Quantcast

Vesirokon tartuttaminen tyhmää?

Ei minusta. t. pienenä sairastanut

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Vesirokon tartuttaminen tyhmää? | Ei minusta. t. pienenä sairastanut

Julkaistu: 17.1.2013 10:51

Kommentit: 28 kpl

Tarkastaja: kido

2.3 / 5 (5 ääntä)

Vesirokon tartuttaminen tyhmää? | Ei minusta. t. pienenä sairastanut

Eniten ääniä saaneet kommentit

17.01.13 19:34
<Bolleny> Kyseistä varilrix rokotetta valmistaa vanha tuttu, glaxosmithkline. Hanna nohynekillä on sopivasti yhteyksiä kyseiseen firmaan. "rokotetta täytyy antaa kaksi, jotta teho on riittävä. -- yhden rokotteen hinta on 78,73 e / kpl." ei tarvi paljoa ihmetellä miksi tämä tohtori kyseenalaistaa vanhan monen lekurin ja vanhemman hyväksi toteaman tavan. Kymmeniä tuhansia lapsia rokotetaan suomessa joka vuosi ja jokaisesta valtio maksaisi 2x78,73 e jos kyseinen rokote otettaisiin rokoteohjelmaan.

Kommentit

19.01.13 22:25
<UpYours> Juu eipä ollut mukavaa murrosiässä sairastaa tota. Mielummin pienenä
19.01.13 19:40
<reaper75> no sillon 30vuotta sitten ku olin pentu niin toi oli ihan normi käytäntö että lapset vietiin sellasen luokse ketä sairasti vesirokkoa...
19.01.13 15:41
<Timppa102> Jos teillä on epäilyksiä asian suhteen, kysykää omalta lääkäriltänne. Jos taas foliohattu on jo niin syvällä päässä, että uskotte kaikkien lääkärien olevan salaliitossa lääkevalmistajien kanssa kasvattaakseen pienen pientä palkkaansa, niin sääliksi käy lapsianne.
19.01.13 10:33
<jape80> Hohhoijaa, ja nyt suomalaiset idiootti äidit/isät rientää rokotuttamaan lapsiaan. Sanotaan että kun olet elossa niin voit kuolla, älä saatana. Nyt täytyy keksiä rokote siihenkin. (itse 2 lapse isä)
18.01.13 23:38
<snuoq> Törkeetä rokotteen mainostamista. Tä rokkorokotushan on verrattavissa siihen että lykkää siivoamista lakasemala romut maton alle ja odotella sitten sitä suursiivoa :D
18.01.13 13:37
<SlyFox> Bolleny: Totta kai kyseenalaistetaan tämä vanha näkemys ehdon tahdoin tartuttamisesta, koska nykyään on olemassa ROKOTE! Ennen ei ollut, ja silloin oli kannattavampaa tartuttaa vesirokko tahallaan jo nuorella iällä pienemmän kuolleisuuden ja komplikaatioiden riskin takia. Kuitenkin riski oli olemassa ja jos vähän tekisit taustatutkimusta, niin vesirokkoon on kuollut huomattavasti lapsia ja nuoria Suomessakin historian saatossa.
18.01.13 13:33
<SlyFox> Vesirokko on edelleen–asikloviirihoidosta huolimatta–hengenvaarallinen tauti. Jo pelkkä vesirokkokontaktien olemassaolo aiheuttaa paljon huolta ja ahdistusta erityisesti leukemiaa ja syöpää sairastaville lapsille, heidän perheilleen ja heitä hoitaville. - Tämä tekstipätkä on Duodecimin artikkelista. Te, jotka olette selvinneet vesirokosta hengissä, ootte sairastaneet taudin lievemmän muodon. Vesirokko hoitamattomana kykenee tappamaan niin terveitä kuin immuunipuutteisia lapsia sekä aikuisia. Altistamalla lapset tälle taudille tahallaan vanhemmat ottavat riskin lapsensa mahdollisesta kuolemasta
17.01.13 20:23
<Kimpou> media tekee sen taas...
17.01.13 19:34
<Bolleny> Kyseistä varilrix rokotetta valmistaa vanha tuttu, glaxosmithkline. Hanna nohynekillä on sopivasti yhteyksiä kyseiseen firmaan. "rokotetta täytyy antaa kaksi, jotta teho on riittävä. -- yhden rokotteen hinta on 78,73 e / kpl." ei tarvi paljoa ihmetellä miksi tämä tohtori kyseenalaistaa vanhan monen lekurin ja vanhemman hyväksi toteaman tavan. Kymmeniä tuhansia lapsia rokotetaan suomessa joka vuosi ja jokaisesta valtio maksaisi 2x78,73 e jos kyseinen rokote otettaisiin rokoteohjelmaan.
17.01.13 19:33
<PenZon> No eihän se nyt hyvästä voi olla jos siinä ei jokin yhtiö (tässä lääke-) tee rahaa.
17.01.13 18:21
<kETTU> Siis tässä puhutaan, että on parempi ottaa tauti piikin kautta, kuin luonnollisena tarttumisena. Mikä vitun ero.
17.01.13 17:19
<Jake_Regan> Sopii alkaa mainostamaan melkein 80€ maksavaa rokotetta sitten, kun se kuuluu kansalliseen rokotusohjelmaan, ja on ilmainen.
17.01.13 16:10
<_Karjala_> Joo olis kannattanu sairastaa pienenä tämä. Nyt on naamari niinkö kirveellä veistetty tuon taudin takia. Mitäpä tästä oppii tuuria on kahenlaista huonoa ja helevetin huonoa.
17.01.13 14:34
<Hukkis> Itsehän olen sairastanu 2 kertaa... joskus pienenä ja yläasteella toisen kerran.
17.01.13 14:32
<jkpelle> mun pitäis varmaan hankkia tuommoinen rokote koska en ole koskaan sairastanut
17.01.13 14:19
<dasser> tää on vaan taas yks rokoteyhtiöden juoni
17.01.13 14:13
<Apinapallo> Sisko oli omalta lekuriltaan tästä kysynyt kun muksun sai ja hän oli oli sanonut että jos lapsena saat tilaisuuden sairastaa niin sairastakaa. Kuulemma täysin vaaraton pienille lapsille. Rokotteet on aikuisille jotka eivät ole sairastaneet.
10
17.01.13 13:36
<herald> Alussahan sanotaan että tuo on lääketieteen tohtori. Tottakai se puhuu lääketieteen puolesta, onhan kysymys kumminkin pelkästään rahasta. veikkampa, että tota ei kiinnosta pätkääkään lasten hyvinvointi.
10
17.01.13 12:54
<OverDrive> Kyllä mie olin innoissaan kun sain tuon taudin lapsena, sai olla viikon kotona leikkimässä.
17.01.13 12:40
<Kessuli> Olihan se silloin pienenä melko ärsyttävä tauti, mutta ei mitenkään kestämätön. Jos kerran rokotteesta itsestään saattaa tulla kipeäksi. Ja oikean taudin jälkeen saa varman suojan vastaavalta, niin olen ehkä enemmän luonnollisen sairastamisen kannalla. Mutta mitään vartavasten tartuttamista en harrastaisi siltikään...
17.01.13 12:36
<amcg> Ei tainnu ainakaan sikainfluenssarokotekampanja (ihana pitkä yhdyssana) parantaa luottamusta rokotteisiin. Onneksi suurin osa rokoteohjelmista ei ole vastaavalla kiireellä tehtailtuja.
17.01.13 12:05
<erkkituo> Oli sen verran vittumainen tauti et olisin mieluummin ottanut piikin...
17.01.13 11:26
<Mohnake> Mieluummin sen lapsena sairastaa kuin aikuisena.
20
17.01.13 11:05
<Abraabaa> Vesirokon jälkitaudit on pahempia ja todennäköisempiä kuin rokotteen vastaavat riskit. Niin onhan se tartuttaminen silloin tyhmää jos rokotekin voidaan ottaa.

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

SUOSITUIMPIA VIDEOITA

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.