Quantcast

Yllättävä tutkimus: Naiset ovat miehiä hurjasti huonompia kuskeja!!!1

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Yllättävä tutkimus: Naiset ovat miehiä hurjasti huonompia kuskeja!!!1

Julkaistu: 13.1.2013 14:41

Kommentit: 8 kpl

Tarkastaja: kido

4.36 / 5 (14 ääntä)

Yllättävä tutkimus: Naiset ovat miehiä hurjasti huonompia kuskeja!!!1

Eniten ääniä saaneet kommentit

13.01.13 15:57
<yhani> (...)puhetta. miehet ois keskimäärin parempia, mutta joskus järki unohtuu. ja mun mielestä hyvä kuski on se jonka kyydissä ei kuole.

Kommentit

15.01.13 05:49
<aksutus> No suomessahan tilastoja hyvinkin tasoittaa nämä takapotku bemarilla losottavat amikset sekä kännissä ajavat keski-ikäiset miehet tai muuten vain rattiin torkahtavat, jotka ajavat vaikka läpi harmaan kiven.
14.01.13 12:43
<Modiglian> En ole koskaan ymmärätnyt niitä tutkimuksia jotka on päätyneet päinvastaisdiin tuloksiin. Ei tarvitse kuin mennä kenen tahansa naisen kyytiin niin huomaa eron. Naiset on varsin yleisesti hermostuneita eivätkä koe itseään varmaski auton ratissa, lisäksi äkkitilanteissa yleinen tyyli on panikoida jopa siihen pisteeseen ettei edes yritetä enää hallita autoa kun taas miehet ovat juuri päinvastoin rauhallisia ja itsevarmoja ja yrittävät hätätilanteessa kaikkensa auton hallitsemiseksi ja onnettomuuden välttämiseksi. Silti toki poikkeuksia on molemmissa sukupuolissa, muttei se kokonaisuutta muuta.
14
13.01.13 18:36
<VeikkoVälikäsi> Mistä vakuutusyhtiöt oikeasti tietää? Eihän ne tiedä ajettujen kilometrien määrää, vai onko vakuutus kysynyt paljonko olette ajanut kilometrejä? Ja vaikka kysyisivät niin vakuutusyhtiöt eivät tietäisi kolareihin joutumattomien kilometrejä. JOs km määrää ei oteta tutkimuksissa huomioon niin aivan sama kun jätettäisiin pois kaikki vitun rumaa ford ka:ta isommat autot.
-3
13.01.13 17:09
<petrell> mitenniin yllättävä
13.01.13 17:07
<doomchild> selvitetty tutkimalla sveitsiläisten korvausvaatimuksia. Oiskohan oikeampi päättely, että vakuutusyritysten tietoon tulleista liikennevahingoista suurimmassa osassa syyllinen on nainen, tai jopa että naiset ilmoittavat liikennevahingot vakuutusyhtiöön herkemmin kuin miehet? Vaikka ei kyllä yllättäis jos naiset vaan on huonoja..
13.01.13 16:15
<-Stenu-> Tekisi mieli jakaa Facebookissa, mutta olen ilmeisti nössö..
13.01.13 15:57
<yhani> (...)puhetta. miehet ois keskimäärin parempia, mutta joskus järki unohtuu. ja mun mielestä hyvä kuski on se jonka kyydissä ei kuole.

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.