Quantcast

Halla-aho kommentoi Tukholman mellakoitaa

Todella hyviä pointteja.

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Halla-aho kommentoi Tukholman mellakoitaa | Todella hyviä pointteja.

Julkaistu: 26.5.2013 11:21

Kommentit: 16 kpl

Tarkastaja: Arab

4.64 / 5 (51 ääntä)

Halla-aho kommentoi Tukholman mellakoitaa | Todella hyviä pointteja.

Eniten ääniä saaneet kommentit

26.05.13 11:49
<Irppa> Ihan fiksua puhetta. Harmi että valtamedia ja väestö haluaa kuitenkin muodostaa Halla-Ahosta rasistimörön eikä kuuntele ollenkaan, kuinka järkevää puhetta häneltä kuitenkin tulee.
69

Kommentit

28.05.13 17:01
<frst453> Erittäin hyvä haastattelu ja täynnä puhdasta asiaa, vaikkakin normaalilla maalaisjärjelläkin tuollaiset asiat pitäisi tajuta ilman rautalankamalliakin. Moni ei tajua ja sehän kertookin aika paljon suomalaisen ajatuksenjuoksusta... Tästäkin huolimatta moni äänekäs suomijuntti jatkaa tutulla ''persut sitä ja tätä''-linjallaan. Noloa kuinka helposti normi suomihöntti on aivopestävissä kukkahattuhyyssärien toimesta.
27.05.13 15:22
<Stibbe> Äänestäkää hyvät ihmiset halla-ahoa ja persuja hallitukseen! Halla-alo on ainut järkevä vaihtoehto maahanmuuttoministeriksi, on se kumma jos joku ei nykypäivänä sitä faktaa tajua.
14
27.05.13 11:57
<rale> Halla-aho = ituhippi
-8
26.05.13 21:53
<largehc> Jos olisitte lukenut kokonaan kommenttini, olisitte ehkä tajunnut ironian sävyn, mutta sen sijaan sitten vahvistitte stereotypiaanne. Hyvä meininki. Jäätävää, että noin moni otti tosissaan :D
-4
26.05.13 21:42
<Esaj2> Maahanmuuttajienkin kannalta olisi paras, jos nämä asiat ratkaistaisiin heidän omassa kotimaassaan. Ei voida olettaa, että maahanmuuttajat sopeutuisivat suomen oloihin, jos heillä ei ole kielitaitoa, eikä koulutusta. Silloin on aika vaikea löytää töitäkään. Kukkahatut kyllä mielellään kuskaavat maahanmuuttajia suomeen, mutta montako kukkahattua näette todellisuudessa auttamassa maahanmuttajia? Aivan, hyvin harva niin tekee. Somaleita kyllä otetaan maahan, mutta siihen se auttaminen sitten jää.
26.05.13 21:23
<Tane> Asiallista puhetta, harmi että nuo kukkahattutädit, ja muut median talutusnuorassa menevät lampaat, kuten largehc, on niitä äänekkäimpiä. Tuntuu että täysjärkisiä suomalaisia ei enään ole.
26.05.13 19:42
<essosuukkola> Kannatti katsoa kokonaan, todella asiallista tekstiä
10
26.05.13 19:16
<largehc> Ei voi kuunnella tommosta paskaa, kun se on persun sanomaa, muutenkin maahanmuuttovastaista ja rasistista potaskaa. (btw, jos tulis tommonen mellakka niin minä lähtisin kadulle kanssa)
-15
26.05.13 18:33
<reaper75> ne ketkä ei ole vaikeuksissa eivät nä tätä nykyistä tilannetta ongelmana mutta kun yritys ulkoistaa työt joudut turvautumaan sossuun ja yrität saada tukia niin huomaat että itse saa paskempaa avustusta sossulta kuin naapurin ulkomaalaiset je se on fakta.
26.05.13 16:22
<skibaduweinau> minun puolestani tänne saa tulle töitä tekemään eikä riehumaan. Nykyään rasistikortti vedetään joka tilanteessa esille tällaisista asioista ja ihmetyttää myös tuo uutisointi tuosta "suomalaisesta" riehujasta, kuka ei ilmeisesti edes ole kantasuomalainen.
18
26.05.13 12:15
<Knullare> Huhhuh, ihan törkeän hyvä, hyvin väännetty rautalangasta. harmi vaan, että tämä menee näiltä kukkahatuilta toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, tuomitaan rasistiseksi ja maahanmuttoa demonisoivaksi puheeksi, vaikka sitähän tämä ei ole. 5/5
47
26.05.13 11:49
<Irppa> Ihan fiksua puhetta. Harmi että valtamedia ja väestö haluaa kuitenkin muodostaa Halla-Ahosta rasistimörön eikä kuuntele ollenkaan, kuinka järkevää puhetta häneltä kuitenkin tulee.
69
26.05.13 11:35
<piisp97> mestari on tullut pelastamaan

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Jussi Halla-ahon kirjoituksia

12379 katselukertaa

Näin kommentoit videoita!!

7723 katselukertaa

Halla-ahon tuomiosta

3618 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.