Quantcast

Muuttakaa pois Suomesta.

Antti Halosen kirjoittama blogikirjoitus tämän hetken Suomessa vallitsevasta holhouskulttuurista verrattuna keskieuroopassa elämiseen.

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Muuttakaa pois Suomesta. | Antti Halosen kirjoittama blogikirjoitus tämän hetken Suomessa vallitsevasta holhouskulttuurista verrattuna keskieuroopassa elämiseen.

Julkaistu: 31.1.2014 17:29

Kommentit: 28 kpl

Tarkastaja: kido

3.89 / 5 (26 ääntä)

Muuttakaa pois Suomesta. | Antti Halosen kirjoittama blogikirjoitus tämän hetken Suomessa vallitsevasta holhouskulttuurista verrattuna keskieuroopassa elämiseen.

Kommentit

06.03.14 00:11
<Laopang> Muistaakaa äänestää samoja vanhoja naamoja kuin viimeksikin, ettei mikään vaan muuttuisi!
07.02.14 12:45
<Sk1ttles> Mun mielestä kaksi sananlaskua kiteyttää tosi hyvin Suomalaisen kulttuurin: Ruoho on aidan takana vihreämpää ja Suomalainen äänestää jaloillaan. Vaikka jälkimmäinen ei oikeastaan sananlasku olekaan, ymmärrätte varmastikin pointtini.
04.02.14 03:29
<vilestine> Tulen lainaamaan Kanakotkaa kaverilleni kun hän seuraavan kerran rupeaa avautumaan suomen verotuksesta kännipäissään.
03.02.14 17:28
<Pake^^)> asia tekstiä, moni asia on vituillaan täällä sen takia kun jotakuta ahdistaa toisen touhut mutta onko se loppupeleissä sen helpompaa muuallakaan?
02.02.14 22:53
<lucaz> Katusoittajaksi vaan sinne saksaan jos suomessa on liika kireetä tuo pummina eläminen. Vielä parempi kun muuttaisi suoraan sinne kurwapellejen valtakuntaan niin ei tarvitse autoakaan katsastaa niin säästyy rahaa vielä enemmän siihen elintarvikesäännöstelemättömään ruokaan sieltä jostan pikkukaupasta missä krapulainen lahna myy jotain tuoretta patonkia.
-8
02.02.14 13:45
<Irppa> Bolleny, se johtuu siitä, ettei ravinto voi tehdä esimerkiksi niin, että koko baari tai edes puolet olisi ns. tupakointikoppia. Tällöin voitaisiin kiertää se kohta laista, joka kieltää ravintolassa sauhuttelun. Sen takia nykyään on sallittu tupakointi vain niissä huoneissa, joissa ei saa nauttia alkoholia. Mutta onko tämä järkevää on taas toinen juttu
-1
02.02.14 02:06
<largehc> Siinäs meette, ei sota yhtä miestä kaipaa.
-5
01.02.14 18:52
<shoon> Vaikka esimerkit olivatkin ihan perseestä, niin herra on kyllä oikeassa monopolien ja byrokratian vähentämisestä. Oikeassa hän on myös siinä, että suomalaiset ovat vähän liian kiinnostuneita naapureiden asioista, kun pitäisi hoitaa vaan se oma tontti. Muuten sanoisin, että rentous johtuu tietämättömyydestä ja hyvä omatunto huonosta muistista.
11
01.02.14 16:10
<Sp33dy> Muutenkin, muualla maailmassa kun hallitus alkaa perseilemään järjestetään mielenosoituksia, Suomessa lähetää karkuun ja ei välitetä omasta kotimaasta :(
12
01.02.14 11:19
<Metsien_mies> syntyä Suomeen
01.02.14 11:19
<Metsien_mies> saksassa palkat eivät ole nousseet kymmeneen vuoteen ja siellä nuoret menevät suoraan töihin ilman kouluttautumista tekevät ensimmäiset vuodet käytännössä ilman palkkaa ja jos saavat potkut niin sitten heillä ei ole minkäänlaista kouluttautumista sillä töissä heille opetettiin vain se yksi työtehtävä jossa he kyllä ovat helvetin hyviä. espanjassa jos tilaat ambulanssin niin perässä tulee reilu kymppitonnin lasku ja valtio ei sitä maksa ja vielläkö muistellaan sitä rasiassa ollutta kuvaa missä oli jenkeissä olleita sairaalamaksuja niin voimme tulla lopputulokseen että on oikeasti lottovoitto
11
01.02.14 10:37
<tellu piline> Onhan se vapaus hienoa aina siihen asti ku joku muu soveltaa samaa vapauttaan itseä vastaan. Ei kiitos, mieluummin jonotan vuoroani Suomessa ku huudan kilpaa kurwaa.
01.02.14 08:15
<kissamies> muh viina
31.01.14 23:45
<Tursmo> Erikoinen blogi. Valittaa että verotetaan liikaa, mutta haluaa sotaveteeraaneille lisää rahaa, luokat pienemmiksi jne, ja kaikki saksalaiseen "vapauteen" liittyvät kommentit liittyivät röökin polttamiseen ja viinan juomiseen.
16
31.01.14 22:32
<Nauraja> tänään radiosta kuulin että talkoo töihin osallistuvilta pitää ilmoittaa tiedot verottajalle. eli jos sinä pappasi kanssa aiot tehdä liiterin kesämökille niin kaikista täytyy ilmoittaa tiedot verottajalle(joihin tarvii rakennusluvan)
12
31.01.14 19:42
<Kanakotka> Ehkäpä tämä pätee johonkin siinä 80-90 ÄOn omaaviin elämäm koululaisiin, jotka ei tee muuta kun valittaa siitä kun voi voi, kun ei saa tupakoida kaikkialla, kun piti maken ja peran kanssa opetella kakarana, kun kovat kundit tupakoi! Ja sitten syytetään valtiota jotenkin siitä, että ihan itsenäisesti täytyy hakeutua joka vitun perjantai johonkin räkälään vetämään pää täyteen. Voi harmi kun oli kallista, kyllä nyt oli valtion vika taas, kun täytyi vetää pää täyteen.
10
31.01.14 19:35
<Kanakotka> Koittaa puhua verotuksesta ja yrittäjyydestä, ensimmäisessä kommenttissa sanoo, ettei itse tiedä mitään, ja linkkaa wikipedian artikkelin saksan verotuksesta... Mitäköhän tähän edes kommentoisi tuon jälkeen. Baareista sen sijaan osasi puhua monimuotoisesti, ja valottaa siitäkin, että joissakin (lukuisista) henkilökunta juopotteli ja sisälläpolttaminen oli sallittua... aivan niinkuin tämä olisi jotenkin hyvä asia. Mitä vittua? Mistä lähtien olemme kuunnelleet klanipäitä baarikärpäsiä? Tupakoinnin saisi kieltää kaikkialta kokonaan, sillä ei tee kukaan mitään.
13
31.01.14 19:20
<Bolleny> En ole koskaan ymmärtänyt miksi baarien tupakointitiloihin ei saa viedä juomia. Voisiko joku kukkahattubyrokratian maisteri valistaa?
11
31.01.14 19:17
<Zyy> Oon ihmetelly tota sisätiloissa tupakoimista. Olin kesällä pietarissa ja siellä mentiin baariin jossa kaikki poltti mukaanlukien jokainen meidän pöydässä paitsi minä. En ole koskaan polttanut joten luulin sen vähän ahdistavan mutta se ei tuntunut yhtään missään. Oli itseaisassa helvetin rentoa kun voitiin istua siinä koko ilta eikä tarvinnut rämpätä ulkona.
31.01.14 18:44
<fuba> Persut teki oikean muuvin mennessään oppositioon, ainoa tapa säilyttää kasvonsa tuossa katastrofissa aka. suomen hallitus.
31.01.14 18:20
<Jakedus> Yhä useammin olen miettinyt täältä vittuun painumista, täynnä typerää paskaa ja lisää pusketaan ovista ja ikkunoista.
10
31.01.14 17:58
<Ocarina> Siellä ei ollut Räsästä vissiin.
-1
31.01.14 17:56
<WremahThD> Kyllähän tässä aika isohko totuuden siemen on. Sitä ihan tosissaan joskus miettii, että kannattaako täältä suomesta ottaa mitään muuta kuin opinnot taskuun ja lähteä lätkimään.
10

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Pakko-Ruotsi pois

7723 katselukertaa

Lempäälän poistetut taulut

16495 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.