Quantcast

Rikkaiden veroja käyhien maksettavaksi

Jorma Ollilan johtaman työryhmän esittelemä autoveromalli on herättänyt autoilijoiden ankaraa vastustusta lähinnä järjestelmän hinnan, verotasojen ja uhatun yksityisyyden suojan vuoksi.

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Rikkaiden veroja käyhien maksettavaksi | Jorma Ollilan johtaman työryhmän esittelemä autoveromalli on herättänyt autoilijoiden ankaraa vastustusta lähinnä järjestelmän hinnan, verotasojen ja  uhatun yksityisyyden suojan vuoksi.

Julkaistu: 9.9.2013 16:05

Katsottu: 3907 kertaa

Kommentit: 22 kpl

Tarkastaja: kido

4.36 / 5 (7 ääntä)

Rikkaiden veroja käyhien maksettavaksi | Jorma Ollilan johtaman työryhmän esittelemä autoveromalli on herättänyt autoilijoiden ankaraa vastustusta lähinnä järjestelmän hinnan, verotasojen ja uhatun yksityisyyden suojan vuoksi.

Kommentit

12.09.13 18:38
<Zane> http://goo.gl/maps/v06Js 6,8 senttiä kilometri. http://goo.gl/maps/SoKmW 6,8 senttiä kilometri Näinköhän on perustellut nämä maksuvyöhykkeet...
11.09.13 03:34
<Mags> ne mitää veroi poista tää uus vero lätkästää vaa kaikkie niitten muitten päälle
10.09.13 20:19
<KuuFFi> Shekki: toivon totisesti, että olet oikeassa. Tähän asti kyllä on menty täysin päinvastoin. Eli rikkaiden ja köyhien tuloerot kasvaa koko ajan. tästä syystä en oikeastaa ymmärrä helvettiäkään mitä hittoa sinä höriset? Totta helvetissä parempituloisia pitää verottaa enemmän.Mietippä hetki ennen kuin kirjoitat.
10.09.13 20:04
<weikka> läskin että jos verotusmuutetaan km perusteiseksi joutusin maksaan 2500-3000e joka vuosi veroja.
10.09.13 18:10
<usbkaapeli> <TinQQ> <<-- eihän sitä olla poistamassa vaan muutetaan erillaiseen, kalliimpaan muotoon.
10.09.13 18:00
<TinQQ> Eikös täällä rasiassa ole kuva "Tilapäinen autovero 50 vuotta", jossa väännetään vitsiä autoverosta. Nyt sitä ollaan poistamassa, mutta hirvittävä parku nyt sitten tästäkin.
-5
10.09.13 17:02
<Moe Szyslak> <cremaster> mielestäni toki pitäisi nostaa bensan verotusta, että tämä pikkuruokasen ja uuden auton osto olisi järkevää. <- johan se nyt on jo bensa täällä lähes maailman kalleinta, ei sen hinnan nosto entisestään siihen auta. Autoveron alennus taitaapi olla toimivin keino autokannan uudistamiseksi, mutta nyt ehdotettu kiinteä kilometrikorvaus on kyllä erittäin huono tapa veroalennuksen maksamiseen.
10.09.13 11:53
<a-q> vittu mitä paskaa.
10.09.13 11:04
<Knullare> On tää kyllä niin paskaa, että noi voi tehdä vapaasti mitä lystää. Ne varmaan vaan innostuu lisää, jos niiden päätöstä sanotaan huonoksi ja tekevät sen ihan vaan, koska kukaan ei tee niille mitään ja nostavat egoaan "haha teinpäs silti".
-1
10.09.13 08:51
<Cremaster> Eli mitä kaikki idiootit tässä hakevat takaa: koska mulla on paska auto, sullakin pitää olla. Ei tämä suomen autokanta uusiudu koskaan. Mielestäni toki pitäisi nostaa bensan verotusta, että tämä pikkuruokasen ja uuden auton osto olisi järkevää.
-1
09.09.13 23:20
<ähteri> Hassua ettei esitetä bensan verotuksen korottamista... minkäköhän firman johdossa se ollila nyt istuikaan?
09.09.13 23:14
<Shekki> No onneksi olen opiskelemassa hyvä pallkatuloseen työhön, mut sillo varmaan suurimpi tulosia verotetaan enempi. Kohta ei ole väliä oletko joku ylijohtajainsinööri vaiko kahvin tarjoilija, kummmatkin saavat 1200e/kk nettona. Ja kansan edustajan palkat jossian 20k verovapaana.. Taidan opiskella saksaa ja mennä sinne sitten töihin.
09.09.13 19:41
<largehc> jos on köyhä niin saa maksaa rikkaiden viulut.
09.09.13 18:43
<skibaduweinau> Aukenee enemmän ja enemmän tää sanonta: "köyhät kyykkyyn!" tainno, ei taida enään mikään sanonta olla vaan käytäntö.
09.09.13 18:36
<ExtremeDigital> kiitos t. hakkeri
09.09.13 18:29
<costis> kuka vittu tarvii rahaa saatana,eihän siitä oo ku harmia. jA PERKELE
09.09.13 18:19
<PenZon> Joo, pitäkää tunkkinne. Ainakaan minä en halua asua tässä maassa enää.
09.09.13 18:16
<Cesium> Eihän köyhät maksa veroja.
09.09.13 17:20
<Swagrid> ihan kun rahat riittäis enää vittu mihinkää, moro mä lähen helvettiin suomesta -->
09.09.13 16:17
<Gatsby> Veroa veroa veroa Lisää ja lisää. Oikein onnistunut tämä nykyinen hallitus, äänestän ensivaaleissa kokoomusta.
-2

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

SUOSITUIMPIA VIDEOITA

MUOKKAA LINKIN TIETOJA

Muokkaamasi tiedot tarkastetaan mahdollisimman nopeasti ylläpidon toimesta, jonka jälkeen muutokset tulevat näkyviin mediaan. Voit muokata mediaa useamman kerran vaikka viimeisintä muutostasi ei ole vielä hyväksytty. Median poisto tulee myöhemmin mahdolliseksi.

URL

Otsikko

Kuvaus

Kategoria

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.