Quantcast

Miksei naisia pakoteta armeijaan?

Kolumni armeijan tasa-arvoisuudesta

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Miksei naisia pakoteta armeijaan? | Kolumni armeijan tasa-arvoisuudesta

Julkaistu: 5.7.2013 22:15

Kommentit: 13 kpl

Tarkastaja: Arab

4.5 / 5 (9 ääntä)

Miksei naisia pakoteta armeijaan? | Kolumni armeijan tasa-arvoisuudesta

Eniten ääniä saaneet kommentit

06.07.13 09:38
<GraD> Naiset pitäs laittaa _vain_ niille sopiviin tehtäviin. Lääkintämiehiks, keittäjiks, kuskeiks ym. Näin saataisiin kaikki miehet taistelemaan. Vituttaa ku nää hakee ryhmän/joukkueenjohtajiks nii mitäs sit ku nää särkyy taistelussa eikä enää kykenekkään johtamaan.

Kommentit

09.07.13 17:57
<Jaahas2> Naisilla ei ole pakollista asevelvollisuutta, koska tasa-arvo.
07.07.13 11:09
<umrej> Joo naiset armeijaan niin lakautettais loputki varuskunnat ku rahat loppuis... Ja naisia väheksymättä niin ehkä se onhyvä ettei ne kaikki ole siellä rintamalla aseet kädessä. Ihan näin omankin turvallisuuden nimissä :) Naiset lääkäreiksi/keittäjiksi olisi ainut järkevä vaitoehto
07.07.13 01:11
<Stibbe> Naisille asevelvollisuuspakko ja huoltajuuskiistoihin myös järkeä, ei siinä ole mitään järkeä että nainen saa etuoikeudella huoltajuuden vaikka mies pystyisikin tarjoamaan paremman paikan lapsille. Eikö näihin saatana jo saa jotain järkeä kun kerta ämmät jatkuvasti paasaa tasa-arvosta? Naiset ne tässä maassa on vaan tasa-arvoisempia kuin miehet, se on fakta.
06.07.13 23:08
<_mela_> Jos palveluksee joutuis kaikki naikkosetki astumaan ketkä kotona viilailee kynsiä jne ni voi jeejee empä tahtois olla vieressa ku vedetää kovapanos ammuntoja leirillä. Naiset kun on fyysisesti heikompia ni suurinosa ei oikeesti pärjäis (Kyllä tottakai myös osa pärjää, vielä paremmin ku jotkut hebet) ellei naisille vedettäis ihan jotain omaa inttiä
-1
06.07.13 22:42
<aksutus> Lopetetaan vaan kaikki armeijat, ollaan ihan vaan frendei. Chillailtas vaan täällä pallon päällä kunnes tappajameteori tulee.
06.07.13 15:24
<rullakebab> hiton tasa-arvohipsterit
-1
06.07.13 09:38
<GraD> Naiset pitäs laittaa _vain_ niille sopiviin tehtäviin. Lääkintämiehiks, keittäjiks, kuskeiks ym. Näin saataisiin kaikki miehet taistelemaan. Vituttaa ku nää hakee ryhmän/joukkueenjohtajiks nii mitäs sit ku nää särkyy taistelussa eikä enää kykenekkään johtamaan.
06.07.13 02:25
<H0bla> Ei naisia armeijaan....
-3
06.07.13 00:14
<Skibe> <eehez> Miksei kotiin vois jäädä mies?
05.07.13 23:59
<WremahThD> Miksi edes yriteään pakottaa ketään armeijaa? Toisaalta on jotenkin hassua että ihmiset kutsuvat vielä suomen ase"velvollisuutta" millään tavalla pakolliseksi, koska jos sinne ei halua niin ei sinne tarvitse mennä. Totuus on nykypäivänä se, että jos sinulla ei ole mitään mikä estäisi armeijan käymisen etkä sinne siitä huolimatta halua, niin lääkärin kanssa voi yhteisymmärryksellä suoraan valehdella paperille jotain jotta saat vapautuksen. Miksi? Koska sillä määrällä mitä muuten kierrätettäisiin armeijaan ja maitojunalla takaisin ja totarit päälle, maksaisi tämä hunajaista mammonaa.
05.07.13 22:58
<eehee> Hmm vai pitäiskö osa kouluttaa pitämään maa pystyssä kotoa käsin.. Sehän oiski hienoa ku sodan sattuessa joka ikinen lähtis sotimaan samaan aikaan
05.07.13 22:43
<Shekki> "Suomessa asevelvollisuudesta kokonaan kieltäytyvä mies joutuu vankilaan" Ei nykyään, saat sellasen seuranta renkaan nilkaan joski aikaa ja voit dataa himas koneella, kai siinä samalla voi käydä töis ja kaupas ymv.
05.07.13 22:39
<largehc> no ei oo kyllä hääppöinen kolumni. kertoo vaan muutaman tosiseikan eikä yritä sanoa mitään.

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Kauniita naisia bikineissä

187324 katselukertaa

Kauniita naisia univormuissa

13224 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.