oli kritisoida median tapaa käsitellä tätä asiaa. Voitaisiin tiedottaa oikeista asioista sen sijaan että lietsotaan paniikkia ja vihaa kaivosta vastaan.
30.11.12 18:41
<Haerski2> <Galeazzo> Eläpäs nyt heittäydy haukuista marttyyriksi, kun ensin minua kuvailit sanoilla idiootti ja tunteeton. Laimilyönnistä tuskin voidaan puhua, koska se tarkoittaisi, että tämän onnettomuuden mahdollisuus olisi tietoisesti jätetty huomiotta, mutta tuskin näin on kuitenkaan käynyt. Kaikkia muuttujia on mahdotonta ennustaa, nyt sitten kävi huonosti ja heti on armeija jälkiviisastelijoita kimpussa kertomassa miten olisi pitänyt toimia. Älä huoli: Kyllä tästä varmasti syytteetkin jaetaan aikanaan, jos sille katsotaan olevan tarvetta, mutta nyt voitaisiin keskittyä kiireellisempiin asioihin.
30.11.12 18:12
<Galeazzo> Tilanne after all on jatkunut jo muutaman vuoden. En ihmettele että paikallisten kärsivällisyys alkaa loppumaan, ihmettelisitkö itse vastaavassa tilanteessa. Siinä olemme sentään samaa mieltä ettei tämä raivoamalla lopu; spesialistit asialle, tarkka suunnittelu ja sanktiot syyllisille, saataisiin ainakin esimerkkitapaus tässä harvinaisen törkeässä laiminlyönnissä. Jos alat haukkumaan ympäristöhihhuliksi niin anna mennä, en ole attacilaisiin ollut ikinä kallellani, enkä vas-vihr- kenttään myöskään. Jokaisen todellisen patriootin (mukaanlukien minä) on vaikea katsoa tällaista hulluutta vuosia!
30.11.12 18:07
<Galeazzo> <jhannine> Kuka tässä on sanonut etteikö hommaa hoidettaisi / pitäisi hoitaa (vai mitä luulit ehdotukseni spesialistien valjastamisesta asian hoitoon tarkoittavan)? Mutta varmaan tajuat ettei tämä näytä Suomen kannalta hyvältä? En itsekään ole ympäsristöhihhuli, ottaa vain suunnattomasti pattiin tämä pelleily, ja kuolemantapaukseen sekä ympäristövahinkoon nähden se mitä kutsut "vaahtoamiseksi" on melko pientä paikallisten taholta. Okei, voisivat pysyä housuissaan mutta tiedotusta oli heikohkosti alunperinkin, eikä tilanteen eskaloitumisen voi olettaa rauhoittavan ketään.
30.11.12 17:29
<Haerski2> Ei tämä mukavaa kenestäkään ole, mutta ei se huutamalla ja parkumalla minnekkään katoa, vaikka kuinka toivoisit.
-1
30.11.12 17:26
<Haerski2> <galeazzo> halusit sitten ymmärtää kommenttini täysin väärin. Teille ympäristöhihhuleille kun on vain kaksi tietä: pitää olla joko äärimmäinen ympäritöaktivisti, tai sitten on sydämmetön luonnontuhoaja, joksi minua tituleerasit. Sori, mutta en ole kumpaakaan. Fakta on se, että maito on maassa ja tuollainen tunnepohjainen vaahtoaminen ei enää auta. Pekka perä ja kumppanit menettää rahaa joka sekunti, kun kaivos pysyy kiinni, joten voit olla varma, että sotkun hoitaminen on kaikkien etu. Olisiko sinusta parempi, että siivotaan tämä veronmaksajien rahoilla?
30.11.12 16:34
<zeke_boi> <jhannine> Huono provo. Ajattele omilla aivoillasi.
-1
30.11.12 16:27
<m0pp3> Ei vissiin Jeesuksenkaan tarvii tulla takas maanpäälle kun löytyy näitä jeesustelijoita jo ihan tarpeeksi.
-1
30.11.12 15:37
<taksoho> Mökkien arvo vaan nouseee!
30.11.12 15:30
<Galeazzo> Jos minusta riippuisi, valjastettaisiin lähimmät spol-reservit sekä lähimpien varuskuntien virka-apuosastot kahteen asiaan: ensinnäkin eristämään tehdas- ja kaivosalue pv:n ja pelastuslaitosten spesialistien kartoittaessa tuhoja sekä saastuneen aineen purifikaatiota, toiseksi etsimään ja ottamaan kiinni vastuulliset henkilöt (altaiden suunnittelijat ja vastanneet urakoitsijat, kaivoksen johto jne.). Suhteetonta reagoimista? Ainakin tulisi viesti perille: "Tämä ei ole neukkula jossa hyväksytään luonnon summittainen tuhoaminen koska vastuullisilla on verkostot ja oikeat puoluekirjat"
30.11.12 15:25
<Galeazzo> <jhannine> haluaisitko omien lähivesiesi saastuvan niin kuin talvivaaran lähistöllä on tapahtunut? Muistanet kai kalojen ja lintujen kuolemat sekä _ihmisen_ kuolintapauksen ja kaiken kruununa kaikkien mahdollisten turvajärjestelyjen pettämisen? Ja ihmetteletkö vielä miksi ihmisten tunteet nousevat pintaan? Jos et muista noita juttuja ja et tajua paikkakuntalaisten ahdistusta, on minulla sinulle huonoja uutisia (toisin sanoen; olet idiootti tai tunteeton). Me järkevät kansalaiset emme halua neuvostomallista luonnontuhoa joka johtuu huonosta suunnittelusta!
30.11.12 12:52
<Haerski2> Yllättäen Iltalehti kirjoittaa jälleen pelkistä panikoivista perheenäideistä. Miten tämäkin vouhotus lasten turvallisuudesta auttoi asiaa millään tavalla, paitsi lisäsi keskustelun tunneperäisyyttä? Pekka Perälle hatunnosto siitä, että on uskaltanut pistää itsensä noiden idioottien tulilinjalle, vaikka eihän ne enää kuuntele järkipuhetta.
18

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Kaikkia kuvia...

11746 katselukertaa

Valheita kaikkialla

7270 katselukertaa

Ei kaikkia kiinnosta..

4738 katselukertaa

Rasismia kaikkialla, vai onko?

6069 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

 • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
 • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
 • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
 • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
 • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
 • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
 • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
 • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
 • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
 • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
 • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
 • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
 • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.