Quantcast

Internet tulisi kieltää

74-vuotias Bo Bergman Simlångsdalenista on viime päivinä puhuttanut Ruotsia. Bo Bergman ehdottaa internetin sulkemista ihmisten suojelemiseksi.nn?Olisi ollut parempi, jos se olisi pysynyt vain armeijan käytössä eikä sitä olisi koskaan annettu meidän muide

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Internet tulisi kieltää | 74-vuotias Bo Bergman Simlångsdalenista on viime päivinä puhuttanut Ruotsia. Bo Bergman ehdottaa internetin sulkemista ihmisten suojelemiseksi.nn?Olisi ollut parempi, jos se olisi pysynyt vain armeijan käytössä eikä sitä olisi koskaan annettu meidän muide

Julkaistu: 16.1.2014 12:48

Katsottu: 3625 kertaa

Kommentit: 7 kpl

Tarkastaja: kido

0.4 / 5 (5 ääntä)

Internet tulisi kieltää | 74-vuotias Bo Bergman Simlångsdalenista on viime päivinä puhuttanut Ruotsia. Bo Bergman ehdottaa internetin sulkemista ihmisten suojelemiseksi.nn?Olisi ollut parempi, jos se olisi pysynyt vain armeijan käytössä eikä sitä olisi koskaan annettu meidän muide

Eniten ääniä saaneet kommentit

21.01.14 00:16
<largehc> Oikeassahan tämä patu on, ihan kauhea menetys valtioille ja rikkaille kun normi kansalaiset pääsee oppimaan asioista joista on valehdeltu iät ja ajat.

Kommentit

21.01.14 00:16
<largehc> Oikeassahan tämä patu on, ihan kauhea menetys valtioille ja rikkaille kun normi kansalaiset pääsee oppimaan asioista joista on valehdeltu iät ja ajat.
18.01.14 11:08
<Sk1ttles> yhtäaikaa näpyttelee älypuhelintaan. Riemurasiaa jäisin kaipaamaan. Voisin jopa tarjoutua ylläpitäjäksi analogiseen riemurasiaan. Mutta koska ollaan niin "syvällä pelissä", niin tätä tuskin tulee tapahtumaan. Onhan sitä kiva haaveilla. :)
18.01.14 11:06
<Sk1ttles> Mun täytyy sanoo, että komppaan tätä seniiliä vanhusta. Nuudeli: Internet ei ole sananvapautta, päinvastoin. OverDrive: Papalla on varmasti ongelmia, mut pappaa ei varmasti kiinnostakaan osata käyttää konetta. Risto Laiska: Ei mitään. Itse olen 22-vuotias, ja internet on oikeasti loppujen lopuksi ihan perseestä. Uskon vahvasti, että oma elämänlaatuni paranisi internetin poistumisen myötä. Ei tarvitsisi lukea ikuisia sali/vauva/duckface/selfie etc päivityksiä facebookista. Eikä tarttis kärsiä siitä, kun mennää kavereiden kanssa kahville sillä lopputuloksella että jokainen vuorollaan tai kaikki
18.01.14 01:48
<OverDrive> Taitaa papalla vain olla itsellä vaikeuksia koneiden käytössä.
16.01.14 22:36
<Risto Laiska> Mitä ny jonkun ruottalaisen seniilin mielipiteet painaa vaakakupissa..
16.01.14 18:35
<nuudeli> Jaa että pitäis luopa viimisistä sananvapauden rippeistä ? Tollaset perselävet pitäis kieltää.

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Internet-jääkiekko

19054 katselukertaa

Internet jalista

8958 katselukertaa

Internet menee kohta rikki

13553 katselukertaa

Internet bileet

11768 katselukertaa

Maailman tulisimmat kastikkeet

11578 katselukertaa

Tuhoa Internet!!

14021 katselukertaa

MUOKKAA LINKIN TIETOJA

Muokkaamasi tiedot tarkastetaan mahdollisimman nopeasti ylläpidon toimesta, jonka jälkeen muutokset tulevat näkyviin mediaan. Voit muokata mediaa useamman kerran vaikka viimeisintä muutostasi ei ole vielä hyväksytty. Median poisto tulee myöhemmin mahdolliseksi.

URL

Otsikko

Kuvaus

Kategoria

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.