Quantcast

Syyrian kapinallisryhmä hakkeroi suomalaisen kiipeilypuiston nettisivut

jotenkin vaan pistää huvittamaan et on ne osanneet kohteensa valita.

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Syyrian kapinallisryhmä hakkeroi suomalaisen kiipeilypuiston nettisivut  | jotenkin vaan pistää huvittamaan et on ne osanneet kohteensa valita.

Julkaistu: 23.6.2013 21:56

Kommentit: 10 kpl

Tarkastaja: Arab

0 / 5 (2 ääntä)

Syyrian kapinallisryhmä hakkeroi suomalaisen kiipeilypuiston nettisivut | jotenkin vaan pistää huvittamaan et on ne osanneet kohteensa valita.

Eniten ääniä saaneet kommentit

23.06.13 23:04
<TinQQ> Kiitti vitusti t. kiipeilypuistotäti

Kommentit

26.06.13 12:32
<Prawler> Niin no aika vaikeeta olla noista asioista ajantasalla ruudun takaa suomessa, täältäkun saa vaan sen median näkökannan ja muuta mahdollista propagandaa. Mutten kyllä koskaan sen kusipään jalkoja suutelis. Tossa on vähän se tilanne että molemmat osapuolet on väärässä mutta assad on johtajana tapattanut niin paljon siviilejä etten voi koskaan sitä antaa anteeksi.
25.06.13 09:47
<turpasauna> prawler jos olisit selvillä asioista niin varmaan suutelisit itse assadin jalkoja mieluummin kuin kättelisit fsa-paskoja
24.06.13 18:58
<Kanakotka> Kiivei sanoi jo kaiken keskinäisen, ja luulisimpa, että ne väänsi sivuja auki dictionaryhackilla tai vastaavalla, ja tuo oli ensimmäinen joka aukesi. Joskus kokeillut itse netsorin sivuja läpi dictionaryllä, 24 sivua auki, 11 niistä ei ollut mitään kontenttia.
24.06.13 15:30
<Prawler> vaikken nyt itse ole asioista ihan ajantasalla niin menee kyllä noille enemmän sympatiaa kuin assadin joukoille joita tossa taidetaan vastustaa.
24.06.13 11:56
<largehc> hyvää sanomaa ne jakaa. voiko tästä tulla kenellekään paha mieli kun ne kerta henkensä edestä siellä joutuu tällaista tekemään?
-1
24.06.13 11:42
<turpasauna> itse rekrytoi lapsia riveihinsä ja itkee kun niitä kuolee
24.06.13 00:33
<bbnykis> Ähläm sählämit sählää.
24.06.13 00:32
<alajärvenjussi> Hakkeroineet aika monta muutakin sivustoa.. esim www.hoyhentamo.fiilmeisesti valinneet vain pieniä ja huonosti suojattuja sivustoja.
23.06.13 23:04
<TinQQ> Kiitti vitusti t. kiipeilypuistotäti
23.06.13 22:17
<keivei> Sama se minkä sivuston ne hakkeroi, saavat paikallisen median kautta asiansa näkyviin anyway. Kyseinen sivusto oli varmasti siksi hyvä valinta, että helpompi hakkeroida verrattuna isompiin sivustoihin.
13

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Seuraa Syyrian sotaa

2432 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.