Quantcast

Kreikka-vakuudet olikin yhtä tyhjän kanssa

Kyllä Jutta hoitaa

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Kreikka-vakuudet olikin yhtä tyhjän kanssa | Kyllä Jutta hoitaa

Julkaistu: 29.5.2013 14:40

Kommentit: 21 kpl

Tarkastaja: Arab

3.65 / 5 (10 ääntä)

Kreikka-vakuudet olikin yhtä tyhjän kanssa | Kyllä Jutta hoitaa

Eniten ääniä saaneet kommentit

29.05.13 15:05
<largehc> Luuliko kukaan tosissaan joskus, että euro olisi hyvä juttu?

Kommentit

20.06.13 13:11
<Ayz> Totta mi totta, kyllä vakuudet on totta, rahat ovat jo suomen tilillä. On aika spekulatiivista lähteä ajattelemaan että "jos ehdot muuttuu blaaa", tämä tarkoittaa että hallituksen olisi suostuttava tähän. En usko että nykyhallitus lähtisi pyörtämään päätöksiään, ja jos ratkaisu on seuraavalla hallituksella niin se on sitten heidän asiansa. Toisinsanoen vakuudet siis on, jos niistä ei *päätetä* luopua. Suomen ei tarvitse suostua yhtään mihinkään.
03.06.13 05:00
<MaZeROoN> "Jätä sarkasmi tähän naulakkoon" Riemurasiakin pärjäisi paremmin puolueena kuin SDP tai Kokoomus, mutta puuttuu vielä puolueen perustaja :)
31.05.13 10:06
<Rustler> nii i, oisko kannattanu äänestää persuja, oisko?
31.05.13 00:04
<mazaroth> Oliko tämä nyt uutinen?
30.05.13 21:43
<karvamooses> Se oli tonnin seteli..
30.05.13 17:04
<labani> <snapsix> sinusta on ok, että ministeri valehtelee päätöksistä? Minusta noin korkeassa virassa olevan, yhteisiä asioita hoitavan tulee puhua totta. Läpinäkyvyys on demokratian toimivuuden kannalta ehdoton, sillä muutoinhan kansalta tietämättä voidaan päättää ihan mitä tahansa ja sitä kutsutaan diktatuuriksi. Eli vaikka vakuusasia olisi mitätön asia (jota se minun mielestäni ei ole), niin kyllä tekohymy-jutan tulisi tajuta, että valehteli tietoisesti ja kantaa poliittinenvastuu eroamalla.
30.05.13 06:30
<terapeutti> Aloitti ministeriökautensa heti täyskusetuksella.
30.05.13 00:57
<esistleben> Kaikki takertuu tähän vakuusasiaan vaikka se nyt on ihan mitätön juttu tässä koko sopassa. Paljon enemmän minua ärsyttää suomen hampaattomuus yleensä euroa kohtaan. Pitäisi olla joko täysillä mukana tai sitten ei ollenkaan, samalla varautuen tulevaan. Mutta kun ei uskalleta alustavasti edes selvittää esim. Pohjoismaisen yhteisvaluutan mahdollisuutta koska jokuhan tuolla keski-euroopassa saattaisi tulkita sen epäluottamuslauseeksi vaikka kyse olisi vain realismista ja järjen käytöstä mitkä pitäisivät olla itseisarvoja myös rahapolitiikassa. Vai eikö meillä ole niihinkään varaa?
30.05.13 00:30
<vonge> Han Jurri
29.05.13 21:38
<Cre4tive> Tässä tämä tyhmä ämmä sumuttaa koko kansaa ihan avoimesti, mitä tekee kansa?! Ei mitään niin kuin yleensä, sylkevät partaansa kulmakuppilassa. Vieläkö uskotte demokratian voimaan Suomessa? Tai siihen että äänestyksellä voi vaikuttaa??
29.05.13 20:42
<ern0ld> Juu tää on kyl oikea shokkiuutinen.
29.05.13 19:13
<tappajafin> <Juntas> "Suomalaisten veronmaksajien ei ole syytä olla huolissaan rahan lainaamisesta Kreikalle, sillä Suomi tekisi lainajärjestelyllä tuntuvaa voittoa." - Matti Vanhanen
29.05.13 17:46
<labani> Kyrpii, että noi saa kusettaa meitä miten tahtoo, mutta jos eräs oppositiopuolue sanoo vaikka, että "maassa maan tavalla tai maasta pois", niin jo on kaikki mediat lykkäämässä skandaali- ja rasismikakkaa joka tuutista ja vaatimassa mitättömiltä palleilta pois, mutta ite vain jatkavat suuremmissa ja tärkeissä viroissa, vaikka tekevät suurempaa vahinkoa maalle.
24
29.05.13 17:30
<vilestine> Vittu tää on perseestä saatanan vm eikö ne osaa hommiaa
29.05.13 16:47
<Wiiksi> *yllätys* kyllähän tämän jo kaikki tiesi
29.05.13 15:58
<Ankeus> Luuliko joku tosissaan joskus, että "tää on niin saatanan hyvä idea!"
10
29.05.13 15:41
<snuoq> Monellekko tämä oli yllätys? Ei ainakaan minulle.
43
29.05.13 15:05
<largehc> Luuliko kukaan tosissaan joskus, että euro olisi hyvä juttu?
29.05.13 14:51
<Juntas> Luuliko joku tosissaan joskus että, "me tienataan tällä" ?
30

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Vaimoni olikin mies

14828 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.