Quantcast

3D-Tulostettu pistooli testissä YLE


"Liberator" Pyssyn Cad-tiedostot löytyvät netistä jos joku on kiinnostunut. Itse en lähtisi tuollaista kokeilemaan.

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
3D-Tulostettu pistooli testissä YLE | 
"Liberator" Pyssyn Cad-tiedostot löytyvät netistä jos joku on kiinnostunut. Itse en lähtisi tuollaista kokeilemaan.

Julkaistu: 16.5.2013 10:02

Kommentit: 27 kpl

Tarkastaja: kido

0 / 5 (4 ääntä)

3D-Tulostettu pistooli testissä YLE | "Liberator" Pyssyn Cad-tiedostot löytyvät netistä jos joku on kiinnostunut. Itse en lähtisi tuollaista kokeilemaan.

Kommentit

18.05.13 21:49
<PenZon> 3d-tulostimet kiellettävä.
17.05.13 22:03
<testo_jolle> Siitähän tässä ollaan huolissaan että saadaan kokonainen ase kuljetettua metallinpaljastimen läpi. Ok, pitää vielä panos(ja ehkä iskuri) piilottaa, mutta se on helpompaa kuin kokonaisen aseen. Tai saadaan ase vietyä yleisesti turvatarkastuksen läpi, riittää vain että on 3d-printteri. Näissä tapauksissa yleensä yksi panos riittää. Miksi videolla ei näytetty minne luoti lensi?? Hankala juttu viranomaisille. Entäs aselupa kun lähes jokainen voi tulostaa kertakäyttöpistoolin?
17.05.13 19:17
<_jessex_> Oisivat tehneet .22 niin ois voinu jopa kestää toisenkin laukauksen. Tottahan se on ettei viranomaisten kannata huolissaan olla. Niinsanotun putkihaulikon tekee narkkari jolla peukalo keskellä kämmentä 15 minuutissa. Laittoman aseen hankkiminenkin ainakin oulun seudulla on helppoa jokaiselle joka mutkan halajaa ja pätäkkää taskusta löytyy
17.05.13 17:21
<Accure> Sanoohan tuo jo järkikin, että ei tuo voi toimia :D
17.05.13 15:18
<Antero!> Maailmanmenoa kattellessa en tosiaankaan ole huolissani nörttiplantun muovipyssystä kun Muricat ja muut ovat kolmatta maailmansotaa puuhaamassa
17.05.13 15:10
<mazaroth> <fudurez> oletko oikeasti niin vitun kujalla, ettet nähnyt sen piipun olevan muovinen?
17.05.13 13:44
<fudurez> <Ela-94> tuossa oli piippu tulostettu kyllä ihan metallista
-1
17.05.13 10:26
<Ismo Jay Laitela> kertakäyttö pistooli
17.05.13 05:52
<FullMetal> Ei mee kauaa niin pystyy tulostaan metallista noita vehkeitä.. Sen jälkeen on lainsäätäjät ihmeissään. kukapa ei haluais ammuskella soramontulla .22 pienoispistoolilla tai 9-millisellä vaikka se olisikin luvaton. Ihan sama vaikka ei ois rihloja piipussa. pääasia että kuuluu pam.
16.05.13 22:43
<saatuna> onhan tässä vähän turhaa spekulointiakin ollut, onhan tähänkin saakka kuka vaan voinut hankkia itselleen jyrsinkoneen ja tehdä metallista vastaavantapaisen, ja olisi varmaan kestävämpikin! Pointti siis, tuskin tällainen oikeaa asetta korvaa.
16.05.13 21:56
<Nikotiini> <largehc> ne tulostimet kylläkin maksavat nykyään 1000-2000 paikkeilla. Btw, tuo ar-15 ei tule olemaan suomessa mikään ongelma, koska suomessa myös piippu on luvanvarainen ja muovista sitä ei todellakaan voi tehdä. panoksiakaan tosin ei saa ilman lupaa, joten ihan sama vaikka koko aseen saisi metallista tulostettua.
16.05.13 21:53
<largehc> vitja, voi käyttää 16000 euroa että voi ostaa tulostimen jolla voi tulostaa aseen jolla voi ampua kerran..
16.05.13 20:53
<vonge> Kyllä se rautaputki hökötyskin lahoaa käsiin kuin voldemortin tomaatit
16.05.13 20:07
<Kanakotka> Nopeampaa saat rautaputkesta ja parista naulasta uudelleenammuttavan aseen kuin tästä... On kyllä sanonut samaa muutkin kuin ylen dokkari tässä, että kertalaukauksesta menee paskaksi, elikkä kusetusta tuo cody wilssonin video...
16.05.13 17:30
<fudurez> Juu kuuleman mukaan oli väärän kaliiberin patruunaa käytetty eli pyssy skulaa ihan hyvin oikeilla ammuksilla
16.05.13 16:46
<vikkeh> Sibbe, ne teki vaan osan ar15:sta siinä dokkarissa. Piippu ja tukki oli alkuperäiset. Tulostivat vain luvanvaraisen osan - muut saatiin postimyyntinä USAssa.
16.05.13 12:35
<Stibbe> Siinä toisessa dokumentissahan ne tulosti jo rynkyn jolla pystyy ampumaan tuhansia panoksia ilman mitään ongelmaa, epäilen vahvasti että tässä tapauksessa jotain on tehty väärin
16.05.13 12:27
<matti60> Käyttivät väärän kaliberin ammusta, siksi se hajosi. Taisi olla tuo aseseppä harjoittelija.
16.05.13 11:06
<Bjisfo> vois tietty käyttää jotain muuta muovia jotta ase ei hajoaisi noin helposti. http://motherboard.vice.com/blog/cody-wilsons-fully-3d-printed-gun-works-alarmingly-well
16.05.13 10:40
<Don Holttinen> Teen rautaputkesta, naulasta ja rautajousesta paremman pyssyn ku tuo tulostettu muovilelu.
16.05.13 10:24
<moksis> Eikö nuo pässit mitanneet miten kovaa kuti lähti? Jos hylsykin halkeaa niin veikkaan että aika suuri osa energiasta meni muualle kuin luotiin.

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

SUOSITUIMPIA VIDEOITA

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.