Quantcast

Hallitus säästää - peruskoulusta tulee kymmenvuotinen

Tästäkö se alkaa? Hallituksen päätös tulee 300% kalliimmaksi kuin hallitus laskee

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Hallitus säästää - peruskoulusta tulee kymmenvuotinen | Tästäkö se alkaa? Hallituksen päätös tulee 300% kalliimmaksi kuin hallitus laskee

Julkaistu: 31.3.2014 15:18

Kommentit: 5 kpl

Tarkastaja: kido

0 / 5 (2 ääntä)

Hallitus säästää - peruskoulusta tulee kymmenvuotinen | Tästäkö se alkaa? Hallituksen päätös tulee 300% kalliimmaksi kuin hallitus laskee

Kommentit

02.04.14 17:08
<asdfghjkl> Metsien_mies Hyvä poinnti, mutta lukio ei ole ainut toisen asteen koulutus vaihtoehto. On olemassa myös ammattikoulut.
02.04.14 12:18
<Metsien_mies> mitä hyötyä on pakottaa ne ihmiset vuodeksi kouluun joita ei kiinnosta opiskeleminen paskan vertaa, pitäiskö jokaseen kaupunkiin perustaa oma lukio näille sankareille joilla on alle 6:n keskiarvo ja katsoa kuinka moni heistä pääsee yhtään lukion kurssia läpi. Kyllä tämä idea laitetaan romukuoppaan muutaman vuoden päästä kun huomataan ettei tästä ole mitään hyötyä
-1
01.04.14 01:40
<Sacaros> Mitä väliä on 60 miljoonan lisämaksuilla jos tällä saadaan potenttiaalisesti tuhansia syrjäytyviä nuoria jatkamaan opiskelua parempaa työpaikkaa kohden? Nuoriin panostaminen maksaa varmasti itsensä takaisin ajan mittaan.
31.03.14 21:02
<Kaalijäätelö> ?Hallituksen päätös ei tarkoita vain peruskoulun päättävien nuorten velvollisuutta opiskella vuosi toisen asteen koulutuksessa." Otsikko on harhaanjohtava. Ja eikös se ole niin, että valtaosa toisen asteen kouluun hakevista nuorista ei nimenomaan PÄÄSE sinne, eli näin ne yläasteen alisuorittajatkin saataisiin kammettua kouluun? Eihän oppivelvollisuuden pidentäminen missään nimessä säästöä ole, mutta muuten ei vaikuta näin äkkiseltään yhtään paskemmalta jutulta.

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Väyrynen: Hallitus pimitti

5634 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.