Quantcast

Onnea Ruotsi!

Ensimmäiset viralliset Alllaaaahh Akbarit!

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Onnea Ruotsi! | Ensimmäiset viralliset Alllaaaahh Akbarit!

Julkaistu: 26.4.2013 21:48

Kommentit: 34 kpl

Tarkastaja: Arab

3.88 / 5 (8 ääntä)

Onnea Ruotsi! | Ensimmäiset viralliset Alllaaaahh Akbarit!

Kommentit

03.05.13 03:46
<tappajafin> <Don Holttinen> vittu miten sinisilmäinen voi ihminen olla
-1
29.04.13 18:16
<NaXX> Päät pois pyllystä ja lukemaan mistä puhutaan. Muslimeita on niin helvetin monta kuppikuntaa, että sekaan mahtuu jos jonkun moista turbaania. Sama kun yleistäisitte kaikki kristityt pedofiileiks koska katolilaiset. On noissa muslimeissakin niitä liberaalimman suuntauksen seuraajia, jotka ihan uskonnoliselta pohjalta haluaa vaan co-exist muiden ihmisten kanssa. Sit on näitä salafistejä ja wahabeja yms. joista seuraa ongelmia. Muslimit jopa sotii keskenään, koska liberaalimpien mielestä naiset saa käyttää vaikka bikineitä, niitten toisten mielestä taas ei. Keskittäkää rage oikeisiin muslimeihin.
29.04.13 17:43
<Ausvitsi> Nikotiini, muslim demographics on pseudotieteellistä propagandaa. Syy miksi "mikään sivilisaatio" ei ole selvinnyt tällaisista syntyvyysluvuista on se, että millään sivilisaatiolla ei ole ennen ollut näin alhaista syntyvyyttä ja samalla täysin toimivaa yhteiskuntaa. Nykyään on rokotteet, lääkkeet, koulutukset yms, ei ole tarvetta lisääntyä kuin rusakot. Muslim demographics videosta löytyy ihan törkeesti debunkattuja väitteitä.
29.04.13 08:06
<Dofu> <Nikotiini> no siksipä yhdysvallat toteuttaa hieman "karsintaa" ja pudottaa tulevaisuudessa atomit muslimien niskaan.
28.04.13 23:27
<Nikotiini> siis valloitushan on ainakin jenkkejä kohtaan ainakin tietyissä maissa ihan selvä määränpää muslimeille. tässä oli vähän aikaa sitten video joltain tv kanavalta, jossa tuosta mainitsivat. anyway, eivät ne mitään sotilaallista valloitusta edes tarvitse, euroopan väki muuttuu vuosivuodelta muslimimmaksi. eurooppalaiset lisääntyvät liian hitaasti. mikään sivilisaatio ei ole historiansa aikana selvinnyt tätä alhaisemmista syntyvyysluvuista. muslimit sun muut köyhemmät kansanryhmät lisääntyvät enemmän. 1+1=2 eli eurooppa on tulevaisuuden länsilähi-itä.
28.04.13 21:22
<skibaduweinau> <Don Holttinen> Enpä oikein jaksa uskoa, että se mihinkään on pehmenemässä...
28.04.13 20:45
<Don Holttinen> <skibaduveinau> Puhun väliaikaisesta rappiosta sentakia, että sen rappion aiheuttava aines pehmenee vuosien myötä. Toki maahanmuuttajat vaikuttavat maan lainsäädäntöön pitkällä aikavälillä, niinkuin ylipäätään kaikki maassa asuvat ihmiset. Mutta eivät maahanmuuttajat pysty kumoamaan perustuslakeja ja vaikkapa tuomaan jotain kivitystuomioita tai kunniamurhia yhtäkkiä hyväksytyiksi. Ei niitä hyväksy niiden kotimaassakaan läheskään kaikki. Ehkä jotain minareetteja pyytävät rakentamaan tasapuolisuuden nimissä jne. muttei ne nyt maata "valloita".
28.04.13 19:59
<skibaduweinau> <Don holttinen> en usko, että siellä mitään vallotusta tule tapahtumaan, mutta varmasti tulevat vaikuttamaan voimakkaasti siihen maahan. Hienosti myös korostit joidenkin kaupunkialueiden "väliaikaista" epäjärjestystä. Aivan kuin tietäisit, että siellä asiat parantuisivat. Tosin en itsekään pahemmin voi tietää, että ne vielä pahentuisivat.
28.04.13 12:47
<Don Holttinen> <skibaduweinau> Väitätkö nyt ihan tosissasi, että muslimit aikovat vallata ruotsin? Muuttaa ruotsin lait sharia-laiksi jne? Ottaa sapelit esiin? Luetko edes mitä kirjoitat? Ruotsin pakolaispolitiikka on ollut huomattavan löysäkurista ja se on johtanut joidenkin kaupunkialueiden _väliaikaiseen_ epäjärjestykseen. Ei se mihinkään Ruotsin valloitukseen johda... Ja muhammedin mekan valloituksesta on ihan turha puhua yhtään mitään. On nimittäin hiukkasen aikaa siitä tapahtumasta. On nuo kristitytkin ehtineet valloitella vaikka mitä sillä aikaa...
28.04.13 12:03
<FullMetal> Sitä päivää en tuu näkemään että tällä kylällä ois minareetti josta huudettas allahia. Mulle ihan sama mitä helsingissä tapahtuu ku se joutas muutenki myyä vaikka ryssille.
28.04.13 10:32
<reaper75> nousin tuolista ylös niit että se kaatui,löin kannat yhteen heitin oikean käteni 30 asteen kulmaan suoraksi eteen ja toivotin ruotsille onnea huutamalla ahtung...
28.04.13 10:08
<skibaduweinau> <Don Holttinen> Jos tiedät jonkin verran edes Muhammedin Mekan valloituksesta ja muslimi-alueista vaikkapa ruotsissa, niin tiedät, että invaasio todellakin on se goal. Tapahtuu askel askeleelta, kunhan on tarpeeksi jengiä ja sen jälkeen tartutaan sapeliin.
28.04.13 08:02
<Belial> Vauhkoontunutta ilkivallantekijää odotellessa
27.04.13 23:40
<Don Holttinen> tappajafin ei maahanmuutossa ole mitään ongelmaa. Nää on kasvukipuja muutama vuoskymmen ku rajat aukes. Jos tuntisit historiaa niin tietäsit et Suomesta on muutettu ja Suomeen on muutettu paljon suuremmilla porukoilla kuin mitä maahanmuutto on nykyään ja ihan hyvin on pärjätty. Katsos kun uskonnollisista maista tulevat ihmiset maallistuvat muutamassa sukupolvessa. vanhemmat voi olla vielä Allahiin kovastikin kallellaan mutta Suomessa syntyneet ja kasvaneet lapsenlapset viimeistään dumppaa moisen huuhaajumalan ja juo ES ja pelaa CS niinko muutkin.
27.04.13 21:46
<tappajafin> <Don holttinen> kannattaisi ottaa selvää mitä pitkän aikavälin suunnitelmia maahanmuutolle on esitetty 2050-luvulle asti, aika surullisia lukuja alkaa olla loppupäässä.
-1
27.04.13 19:00
<matsq> tännepäin ku tommosia rupee tulemaa ni käyn nyppäämässä koko perkelee tornin nurin.
-2
27.04.13 18:50
<Ausvitsi> ahdasmielistä porukkaa rasiassa
27.04.13 16:47
<Don Holttinen> tappajafin tosiaan. Sehän on ihan järkeenkäypä ja mahdollinen skenaario että joku muutama maahanmuuttava muslimi muuttaa Suomen syyrian kaltaiseksi paskaloukoksi. Elätte kyllä sellaisissa harhoissa ettei mitään rajaa.
27.04.13 15:36
<tappajafin> <Don Holttinen> ei ne mutkat siinä vaiheessa lohduta kun koko maa on syyrian tapainen paskaloukko.
27.04.13 12:45
<Don Holttinen> Kunnon nössöväkeä suomi täynnä ku 16-v jonneja jännittää jotkut muslimit. Ei ne vittu ole mitään invaasiota tekemässä saatanan pässit. Hankkikaa vaikka mutka kotiin niin ei tarvitse ulista kokoajan jostain muslimeista. Voitte kulkee mutka taskussa kaupungilla nii on turvallisempi olo, ettei vaa hirviät muslimit hyökkää kimppuun.
-1
27.04.13 12:21
<Nikotiini> grammar nazi ei se nyt ihan kirkonkelloihin verrattavissa ole. asun ihan kirkon vieressä, mutta kuulen kellot ehkä kerran kuukaudessa (vaikka soinevatkin useammin). minareettien rukouskutsu tosin säädetään ainakin muslimimaissa kuulumaan koko kaupungin alueelle. jos olet tarpeeksi lähellä, et sen alta kuule mitään. eiköhän ruotsissakin kohta säädetä, että musiikit sun muut yleisillä paikoilla kiinni rukouskutsun ajaksi. niin käskee allah tms.
27.04.13 12:19
<tappajafin> <Mikko84> "rikastetaan kulttuuria niin saadaan sitten yksi kulttuuri" viherpiipertäjät on kyllä niin saatanan tyhmiä.
-1
27.04.13 10:18
<TinQQ> Mun linkki päässy läpi :3
27.04.13 01:15
<piran> Kannattaa lukea ari paulowin kirja khilafa, jos osaatte kirjoja lukea. Fiktiivinen kirja sijoittuu lähitulevaisuuteen mutta...
27.04.13 00:40
<Grammar Nazi> Tää nyt on saman tason homma kuin kirkonkellojen soittaminen. Ärsyttävää, mutta vaaratonta.
-1
27.04.13 00:35
<jaz66> ja täällä taas poikia pelottaa.
26.04.13 23:12
<g_aronne> Minareetista kuuluu ulinaa tv: Teuvo Hakkarainen
31
26.04.13 22:58
<TaxFree> Madmaxia odotellessa.. Ohan se nähty ettei noi pysty valtiota pyörittää sitten kun siellä saa vallan
26.04.13 22:42
<Knullare> Ei suomessa tule näin käymään, oon ihan varma, että täällä noiden ei tarvii hankkia lahjoituksia mistään, kun valtio maksaa mielellään tämän kulttuurin rikastamisen. Täytyyhän raukkojen saada elää vieraassa maassa omalla tavallaan ja ehkä lopuksi syrjäyttääkin tämän maan omat tavat, sillä emmehän me halua olla rasisteja.
26.04.13 22:13
<Soke Akana> Alllaaaahh Akbar
-1
26.04.13 21:58
<auer123> Sama tulossa suomeen pian, koska suomi tekee kaiken perässä mitä ruotsi tekee.
24
26.04.13 21:57
<Mikko84> 10 vuoden päästä ruotsin oma kulttuuri on unohdettu ja tilalle on tullut muslimeitten oma kulttuuri jossa ei sallita muita kulttuureita ollenkaan.
40

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Onnea autovero

8595 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

 • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
 • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
 • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
 • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
 • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
 • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
 • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
 • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
 • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
 • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
 • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
 • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
 • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.