Quantcast

Halla-aho kirjoittaa pakkoruotsista

lukaiskaapas

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Halla-aho kirjoittaa pakkoruotsista | lukaiskaapas

Julkaistu: 16.8.2013 12:11

Kommentit: 23 kpl

Tarkastaja: kido

4.17 / 5 (24 ääntä)

Halla-aho kirjoittaa pakkoruotsista | lukaiskaapas

Kommentit

22.08.13 09:12
<Patukuk> Eipä tuo minuun enää vaikuta. Oon unohtanut jo kaikki mitä oon yläasteella Ruotsia oppinut.
20.08.13 22:38
<Kapa53> ihan sama. Jos mäkin jouduin opiskella ruotsia, äänestäisin ihan vittuillakseni pakkoruotsin jatkamista, että nuoremmatkin joutuisivat sitä opiskella. Kielten opiskelu on aina hyvästä, ja jo nyt ruotsin ohella voi opiskella paljon muitakin kieliä. Maailmassa ei enää pärjää pelkällä suomella.
-3
18.08.13 22:44
<WnBKillaH> TinQQ. Logiikassasi on vain se ongelma, että miksi JOKAISEN suomalaisen tulisi osata ruotsia, jotta kauppasektorin ihmiset pystyisivät sujuvasti kommunikoimaan. Sama pätee työpaikkoihin. Miksi JOKAISELLA työpaikalla on osattava ruotsia, jos vain 5% on ruotsinkielisiä työntekijöitä? Ruotsalaiset ovat kuitenkin sen verran viisasta porukkaa, että tuskin laittavat rajaansa kiinni suomalaisilta yrityksiltä siksi, että luovuimme pakkoruotsista. Tuo kielitaito etuna on erittäin vajaa perustelu. Sori nyt vaan.
18.08.13 12:03
<Tane> Mukava lukea kommentteja, kun huomaa että täälläkin on ihmisillä järkeä päässä. Joku yritti haukkua Halla-ahoa idiootiksi, mutta tajusi itekkin poistaa kommenttinsa. Asiallisessa keskustelussa saa olla mielipiteen puolesta tai vastaan, mutta juurikin "Vittu mikä idiootti" tyyliset kommentit on naurettavia. Ja kuten aina, Halla-aho puhuu asiallista asiaa!
18.08.13 01:34
<mummostaja> Ruotsin mahtava maailmanlaajuinen imperiumi kaikkine siirtomaineen kattaa yhden pienen peniksen muotoisen maan pohjolassa jossa asuu 8 miljoonaa ihmistä. Go figure.
18.08.13 01:33
<mummostaja> Pakkoruotsin puolustajilta puuttuu suhteellisuudentaju. Maailmassa puhutaan tuhansia kieliä, ja koska kaikkia ei ole järkevää opettaa, täytyy priorisoida. Kaikille on järkevä opettaa ehkä 2-3 vierasta kieltä koulussa, eikä ruotsi ole millään perusteella lähelläkään kärkeä. Englanti on itsestäänselvyys, entäs sitten saksa? Tai venäjä? Tai ranska (diplomaattikieli)? Tai espanja (400 miljoonan äidinkieli ympäri maailmaa)? Tai entä sellaiset pikkukielet kuten mandariini, hindi, bengali tai arabia? Onko tulevaisuus ruotsissa vai kenties kaukoidässä...?
18.08.13 01:04
<TONO123> En jaksa lukea. Mutta kannatan että ruotsin kielen tunnit laitetaan kaikkialla kouluissa vapaaehtoiseksi. Englannista on aina enemmän hyötyä kun ruotsista.
17.08.13 22:56
<DJEzko> <TinQQ> Viennin suhteen olet oikeassa, mutta se onkin vain se toinen puoli ulkomaankaupasta. http://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_talous#Vienti
17.08.13 20:55
<TinQQ> Noh, on se ruotsi kuitenkin maamme suurin kauppakumppani ja maassamme on myös valtava määrä ruotsalaisomisteisia suur-yrityksiä. Että jos nyt koulussa on pakko asioita jokaisen mukulan opetella, niin tuskin ruotsista ainakaan haittaa on sen enempää, kuin vaikka historiasta, maantiedosta tai kuvaamataidosta. Varmasti pärjää ilman, mutta parempi olisi osata. Se nyt on samantekevää, saako suomenruotsalainen palvelunsa suomessa ruotsiksi vai ei, mutta kauppasuhteissa ruotsin kanssa on kielitaito valtava etu.
-4
17.08.13 20:42
<largehc> ei suomessa (etenkään eduskunnassa) ihannoida älykkyyttä saati rakentavia argumentteja. jos olet poliittinen vastustaja, kaikki mitä sanot on lähtökohtaisesti täyttä paskaa ja kaikesta mitä sanot etsitään vain asioita joita voidaan käyttää sinua vastaan. Long live politics.
17.08.13 20:01
<Savonpystykorva> Jaahas, idiootiksi haukkujalla taisi mennä pupu pöksyyn. Vai tulikohan tarpeeksi miinuksia?
17.08.13 10:35
<Seke> Suurin syy pakkoruotsin puollustamiseen on taata ruotsinkielisen vähemmistön edut suomenkieltä puhuviin nähden esim. ruotsinkielisten kiintiöt yliopistoissa.
17.08.13 01:57
<Knullare> <sibuna!> hyvä idea, harmi vain, että se täällä korrupt..krhm demokraattisessa maassa ole mahdollista, sillä se varmaan suljettaisiin heti vedoten pilkantekoon tai johonkin muuhun naurettavaan.
16.08.13 19:37
<Modest> 5/5 hyysärit ei ikinä myönnä olevansa väärässä, niinkuin uskovaiset.
16.08.13 18:08
<yhani> Joistain asioista olen samaa mieltä halla-ahon kanssa, joistain eri. En ymmärrä että mikä tässä on vaikeaa. Luulen että me kaikki olemme pääosin samaa mieltä erilaisista asioista, mutta tapetille nousee vain ne erot. "älä ammu sanansaattajaa".
16.08.13 16:10
<Kirigiri> Tuli tätä lukiessa tuosta "internetin ansiosta kansanedustaja ei enää pääse piiloon äänestäjiään, eivätkä hänen tekonsa unohdu" semmonen idea että pitäis oikeasti perustaa blogi tai sivusto mihin kerättäisiin ja listattaisiin kaikkien politiikkojen lausunnot ja edesottamukset arkistoon josta sitten vaalien tullessa voisi palauttaa mieleen mitä minkäkin puolueen edustaja onkaan männävuosina suustaan päästänyt ja toimiaan tehnyt. Klikkaamalla nimeä näkis pienen bion ja listan kaikista artikkeleista missä kys polittiiko edustamassa.
23
16.08.13 15:25
<PurjoS> Suomenruotsalaisen en ymmärrä miksi esim karjalassa on pakkoruotsia. Pohjanmaalla se voisi silti olla hyödyski
16.08.13 14:20
<Savonpystykorva> Idiootiksi aika korkeasti koulutettu ja mielipiteensä erittäin yksityiskohtaisesti perusteleva henkilö. Vai onko hän idiootti vain siksi, että on (mahdollisesti) eri mieltä asioista?
29
16.08.13 13:06
<Mikko84> Kyl jos lukee niitä välittämättä siitä että jutut tuleekin niiltä henkilöiltä joita syystä tai toisesta vastustaa.
-1
16.08.13 12:41
<Savonpystykorva> Scriptassa on paljon mielenkiintoisia ja ajattelemaan laittavia kirjoituksia. Hyvä jussi!
10

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Jussi Halla-ahon kirjoituksia

12379 katselukertaa

Halla-ahon tuomiosta

3617 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.