Quantcast

Hitler oli rauhan mies

Yle on juutalaisten vallassa ja Hitler oli rauhan mies - näin sanoo suomalaisen tavaratalon julkaisu

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Hitler oli rauhan mies | Yle on juutalaisten vallassa ja Hitler oli rauhan mies - näin sanoo suomalaisen tavaratalon julkaisu

Julkaistu: 15.3.2013 07:55

Kommentit: 18 kpl

Tarkastaja: Ylläpito

3.46 / 5 (12 ääntä)

Hitler oli rauhan mies | Yle on juutalaisten vallassa ja Hitler oli rauhan mies - näin sanoo suomalaisen tavaratalon julkaisu

Kommentit

18.03.13 19:32
<tant> Makes all the sense: "Ei me mitään juutalaisia tapettu, mutta oltais kyllä tapettu."
16.03.13 23:12
<curiositycat> Osa historiallisista faktoista nyt vaan on propagandaa, mitä pikkuhiljalleen paljastuu enemmän ja enemmän. Jutkuista ei tehtykään saippuaa, nazien asiakirjoja on lavastettu, osa nazien kansanmurhista olikin neukkujen tekosia. Varmasti leireillä porukkaa kuoli, mutta todennäköisemmin nälkään ja tauteihin.
-1
16.03.13 20:18
<Seke> Aina nämä pahimmat holokaustin kiistäjät ovat niitä suurimpia juutalaisvihaajia. Aivan kuin se että toisessa maailmansodassa ei murhattukaan 6 miljoonaa juutalaista oikeuttaisi nyt vihaamaan juutalaisia enemmän. Ja kyllä tiedän, Israelin valtio ei ole mikään puhdas pulmunen ja käyttää holokaustia melko härskisti hyväkseen nykyään mutta se ei silti muuta historiallisia faktoja.
16.03.13 10:35
<Nauraja> luen nykyään tuota lehteä vain foliot päässä.
16.03.13 01:52
<kahvisetä> <haistamiini> En jaksa oikeastaan alkaa keskustelemaan aiheesta täällä. Mutta jos tekee mieli ottaa selvää niin lukekaa niitä kirjoja ja ottakaa selvää kirjoittajan taustat...
-1
15.03.13 23:11
<WremahThD> Minä en ole onnistunut ymmärtämään, miten se se vaikuttaa elämään miten uskoo historian menneen. Ei minua kiinnosta lahtasiko aatu kuusi miljoonaa juutalaista, vaikka silloin saksassa oli väitetysti vain neljä miljoonaa juutalaista. Ei minua kiinnosta kuinka nopeasti ihminen palaa uunissa ja pystyttiinkö jutkuja lahtaamaan väitettyyn tahtiin. Ja vaikka kiinnostaisikin, niin ei se vaikuta minun tai kenenkään elämään paskan vertaakaan mitä minä uskon.
15.03.13 22:27
<Sankarimies> Hitler-sedän onnellisuustehtaista tuli sateenkaarea ulos savupiipuista.
15.03.13 21:49
<Kiuas> Novus Ordo Seclorum :(
15.03.13 16:09
<haistamiini> "<kahvisetä> Lukekaa kirjoja, jos haluatte jotain oikeaa tietoa natseista. Kaikki muu on juutalaisten sopertamaa paskaa, mitä on mediassa." <-- mukaanlukien tämä kommentti. On noita kirjoja katsos aika moneen lähtöön. Eikä paskan kirjoittaminen paperille sitä totuudeksi muuta.
15.03.13 13:47
<kahvisetä> <^pkn^> Voit kysyä sitä vaikka opettajaltasi historian tunnilla. Kommentistasi päätellen taidat olla vielä yläasteella.
15.03.13 13:30
<Mikko84> <^PKN^> Oletko varma että ne natsit poltti juutalaisia mitäpä jos venäläisen oli ne jotka poltti "ali-ihmiset" ja syyttävät natseja koska ne voi. tv. foliopää
-1
15.03.13 12:36
<lucaz> Vähän huono lukea kirjoja kun se aatu poltti kaiken paitsi omansa.
15.03.13 10:52
<^PKN^> <kahvisetä> Kerropa natsi oliko kuolemanleirit propagandaa?
-2
15.03.13 10:37
<lanttuloota> hitler oli hieno mies!
-2
15.03.13 10:24
<kahvisetä> Lukekaa kirjoja, jos haluatte jotain oikeaa tietoa natseista. Kaikki muu on juutalaisten sopertamaa paskaa, mitä on mediassa.
-1
15.03.13 10:06
<Downing> Nämä Markku Juutiset ja muut mekkaan päin kumartajat vain todistavat että idiotismi on sairauksista syövyttävin
15.03.13 09:19
<Abraabaa> En usko että magneettimedian, tuon verkkomedian vähämielisen serkun, julkaisuissa on koskaan ollut mitään totuuden siemeniä.
15.03.13 09:02
<kille> Voittajat kirjoittavat historian. Vaikka nuo kuullostaskin miten naurettavilta tahansa, niissä voi olla silti pieni totuuden siemen.
20

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Poliiseja koijataan :D

40024 katselukertaa

nightwish solistiehdokkaat

38647 katselukertaa

Vale poliisi puhelu

23397 katselukertaa

Kolikko autopuhelin

18867 katselukertaa

Klunssila + Yölinja

67058 katselukertaa

Olipa kerran pieni tyttö...

25873 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.