Quantcast

Hirvittävää simputusta lapin lennostossa

Tietojen mukaan alokkailla olisi teetetty rangaistukseksi punnerruksia ja alokkailta olisi takavarikoitu mielivaltaisesti matkapuhelimia ja estetty niiden lataaminen.

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Hirvittävää simputusta lapin lennostossa | Tietojen mukaan alokkailla olisi teetetty rangaistukseksi punnerruksia ja alokkailta olisi takavarikoitu mielivaltaisesti matkapuhelimia ja estetty niiden lataaminen.

Julkaistu: 9.2.2013 10:14

Kommentit: 27 kpl

Tarkastaja: kido

3.78 / 5 (18 ääntä)

Hirvittävää simputusta lapin lennostossa | Tietojen mukaan alokkailla olisi teetetty rangaistukseksi punnerruksia ja alokkailta olisi takavarikoitu mielivaltaisesti matkapuhelimia ja estetty niiden lataaminen.

Kommentit

15.02.13 11:28
<andy82> joo kandee mennä sivaripelleks jos ei nyky armeijaa kestä!
13.02.13 11:50
<Dundee17> Oli ainakin osa meidän varusmiesjohtajista semmoisia juntteja ja idiootteja, jotka mielivaltaisesti luulivat voivansa jakaa käskyjä ja käyttäytyivät muutenkin ihan naurettavalla tavalla. Loppujenlopuksi oliva pahimmanlaatuisia vemppaajia ja keskeyttivät marsseja. Hyviä johtajia joo. Ei se jos joku valitsee ettei halua ko. (...)laitoksessa viihtyä puolta vuotta enempää, tee ihmisestä huonompaa. Alikiksi pääsemiseen ei nyt vaatimustasoa juurikaan ole. Mulkku ei mielestäni tarvitse olla johtajan hommissa, armeijassakaan.
12.02.13 21:56
<paska-> ja sitte täällä kerrotaan sankaritarinoita mite rankkaa oli sillon 2/10. Sillo oltii eka puolivuotta metässä ja toinen puolisko seistii päällään 57astee pakkasessa santiksessa
12.02.13 13:36
<a-q> Lapin rennosto. Joku mortti vähän märissy!
11.02.13 21:45
<SuPo> Brutaali_, eiköhän kasvaminen mieheksi tapahdu mm ottamalla vastuuta omista teoistaan ja niiden seurauksista. Kuinkakohan moni noistakin rj:stä on ilmoittautunut kantamaan vastuunsa? Ei yksikään, eli miehistä on tuossa instituutiossa selkeästi pulaa.
11.02.13 21:30
<Seke> Onko kriisiapua jo annettu? Kyllä intti oli jo 08 niin suklaata ettei uskalla edes kuvitella millainen päiväkoti se nykyään on.
10.02.13 02:41
<Corot> Turhan helpolla ne pääsee. Meidänkin yksikköön aikoinaan soitteli jonkun faija kun pojan sormet oli kylmettyneet sukeisten aikana.
10.02.13 00:47
<jortikanlate> ei vittu mitä ämmiä nykyään intissä..jpr 1/06 362
-2
09.02.13 23:59
<L-Jam> Voin vain kuvitella mitä simputus oli silloin, kun sanaa ei edes vielä tunnettu
09.02.13 21:50
<Contula> Voi herranjumala sentään oikein punnerruksia ja puhelikieltoa nyt koko lennosto sitten ryhmäterapiaan on tuo aivan kamalaa nykyään..
09.02.13 20:26
<Friday> Vittu mitä (...)a :D Tälläset "yhyy minua simputetaan kun yksi vessa on varattu ryhmänjohtajille, otan valokuvan ja lähetän yleen" - mammanpojat voisi lähteä vaikka sivariin pesemään pyykkiä. Tälläselle ei pitäisi antaa mitään uutisarvoa niin kauan kun ketään ei aleta vetämään turpaan (niinkuin toisellapuolella rajaa). Koulutuksen pitää olla kovaa ja vetää äärirajoille eikä voi heti alkaa itkemään pienimmistä asoista. Kaikenlaisia velttokulleja nykyään liikkeellä. Ei heillä tätä maata edes puolustettaisi.
09.02.13 16:52
<yebse> olen sanaton
-1
09.02.13 15:21
<WremahThD> Joo-o, onneksi tuonne laitokseen ei koskaan tullut itse eksyttyä. Sen verran on ihmeellistä touhua. Kohta koko laitos muistuttaa lähinnä puolen vuoden rippileiriä, jossa istutaan ringissä ja lauletaan virsiä (en tosin käynyt rippileiriäkään), mahotonta meininkiä. Sinällään hyvä että nuoret nykyään tietää sen, ettei niitä voi pyörittää miten haluaa. Vaikka kuinka koitetaan tehdä vielä aivottomia lampaita tuolla, niin se ei tunnu nykyään enää onnistuvan. Ei enää montaa kymmentä vuotta niin homma kaatuu omaan mahdottomuuteensa.
-14
09.02.13 15:06
<Wiiksi> Nykyajan nuoriso on pullamössö kansaa mitä ei sais komennella edes sanoillakaan. En edes jaksa alkaa tähän kirjottaa kuinka paljon mua vituttaa kun ei mitään enää saa sanoa / tehdä ilman että hirveä haloo nousee. Ilman kuria ja rangaistuksia ei vain ihmisistä kasva muuta kuin (...)sakkia
09.02.13 14:23
<erkkiperäsuoli> Nyt sitä kriisiapua oi kauhia!
09.02.13 13:56
<Filosofian maisteri> perkele sentään millanen päiväkoti tuokin laitos nykyään on
09.02.13 13:39
<Arkki> En edes tiennyt, että armeijassa saa pitää kännykkää mukanaan. Olen aina olettanut, että ne äidille soitot tehdään jostain seinäpuhelimesta mihin laitetaan kolikko.
09.02.13 13:14
<zeke_boi> Hyvä, että nykynuoriso älyää ottaa idiotismiin kantaa terveellä kyseenalaistavalla tavalla. Armeijassa koulutetaan kehityskykyisistä nuorista typeriä käskyihin uskovia idiootteja.
-7
09.02.13 12:52
<eqlizeri> kakkospatterin kulmaa koskettaen mars mars
09.02.13 12:18
<Brutaali_> tolla paapomisellako niistä pojan palleroista sitten kasvaa miehiä?
09.02.13 11:50
<SynerGY> TKKK KOVEMPAA EI OO!
09.02.13 11:33
<crescon> Voi nyt saatana... nuo kännykät nyt muutenkin pitäs ottaa helvettiin noilta pullero palleroilta kun menevät inttiin.
09.02.13 11:22
<PenZon> Helvetti tätä nykypäivän paapomista. Ihan normaalia tämä ainakin aikaisemmin on ollut, ja ainakin minun mielestäni pitäisikin olla.
36
09.02.13 11:13
<butikka> ihan normaalia joka varuskunnassa
22
09.02.13 10:45
<lanttuloota> pikku jani-petteri on nyt henkisesti pirstaloitunut ja saanut elinikäisiä traumoja hirveän simputuksen takia :(
49

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

SUOSITUIMPIA VIDEOITA

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.