Quantcast

Maahanmuuttajat rasisteina Hervannassa

Miltä tuntuu asua mamujen keskellä valkoihoisena.
Varoitus: verenpaineesi nousee tappiin.

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Maahanmuuttajat rasisteina Hervannassa | Miltä tuntuu asua mamujen keskellä valkoihoisena.
Varoitus: verenpaineesi nousee tappiin.

Julkaistu: 18.3.2013 12:27

Kommentit: 31 kpl

Tarkastaja: Bumgi

4.5 / 5 (18 ääntä)

Maahanmuuttajat rasisteina Hervannassa | Miltä tuntuu asua mamujen keskellä valkoihoisena. Varoitus: verenpaineesi nousee tappiin.

Eniten ääniä saaneet kommentit

18.03.13 13:35
<KuuFFi> tarvittas breivikkiä.

Kommentit

05.04.13 06:29
<terapeutti> Näin säästöjen aikaan ... säästetään siinä, ettei oteta maahanmuuttajia ollenkaan siihen asti, että rahatilanne kohenee. Sitten katellaan taas.
20.03.13 06:48
<kahvisetä> <mohnake> Niin tai sitten päin vastoin. Vois tulla halvemmmaksi.
19.03.13 22:39
<Mohnake> Pitäs varmaan pistää kaikki maahanmuuttovastaiset heebot lennolle kohti Marsia. Sitten ei ois Maahanmuutto-ongelmia.
-2
19.03.13 15:50
<Tokamak> Lainaus anu palosaaren blogeista: "suomeen pitäisi saada jykevä vastavoima toimittajalaumalle, mikä edustaa äärivasemmistolaisia juuria ja arvoja, ollen siis läpeensä mätä, arvoton, väkivaltaan ja anarkiaan taipuvainen ja yllyttävä." niin käsittämättömän typerä yleistys että veti mielestäni suuren osan koko henkilön uskottavuudesta. Tuonhan voisi olettaa kirjoittavan seuraavassa blogissaan siitä, että aasialaisuuden juuret ja moraali ovat lapsien raiskaamiseen yllyttämisessä.
19.03.13 15:30
<Tokamak> Hervannan asukkaista noin 10% on maahanmuuttajia, mikä on siis reilusti eniten tampereella. Aamulehden mukaan tampereen vaarallisimmat alueet ovat järjestyksessä keskusta, tesoma, kaleva, nekala ja viidentenä hervanta, joten suoraa yhteyttä ei voi havaita. Köyhyys noin yleensäkin kulkee käsi kädessä rikollisuuden kanssa ja hervanta saattuu olemaan myös tampereen pienituloisimpia alueita. Osa maahanmuuttajista yrittää näköjään saada hervantaa tilastokärkeen, kun siihen eivät kantasuomalaiset yhteiskunnan hylkiöt omin avuin päässet.
19.03.13 13:46
<Mikko84> <Mazu> Niin suomen nuorisolla kyllä löytyy sitä samaa mutta siitäpä uutisoidaankin enemmän toisin kuin ulkomaalaisten nuorison rasistisuudesta ja miksi näin? koska nämä "suvaitsevaisevat" politiikomme ei välitä ulkomaalaisten tekemistä rasisti-rikoksista eli toisin sanottuna he eivät ole suvatsevaisia vaan puolueellisia.
19.03.13 07:05
<Mekir> Millonkahan ihmiset vaikka voisivat nousta puolustamaan itseään ja omia oikeuksiaan tässäkin asiassa. Pitäisi kaikkien suomalaisten vaan pitää yhtä ja järjestelmällisesti "kouluttaa" näitä kyseisiä mutakuonoja maan tavoille.
19.03.13 00:50
<Mazu> Mielestäni aihe on ihan hyvä mutta tekstissä on kokonaan jätetty huomioimatta että myös suomalaisista nuorista löytyy vastaavanlaista käyttäytymistä.
18.03.13 21:47
<vilitsu> Sais kaikki maahanmuuttajat lähteä tästä maasta. Jos eivät täällä töitä tee. Ja kaikki (...) sossupummit saa painuu takas sinne mistä on tullu
18.03.13 21:11
<_|Pete|_> Luin ekan kappaleen ja päätin olla lukematta lisää, pettää pumppu muuten.
18.03.13 20:31
<Wiiksi> Rasisimi alkaa jo nyt näkyä siinä määrin että maahanmuuttajista on tullut rasisteja suomalaisia kohtaan. Voitaisiin alkaa jo yhdessä syyttää maahanmuuttajien rikokoksia rasistisiksi teoiksi tai kun he haukkuvat suomalaisia.
18.03.13 18:57
<Aatamo> Kyllä alkaa vituttamaan ku leimataan rasistiks ku oot valkonen, mutta kyllä nuo saatanan nokikepit niitä pahimpia rasisteja on. Ilman niitäki on ihan hyvin pärjätty.
18.03.13 18:56
<reaper75> samanlaisia koulukiusaaja paskiaisia on ollu täällä iät ja ajat mutta silloin pysty lopettaa sen tappelemalla tarpeeksi usein kuisaajien kanssa niin lopulta ne jätti rauhaan....
18.03.13 18:08
<hammerfix> en perkele lue ku on ihan kiva päivä ollu muuten.
18.03.13 17:49
<naali> ja yllätys yllätys edes riemurasiaa apioiva iltalehti ei uutisoi kyseisestä asiasta
18.03.13 16:55
<Seke> Suora lainaus: "Noustaan rasismia vastaan. Tällä vuosisadalla rasismi nostaa uudelleen päätään. Nostetaan käsi ja noustaan valkoisen rodun ja valkoisten oikeuksien puolesta."
-1
18.03.13 16:33
<SynkänOsastonAsukki> Ei mitään arvostusta suomalaisia kohtaan maahanmuuttajilta :(
18.03.13 15:32
<TuplaJii> Raju tapaus, mutta täytyy sanoa, että kyseinen tytteli kirjoittaa noissa muissa jutuissaan aika .. jännää juttua.
18.03.13 15:22
<Kahvinisti> Vaikken kannata millään lailla oikeistoajattelua, saisi nämä yhteiskunnan loispaskiaiset lentää takaisin etelään, äärivasemmistolainen liberalismi ajattelu sallii tälläisen suvaitsemattomuuden mitä meidän kantasuomalaisten ja integroituneiden maahanmuuttajien pitää 'suivaita'. Ainiin ja samalla voisikin koko vasemmiston tantat heittää rajojen ulkopuolelle tutkiskelemaan saako rasistisia heittoja vaikkapa Sudanin savimajoissa.
18.03.13 15:12
<dwaf> <KuuFFi> Tarvittas breivikkiä. Haista nyt vittu apina... Äärioikeisto ei ole mikään vastaus äärivasemmistolle, niinkuin ei ole toisinkaan päin...
18.03.13 14:03
<WremahThD> Tämmöstä tämmöstä. Sitten ihmetellään miksi iltaisin kaikki hiustenpuutteesta kärsivät pilottitakit hakkaavat moraalintuskissaan kaikki jotka eivät ole valkoihoisia. Kaksi ääripäätä tappelee vain keskenään eikä sen kultaisen keskilinjan kävijöitä kiinnosta, sitten ääripäät kasvaa kasvamistaan ja lopulta suomestakin löytyy slummeja jotka parveilee huumediilereitä, laittomia aseita, jengejä ja sen sellaista.
18.03.13 13:54
<makezu> Vittu, että tuli paha mieli. Suomessa tommosessa tilanteessa ei voi tehdä yhtään mitään....
18.03.13 13:53
<Knullare> En viitsi edes lukea, ettei ala oksettaan. Vaikka en ole kaikesta samaa mieltä, mistä persut, niin silti oli ihanaa katsoa a-studiota, kun halla-aho ownas sen idioottikukkavasurin. Mutta siitäkään ei ole mitään hyötyä, vaikka olisit miten oikeassa ja miten olisi todisteita, että kukkahatut tekevät väärin, ne jatkavat silti ja mikään ei muutu..
18.03.13 13:35
<KuuFFi> tarvittas breivikkiä.
18.03.13 13:22
<DomiNe> se on itsessään rasismia jos ei saa asioista puhua oikeilla nimillä. jos on valkoihoinen niin silloin on, jos on musta niin on musta. rasismia ei olisi jos siitä ei puhuttaisi!
18.03.13 13:01
<Sawzzz> Tälläset apinat vois heittää takasi sinne vitu ählämii opettelemaa käyttäytymistä
18.03.13 12:57
<12qwaszx> Näin ruokimme äärioikeiston toimintaa. Järkikäteen ja maahanmuuttajat ruotuun
18.03.13 12:55
<Rengar> Ainakin varoitus osu kohalleen.
18.03.13 12:47
<jEssC> Kiitos kukkahattutädit ja muut jeesustelijat. Rasismista on tehty niin iso mörkö, ettei lehdissä saa kirjoittaa edes rikoksen tekijöiden ihonväriä (mielestäni erittäin tärkeä tuntomerkki). Suvaitsevaisuutta ja pehmeitä arvoja vaaditaan nykyään kaikilta, mutta maahanmuuttajat käyttävät tätä pehmoilua surutta hyväkseen!
31

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.