Quantcast

Euro Truck Simulator 2012 kehittäjiltä MULTIPLAYER versio

World of Trucks's ultimate goal is creating an environment where you - our community - can meet, interact and compete with each other in the expansive trucking world.

Kyseessä siis aito MP versio, eikä mikään modi-räpellys

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Euro Truck Simulator 2012 kehittäjiltä MULTIPLAYER versio | World of Trucks's ultimate goal is creating an environment where you - our community - can meet, interact and compete with each other in the expansive trucking world.

Kyseessä siis aito MP versio, eikä mikään modi-räpellys

Julkaistu: 20.6.2013 18:52

Kommentit: 10 kpl

Tarkastaja: Arab

0 / 5 (4 ääntä)

Euro Truck Simulator 2012 kehittäjiltä MULTIPLAYER versio | World of Trucks's ultimate goal is creating an environment where you - our community - can meet, interact and compete with each other in the expansive trucking world. Kyseessä siis aito MP versio, eikä mikään modi-räpellys

Eniten ääniä saaneet kommentit

21.06.13 16:45
<c-Type> Juu olihan se hauskaa niin kauan kunnes rekka meni kylelleen kun kaljaa tuli otettua vähä reippaasti. Sitten meni sen seurauksena firma konkurssiin ja poistin pelin.

Kommentit

23.06.13 13:52
<Moe Szyslak> <largehc>pelin sivuilta ladattava demo on muutettavissa kokoversioksi crackilla.
-2
23.06.13 10:34
<largehc> odotan, että tämän peli tulisi alennusmyyntiin tässä kesällä.
23.06.13 01:01
<Moe Szyslak> Minä taas käytän "aitoa" alue-puolittaja -vaihteistoa silloin kun manuaalilla ajan. Vaihdan itsekin noin, paitsi ainakin tehottomilla rekoilla käytän myös 8-vaihdetta. Menee loogisesti, kun hitaammalla alueella ei käytä puolittajaa, mutta nopealla kyllä. Itsekään en ole oikeaa rekkaa koskaan ajanut.
22.06.13 23:47
<LordBhorak> No mulla on itellä six shifter siten, että vaihteet on joko parittomat tai parilliset. Yleensä kiihdytän 1, 3, 5, 7, 9 ja sitten katselen, että mitä vaihdetta käytän ja tarvittaessa vaihdan parillisiin. En ole sitten rekkaa oikeasti koskaan ajanut, niin tuota...
22.06.13 22:54
<Moe Szyslak> Itse tulee vaihdeltua manuaalin ja automaatin välillä. Kun pykältäminen alkaa kyllästyttämään, laitan automaatille, mutta kun automaatin toiminta alkaa liikaa vituttamaan, vaihdan takaisin manuaalille. En ole ekan pelikokeilun jälkeen palkannut tekoälykuskeja, jotenkin turhaa hommaa, kun saisi pelata turhan kauan ennen kuin ne maksavat autonsa ja tallipaikan hinnan takaisin. Parempi käyttää rahat vaikka omien autojen tuunaukseen. Tai korjauksiin jos erehtyy humalassa enemmän ajelemaan ;)
22.06.13 19:17
<LordBhorak> Moe, no joo... totta puhut. Siihen kyllä tottuu, että pitää pintakaasut laittaa kehiin. Automaattivaihteistoa en käytä. Se vituttaa, että ajotapa ei vaikuta bensan kulutukseen, cruisen säätäminen on pieni miinus, mutta miinus silti ja tekoälykuskien matkavalinnat vituttaa kanssa... ite ajan ison rahan keikkaa ja nää urpot tienaa mulle satasia. :P Liikennevalohommaa en juurikaan ole ajatellut.
22.06.13 12:05
<Moe Szyslak> <lordbhorak>kyllä ets2 on hyvä peli, mutta on siinä myös paljon puutteita. Kytkin on mallinnettu huonosti, kone sammuu jos kaasuun ei koske vaikka kytkimen nostaisi miten varovasti tahansa, automaattivaihteisto taas on jumissa super-eko -moodissa, cruisea ei voi säätää, ajotapa ei vaikuta polttoaineen kulutukseen, tekoälykuskit ajaa miten sattuu ja lähes kaikki liikennevalot on aina punaisia.
21.06.13 19:31
<LordBhorak> c-Type, mä olen rekallani kolunnu humalassa useastikin kaiteita, mutta kun mulla on firmassa 2 lisäkuskia ja kunnolla autoja ja muuta, niin rahat riittää korjaukseen ongelmitta. Ja jos ei riitä, niin fudua jolleki kuskille ja sen auto alle. :D
21.06.13 16:45
<c-Type> Juu olihan se hauskaa niin kauan kunnes rekka meni kylelleen kun kaljaa tuli otettua vähä reippaasti. Sitten meni sen seurauksena firma konkurssiin ja poistin pelin.
21.06.13 04:59
<LordBhorak> ETS2 oli kyllä hauska peli pelata G25/G27 kanssa. Radio Rock taustalle soimaan, olut käteen ja tupakka huuleen ja eikun rahtaamaan ja kasvattamaan firmaa. Ainoa asia oikeastaan, mikä puuttui oli se, että oman firman kuskeja ei voi nähdä tien päällä, eikä moninpeliä ollut.

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Funky Truck Arizona

14411 katselukertaa

Näin euroopassa

54997 katselukertaa

21,000 euron hiiri

16798 katselukertaa

Euroopan parhaat huvipuistot

14066 katselukertaa

Homer Simpson euron kolikossa

14015 katselukertaa

Hävittäjä 3,5 eurolla.

12783 katselukertaa

Euroopan lentoliikenne kartalla

92482 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.