Quantcast

Oliver Stone varoittaa Suomea Natosta

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Oliver Stone varoittaa Suomea Natosta

Julkaistu: 8.7.2013 10:25

Kommentit: 13 kpl

Tarkastaja: kido

4.09 / 5 (11 ääntä)

Oliver Stone varoittaa Suomea Natosta

Kommentit

16.07.13 16:03
<PurjoS> Jos venäjä ei halua että liitytään natoon niin olen ok sen kanssa
10.07.13 17:05
<Juntas> <Nikotiini> Tervemenoa. Voisit ottaa varaslähdön.
09.07.13 17:25
<Nikotiini> <largehc> ei tosiaan kiinosta suomea puollustaa. jos sota syttyisi, olisin ensimmäisten joukossa ulkomailla. isäm mään puolustajien miinuksia ootellessa :)
09.07.13 17:25
<thenobody> Natojäsenyys olisi tän maan tuho. riippumattomuus maailmanpoliisien paskaryhmistä ja lahtariliitoista on elintärkeää jos halutaan olla itsenäisiä tai siis säilyttää ne rippeet mitä eu ei ole vienyt itsenäisyydestä..
09.07.13 17:22
<thenobody> stone on aiva huippu äijä.. kannattaa kattoo sen haastatteluja esim. youtubesta..
09.07.13 10:45
<Sp33dy> JA se että nyt julkisuuteen tulleen NSA paljastuksen myötä jenkkien toimia tulisi mielestäni rajoittaa täällä SUomen mantereella. Tuntuu siltä kuin usa sekä venäjä hiillostaa niskaan ja SUomi yrittää parhaansa mielistellä molempia loppupeleissä olematta oikeastaan millään kannalla. Itse sanoisin, että ei NATOlle ja tiiviimpi yhteistyö Venäjän kanssa, tuntuu luotettavammalta maalta kuin usa.
09.07.13 10:42
<Sp33dy> Ja miksi puolustaa maata joka ei enää kohta ole itsenäinen valtio, vaan EU:n ja NATO:n kontrolloima osavaltio. Hävitään joka vuosi EU:lle n.700 miljoonaa euroa puhdasta valuuttaa. Toisekseen, jenkeillä on Suomessa valmistumassa n. 1600 CIA:n työntekijän "innovaatiokeskus" jolla he sitä nimittävät. Myöskin Humppilaan on kaavailtu isojen rahtikoneiden lentokenttää, ja näitä isoja rahtikoneita on lähinnä sotakäytössä, ainakin USA:lla ja Venäjällä. Alkaa näyttää siltä että olemme hyvin kiinnitetty NATOon vaikka mitään sopimusta ei ole.
09.07.13 00:13
<SuPo> Veikkaampa että myös holhous ja kyttäys ja jatkuva yksilönvapauden rajoittaminen näkyy maanpuolustustahdossa. Miksi puolustaa maata joka haluaa kontrolloida sinun yksityiselämääsi lähes kaikilla sektoreilla?
08.07.13 23:05
<largehc> Onhan se totta, että tällä kansalla on maanpuolustustahto romahtanut, mutta älkää pistäkö sitä yksilön piikkiin. Kyllähän se tahto väkisinkin kärsii kun asioista päättää maanpetturit ja konnat, joille oma napa on tärkein.
08.07.13 21:31
<ExtremeDigital> <supo> on oikea älykkyyden asiantuntija
08.07.13 21:08
<SuPo> Natojäsenyyden vastustaminen kertoo lähes poikkeuksetta yksilön pienemmästä älykkyydestä.
-6
08.07.13 14:05
<Knullare> No suurinosa ihmisistä on lampaita, niin on ollut aina ja tulee varmaan aina olemaan, sen todistaa hyvin esim sodat. Mutta jotenkin tää uutinen oli aika läppä, kaveri on elokuvaohjaaja ja ei edes tiedä, onko suomi natossa vai ei, silti tällainen uutinen piti tehdä :D
08.07.13 11:27
<largehc> kyllä, jotkut on ymmärtäneet, että neuvostovallan alta pitää kipittää yhdysvaltojen ja eu:n vallan alle.

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Minecraft REDSTONE GPU

4740 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.