Quantcast

Tampereen Takahuhdin koulu hyväksyy koulukiusaamisen

Koulu teki pojasta lastensuojeluilmoituksen, koska katsoi pojalla olevan ongelmia kotona. Koulun mielestä lapsi tarvitsisi enemmän tukea aikuiselta. Koulu esitti huolta kodin olosuhteista ja siitä, että poika käyttäytyi levottomasti luokassa, myöhästeli ja kävi jatkuvasti kantelemassa koulun henkilökunnalle muiden tekemisistä. Tämän koulu katsoi muiden kiusaamiseksi. Äidin ollessa yhteydessä opettajiin ja rehtoriin, hänelle vastattiin: "Mutta poika itsekin kiusaa."

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Tampereen Takahuhdin koulu hyväksyy koulukiusaamisen | Koulu teki pojasta lastensuojeluilmoituksen, koska katsoi pojalla olevan ongelmia kotona. Koulun mielestä lapsi tarvitsisi enemmän tukea aikuiselta. Koulu esitti huolta kodin olosuhteista ja siitä, että poika käyttäytyi levottomasti luokassa, myöhästeli ja kävi jatkuvasti kantelemassa koulun henkilökunnalle muiden tekemisistä. Tämän koulu katsoi muiden kiusaamiseksi. Äidin ollessa yhteydessä opettajiin ja rehtoriin, hänelle vastattiin: "Mutta poika itsekin kiusaa."

Julkaistu: 10.4.2014 12:54

Kommentit: 14 kpl

Tarkastaja: Ylläpito

0 / 5 (4 ääntä)

Tampereen Takahuhdin koulu hyväksyy koulukiusaamisen | Koulu teki pojasta lastensuojeluilmoituksen, koska katsoi pojalla olevan ongelmia kotona. Koulun mielestä lapsi tarvitsisi enemmän tukea aikuiselta. Koulu esitti huolta kodin olosuhteista ja siitä, että poika käyttäytyi levottomasti luokassa, myöhästeli ja kävi jatkuvasti kantelemassa koulun henkilökunnalle muiden tekemisistä. Tämän koulu katsoi muiden kiusaamiseksi. Äidin ollessa yhteydessä opettajiin ja rehtoriin, hänelle vastattiin: "Mutta poika itsekin kiusaa."

Kommentit

19.04.14 17:29
<enkeksinimee> jee vietin tuolla vitos ja kutosluokan :) paska koulu
15.04.14 17:53
<Ha-ou-ma-e-ör> Jokaista kiusataan jossain vaiheessa, vain vahvimmat selviää.
-9
13.04.14 16:19
<Metsien_mies> torrvi omasta mielestäni jos toistuvasti jotain ihmistä pahoinpidellään niin asia on tällöin hyvinkin mustavalkoinen, jos olisi kerran saanut vain turpaan niin asia olisi toinen
11.04.14 20:11
<Mikko84> Näissä asioissa on vähän vaikea löytää sitä neutraalia mielipidettä etenkin kun koulut on yleensä suljettuja laitoksia jolloin on vaan henkilökunnan ja oppilaitten näkökantoja jotka eivät myöskään aina pidä paikkansa.
11.04.14 19:45
<marazor> Retoriikka on vahva tässä
11.04.14 16:43
<Tokamak> Näitä kun luette niin muistakaa ettei asia varmastikaan ole aivan niin mustavalkoinen kuin kirjoittaja antaa ymmärtää. Tuskin kiusaajan äitikään olisi halunnut lyödä pojan äitiä, ellei siihen jotain aihetta olisi annettu. En tarkoita että hyväksyisin sen tai mitä pojalle tehtiin.
11.04.14 16:33
<Sp33dy> En ketään ole ikinä edes lyönyt, mutta kun tälläsisiä juttuja lukee nii tekis mieli tuota rehtoria käydä kerran päivässä läimäyttämässä avokkaalla poskelle ja kysyä vuoden päästä vieläkö jatketaan. Itsekin ala-asteaikana olin kiusattu mutta asiat saatiin puhumalla ja vanhempien avustuksella loppumaan, onneksi. Surkeaa kuunnella miten jo 10-vuotias joutuu luopumumaan lähes kokonaan lapsuuden iloista vain siksi, että toiset vanhemmat antaa lastensa kiusata toisia.
10.04.14 20:51
<viiru> Tuolta ei taida neutraalin tahon mielipidettä löytyä kun ei kukaan ole ollut kärpäsenä katossa vahtimassa.
10.04.14 20:42
<fuba> tuollainen kiusausjärjestelmä on rakennettu koska elämässä kaikki ei voi olla menestyjiä. tarvitaan niitä surkeita paskiaisia tekemään hommatkin
-6
10.04.14 18:37
<mieli> Onkohan tuossa koulussa paljonkin mamuja?
10.04.14 16:59
<arska111perkele> Tuli jotenki Taxi Driver mieleen tästä...
10.04.14 16:15
<Zyy> Jotenkin tästä tekstistä jää hämäräksi mitä kaikkea on oikeasti tapahtunut. Haluaisin kuulla vielä neutraalin tahon mielipiteen.
12
10.04.14 14:53
<joqpe> Kuulostaa joltain noitaopistolta.

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Tampereen sukellusvene

7283 katselukertaa

Tampereen Ilona

9719 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.