Quantcast

Suomen armeija maailman tehokkaimpia

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Suomen armeija maailman tehokkaimpia

Julkaistu: 28.5.2013 09:57

Kommentit: 14 kpl

Tarkastaja: kido

1.7 / 5 (15 ääntä)

Suomen armeija maailman tehokkaimpia

Eniten ääniä saaneet kommentit

28.05.13 18:19
<Eepo> Kustannustehokas joo, kun ei tarvitse laskea hintaa varusmiesten menetetylle ajalle.

Kommentit

11.06.13 19:08
<HelvetinKettu> se on (bud)jetointi kysymys
30.05.13 01:12
<esistleben> Niin kauan kuin suomella on edes jonkinlainen uskottavankokoinen armeija, se palvelee siinä tarkoituksessaan mihin se on tehty, eli toimii pelotteena vieraita valtoja vastaan. Palkka-armeija ei meillä toimisi, nykyinen systeemi on hyvä. Kumma on kyllä tuo yhä kytevä venäjäpelko, ei meitä kukaan uhkaa vasta kuin aikaisintaan kolmannen maailmansodan syttyessä ja silloinkaan se uhka ei automaattisesti tule idästä.
29.05.13 16:51
<lanttuloota> <mazaroth> voit jo pakata laukkus ja lähtee venäjälle miun puolesta
-2
29.05.13 14:01
<mazaroth> No, kyllä ne ryssät silti jyräis meidät päivässä. olkaa te saatanan mosat siellä lihakilpenä, kun meikä opettelee jo venäjää.
29.05.13 11:37
<Rotorhead> Eipä ne muidenkaan maiden armeijat mitään ihmeellisiä ole. Uskokaa pois, olen nähnyt niitä livenä enkä pelkästään elokuvista.
28.05.13 21:47
<Cre4tive> Tulee olemaan vielä kustannustehokkaampi vuosi vuodelta, kun kaikkea tullaan vähentämään aina vaan lisää. Ja tämä jatkuu kunnes he vihdoin ovat saaneet tarkoitusperänsä läpi ja suomi liittyy NATO:on. Ja sen jälkeen se kustannustehokkuus maanpuolustuksessa lentääkin taivaisiin, vaikka iltäpäivälehdet tulevat väittämään kaikkea muuta. Ja ne professorit ketkä puhuvat omalla äänellä ja vuosikymmenien kokemuksella voi aina ohittaa olankohautuksella. Kaikki kun uskoo sitä juuri valmistunutta 35v kaveria MTV3 studiossa joka sattumalta saa eniten ääntä esille tv:ssä ja lehdissä.
28.05.13 18:19
<Eepo> Kustannustehokas joo, kun ei tarvitse laskea hintaa varusmiesten menetetylle ajalle.
28.05.13 17:39
<Knullare> Mitä sitten, ei se meitä silti auta, kun ollaan kärpäsenpaska
28.05.13 16:46
<vilestine> Nauroin (siis suuni aukesi ja sieltä tuli "hahhah haa!" kuuloisia ääniä) ääneen kun luin otsikon
28.05.13 16:42
<zamfir> Ohhoh kauppalehden rekisteröitymispakko kiitos hei.
28.05.13 13:16
<tappajafin> <k0tka> toki se on paska johonkin jenkkiarmeijaan verrattuna mutta euroopassa kyllä sieltä paremmasta päästä, varsinkin kun nyt eletään vielä näiden hornetien aikaa ja ilmavoimat kykenee tasaväkiseen taisteluun vaikka venäjän kanssa. Eri asia tietenkin jos 2015 kusee rahoitus.
-1
28.05.13 10:45
<Trololoo> <Mohnake> Vähän aikaa sitten oli, että muutaman tunnin kestäis suomen puolustus, jos nyt joku sattuis hyökkäämään. Turhaan siis tätä shaissea pyöritetään veroilla, kun ei siitä hyötyäkään ole. <- Taidettiin kyllä puhua Venäjän hyökkäyksestä.
28.05.13 10:31
<Mohnake> Vähän aikaa sitten oli, että muutaman tunnin kestäis Suomen puolustus, jos nyt joku sattuis hyökkäämään. Turhaan siis tätä shaissea pyöritetään veroilla, kun ei siitä hyötyäkään ole.
-1
28.05.13 10:04
<K0tka> Otsikoitu päin persettä ''maailman tehokkaimpia'', ei vaan maailman kustannustehokkaimpia, eli paska se meidän armeija maailman tasolla on, mutta hintaansa nähden toimiva..
21

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Suomen kebabit

22081 katselukertaa

Suomen ufotutkijat ry

20401 katselukertaa

Suomen huonoin laulajakilpailu

19416 katselukertaa

Helikopteri putoaa Suomenlahteen

17211 katselukertaa

Äännestä Suomen 7-ihmettä

17133 katselukertaa

suomen sexpert

26001 katselukertaa

Kelpaatko suomen kansalaiseksi

19693 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.