Quantcast

Tutkimus: Vaihdevuodet miesten vika

Niinkuin kaikki muukin.

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Tutkimus: Vaihdevuodet miesten vika | Niinkuin kaikki muukin.

Julkaistu: 23.6.2013 21:56

Kommentit: 10 kpl

Tarkastaja: Arab

2.19 / 5 (8 ääntä)

Tutkimus: Vaihdevuodet miesten vika | Niinkuin kaikki muukin.

Kommentit

25.06.13 16:52
<reaper75> jatkuva vitutus...naisten vika
25.06.13 11:04
<hyder> HS on 2000-luvulla pudonnut Suomen johtavan journalismin lähteestä jonnekin IL:n tasolle. Aloitin sen boikotoinnin vuonna 2010.
24.06.13 22:01
<madeleine> ”muut eläimet säilyvät hedelmällisinä läpi elämänsä, tai kääntäen: kun niiden munasolujen tuotanto loppuu, ne ovat jo niin vanhoja, etteivät enää selviä luonnossa.” -> no eipä ihmisetkään tainneet luonnossa selvitä niin vanhoiksi, että näkisivät vaihdevuodet. Ja eiköhän kaikkien luonnossa elävien eläinten elinikää voitaisi pidentää ruokkimalla ja nykylääketieteellä niin pitkäksi että tulisivat myös hedelmättömiksi.
24.06.13 15:14
<Charon-> HS on kyllä hyvin hämmentävän nopeasti vierinyt alamäkeen
24.06.13 07:26
<Arohana> Vika? Koska kyllähän kaikki naiset haluaa pyöräytellä lapsia vielä +60-vuotiaana. Eikö se ole lähinnä pelastus? Jos oireet käy liian ikäviksi, niin nappeja voi syödä.
24.06.13 03:46
<Driki> "Vanhojen naisten hedelmällisyys ei siis ollut lajimme kannalta tärkeää, joten luonnonvalinta karsi sen pois." -> koska siitä ei ollut mitään hyötyä, se jäi pois. Ja samalla voidaan vaan todeta että koko juttu johtuu siitä että vanhat naiset on liian heikkoja saadakseen lapsia. Biased article ftw
24.06.13 00:44
<Ayz> Lähettäjä katkeroitunut? Worry not, kyllä sitä kaikille joskus irtoaa. jos ei muuten niin rahalla.
23.06.13 22:50
<Mohnake> Ei ne teinit turhaan ole kiinteitä ja hemaisevia. Fyysisesti ihminen on kuitenkin parhaassa lisääntymiskunnossa siinä 16-18 ikävuoden kohdilla.
23.06.13 22:12
<largehc> Halveksittava otsikko, voisitko mennä kuolemaan pois, kiitos?

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.