Quantcast

Humble Origin Bundle

Kasa EA:n pelejä hintaan "Maksa mitä haluat".Pakettiin lisätään yleensä viikon kuluessä vielä muutama peli.

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Humble Origin Bundle | Kasa EA:n pelejä hintaan "Maksa mitä haluat".Pakettiin lisätään yleensä viikon kuluessä vielä muutama peli.

Julkaistu: 15.8.2013 12:37

Kommentit: 26 kpl

Tarkastaja: kido

4.21 / 5 (12 ääntä)

Humble Origin Bundle | Kasa EA:n pelejä hintaan "Maksa mitä haluat".Pakettiin lisätään yleensä viikon kuluessä vielä muutama peli.

Kommentit

24.08.13 14:55
<AfroCurre> Mitä vittua Populous tuli vielä pakettiin. Suuri kiitos EA. Oikeasti...
20.08.13 07:19
<Deify> Te jotka menitte tähän lankaan ja asensitte koneellenne Originin ootte syöpä joka tuhoaa videopelit.
17.08.13 09:38
<jani1609> Ogirin on niin surkea, että jäi BF3 pelaaminen vähälle vaikka täyteen hintaan ostin sen joskus, meinasi tämäkin jäädä ostamatta, mutta onneksi saa steamiin!
-1
16.08.13 20:33
<Stibbe> EA on perseestä ja niin epätoivoinen että pitää jotain tälläistäkin tehdä että saa pelaajia.
-1
16.08.13 17:07
<KultaMulkku> ...olisi taas jotain syytä vuokrata ea:lta servereitä tai yleensäkin pitää niitä yllä, nyt eteskin kun bf4:kin tekee jo tuloaan.
16.08.13 17:07
<KultaMulkku> Jos "järkevästi" miettii miks juurikin battlefield 3 on tuossa bundlessa noinkin halvalla, omassa mielessä kävi, että harvemmat ihmiset enää pelaa kyseista peliä, jolloin serverit ovat lähes tyhjiä/tyhjillään ja yleensäkin on vähemmän servereita nykyisin pystyssä -> joka johtaa taas siihen, että servereiden omistajat (vuokraajat) eivät näe järkevänä pitää niitä yllä, jolloin taas ea menettää rahaa servereiden myynnin laskun johdosta. Nyt myymällä uusille (ja miksei entisillekin) bf3 pelaajille peliä halvalla, koitetaan saada pelaajia peliin enemmän, jolloin kasvaneiden pelaajamäärän johdosta
16.08.13 15:28
<Haerski2> Kyllä on negatiivista sakkia liikenteessä. Ei se EA ole minunkaan lempilafkoja, mutta kyllä tämä on loistoveto siitä huolimatta. Huvittaa miten sitkeässä tämä internet-raivo istuu joissain ihmisissä, kun tästäkin pitää väen vängällä vääntää joku Origin-salaliittoteoria. Jos tämä sitä olisi, niin miksi EA sitten jakelee Steam-avaimia vaihtoehtona melkein kaikille peleille?
16.08.13 15:11
<juugsbo> <Dark_Prince> tuotetunnukset löytyy humble bundlen sivulta kun kirjaudut sisään ja menet My account-osioon.
16.08.13 14:32
<KultaMulkku> <jvonk> se laitetaan steamiin. Siis sinne minne steam-avain laitetaan.
16.08.13 11:47
<JvonK> mihin ton steam avaimen saa laittettua? Siis steamissä?
16.08.13 10:16
<Mottimatti> kokeilin tätä ja lahjoitin 5$ enkä saanut sähköpostiin mitään viestiä pelien tuotetunnusta.
16.08.13 03:09
<juugsbo> Tuskin EA tätä hyvää hyvyyttään kuitenkaan tekee, digitaalisten koodien jakaminenhan ei maksa niille mitään ja voittoa tostakin varmasti tulee esim. dlc myynneistä. plus positiivista mainosta ja origin yleistyy
15.08.13 23:14
<LordBhorak> Vaikka ea ei ota tuosta penniäkään itse rahaa, vaan kaikki menee hyväntekeväisyyteen ja humble tippiin, niin selkeä syy tuolle on se, että ea saa tällä tempauksella paljon origineja asennutettua eri koneille. Itse en näe noita pelejä sen arvoisina, että sen sittisontiaissoftan koneelleni laittaisin... Ja omistan noista dead space 1, mirror's edgen ja burnoutin jo steamissa.
15.08.13 22:45
<Haerski2> Pakko arvostaa. En olisi ihan ensimmäisenä uskonut, että EA:kin tähän kelkkaan hyppäisi, mutta näköjään osaavat yllättää aina silloin tällöin. Kummastuttaa vaan tuon DS2:n puuttuminen. Toivottavasti sekin lisätään jälkeen päin, kuten näissä Bundleissa on usein ollut tapana
15.08.13 19:13
<Jakedus> Just ku meinasin mennä ostaa bäfää kolmellakympillä, ty
15.08.13 17:50
<Nikotiini> Jumalauta! En ois ikinä uskonu ea:n ryhtyvän tähän hommaan. ja oho penniäkään ei mene ea:lle vaan kaikki menee hyväntekeväisyyteen ja hieman humblen ylläpitäjille.
15.08.13 16:56
<derpaderp> <-Ares-> Ainakin sen perusteella mitä oon lukenut, toimii. Steam ja Origin eivät kommunikoi keskenään noista koodeista.
-2
15.08.13 15:45
<-Ares-> Toimiikohan Steamissa jo lunastettu peli myös originissa? Vois myydellä/vaihdella origin-versiot pois :DD
-1
15.08.13 14:39
<Presidentti> Tajusin. eli bäfän saa aktivoitua vain originissa...
15.08.13 14:36
<largehc> <Presidentti> ei tule, ikinä.
15.08.13 14:34
<Presidentti> siis tuleeko bäfä3 myöhemmin tuonne steamiin?
15.08.13 13:56
<KultaMulkku> Kyllä toisinaan laittaa vihaksi, että esim. Battlefield 3:n saa tuohon noiden muiden pelien lisäksi yhteensä vain noin 4€:llä, koska halvalla pääsee taas kaikki ennestään bännätyt cheaterit uusilla accounteilla pilaamaan pelit. Tosin eipä ole tuota enään paljoa tullu pelattuakaan kun niin sontaa tuntuu olevan (lähinnä pelaajien ja servereiden admin-oikeuksien väärinkäyttäjien kannalta).
15.08.13 12:42
<largehc> EA on syöpää, mutta ainakin tämä on merkki siitä, että kohta sitä ei enää ole.

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Hilariously Original Print Ads

4418 katselukertaa

Original Ways to Quit Your Job

8839 katselukertaa

The original doge

4518 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.