Quantcast

Oi beibi, ime mun tissiä

Hyi sairasta, hänhän imettää keskellä kaupunkia! Miten tuo häpeämätön lortto kehtaa? Voin kertoa, että ihmisiä häiritsi todellakin tämä luonnoton näky. Ohikulkevat mummot tekivät ristinmerkkejä, miesparat joutuivat häpeillen piilottelemaan erektiotaan ja leikkipuiston lapset saivat huonoja vaikutteita.

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Oi beibi, ime mun tissiä | Hyi sairasta, hänhän imettää keskellä kaupunkia! Miten tuo häpeämätön lortto kehtaa? Voin kertoa, että ihmisiä häiritsi todellakin tämä luonnoton näky. Ohikulkevat mummot tekivät ristinmerkkejä, miesparat joutuivat häpeillen piilottelemaan erektiotaan ja leikkipuiston lapset saivat huonoja vaikutteita.

Julkaistu: 16.6.2014 18:17

Kommentit: 20 kpl

Tarkastaja: Ylläpito

2.07 / 5 (7 ääntä)

Oi beibi, ime mun tissiä | Hyi sairasta, hänhän imettää keskellä kaupunkia! Miten tuo häpeämätön lortto kehtaa? Voin kertoa, että ihmisiä häiritsi todellakin tämä luonnoton näky. Ohikulkevat mummot tekivät ristinmerkkejä, miesparat joutuivat häpeillen piilottelemaan erektiotaan ja leikkipuiston lapset saivat huonoja vaikutteita.

Eniten ääniä saaneet kommentit

17.06.14 16:37
<SynkänOsastonAsukki> Mikä voisi olla luonnollisempaa kuin vauvan imettäminen? Ihmeellistä miten ihmiset voivat paheksua tällaista, kai ne raukat näkevät painajaisia lopun elämänsä.

Kommentit

20.06.14 01:32
<largehc> Tro Tietenkin sulle on miehen rinta ja naisen rinta erilainen kun kerta oot mies, vittu. Valoja päälle.
19.06.14 23:56
<hipinretku> tuo blogin kirjottaja on kyllä aika kuuma pakkaus, sais imettää meikäläistä millon vaan...
19.06.14 15:00
<Tro> largehc Lisättäköön nyt, että en voi olla varma sinun seksuaalisuudestasi, joten ei ole tarkoitus provota tässä jos sinua kiehtoo enemmän miehen kuin naisen rinta.
-3
19.06.14 14:58
<Tro> Pojat on poikia largehc Kylläpä pojat nyt suuttui. En muuten kuulu kirkkoon, joten voisitko hieman perustella miksi olisin kristillisesti aivopesty? Miksi miesten ja naisten täytyisi olla samanlaisia ja omata samat oikeudet? Eikö voitaisi pitää miehet miehinä ja naiset naisina, ei meidän minun mielestä tarvitse olla samanlaisia. Ja Largehc en tiedä sinusta, mutta minulle naisen rinta ja miehen rinta on hieman eri asiat :D
-3
18.06.14 23:12
<largehc> Tro Mites miehet jotka kulkee ilman paitaa? En haluaisi kauhistuttaa sinua hirveästi, mutta miehillä on kanssa tissit! Ja se on ihan hyväksyttyä, että miehet kulkee ilman paitaa tuolla ulkona! Mitä kaksinaismoralismia...
18.06.14 21:29
<Tro> largehc No en nyt kyllä itse rinnastaisi tissit paljaana olemista siihen, että pidetäänkö kaapua vai ei :D
18.06.14 19:27
<tuhti> Paheksutaan sitäkin jos kusee puskaan vaikka kohtalaisen luonnollista sekin..
18.06.14 18:14
<largehc> Tro kuulostat vähän muslimilta, joka sanoo, että siitä tuntuu väärältä, kun nainen kulkee ilman kaapua ulkona.
18.06.14 16:54
<Tro> Saan ehkä vihaa niskaani, mutta minun mielestäni julkinen imettäminen on vähän kyseenalaista hommaa. Ymmärrän kyllä, että se on täysin luonnollinen asia ja syöväthän aikuisetkin julkisilla paikoilla. Jollain lailla haluaisin vain silti pitää tietyt asiat pyhinä. Itse en henkilökohtaisesti pitäisi esimerkiksi siitä, että ravintolassa viereisen pöydän rouva alkaisi imettämään lastaan. Ei se ehkä veisi ruokahaluani, mutta jollain lailla se tuntuisi väärältä. Tämä menee minulla samaan kategoriaan kuin vaimon näkeminen pöntöllä, ei siinä mitään väärää ole, mutta ei kaiken tarvitse olla julkista.
-3
17.06.14 23:06
<largehc> Imisin kyllä tuon tissiä.
17.06.14 19:09
<kaihomieli> En ymmärrä että miksi julkisella paikalla imetystä vastustetaan. Kyllähän sitä isommatkin lapset ja aikuisetkin syövät julkisella paikalla, niin miksi pienet vauvat eivät saisi tehdä niin ja jos vauva syö maitoa äidin rinnasta, niin pitäähän se sallia ettei vauva kuole nälkään.
17.06.14 16:59
<Azusa> Miksei kukaan ole vielä maininnut mitään hyvistä tisseistä :3
17.06.14 16:57
<Fettukani> Oliko se Särkänniemi vai mikä vastaava lastenpuisto, jossa imettävää äitiä oli pyydetty poistumaan näkökentästä (ravintolassa, viime vuonna). Kaikille lapsiperheille varmaan se imettäminen oli tullut järkytyksenä ja yllätyksenä, onhan se ilmeisesti nykymaailmassa luonnotonta verrattuna taas seksuaalisuudella leikitteleviin mainoksiin ja julkistähtiin rintoineen.
17.06.14 16:37
<SynkänOsastonAsukki> Mikä voisi olla luonnollisempaa kuin vauvan imettäminen? Ihmeellistä miten ihmiset voivat paheksua tällaista, kai ne raukat näkevät painajaisia lopun elämänsä.
16.06.14 23:27
<Jeckel> Kas, Keravaltahan tuo on. Se selittääkin..
16.06.14 20:28
<jape80> Nämä valittajat siis...
16.06.14 20:18
<jape80> Voi helvetti että on pimeetä porukkaa...
16.06.14 19:07
<Kapee> Urheiluvaatteet on in! Varsinkin henkeen sopivat vapaa-ajan kävelykengät ja aimo pyllistys kertoo, että tuskin on edes urheilumielessä lenkille lähdetty :D
10
16.06.14 18:32
<snarky> rasittavaa fonttia tiedossa

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Poliiseja koijataan :D

40032 katselukertaa

Noita-Akka

27527 katselukertaa

Ihana koira

53109 katselukertaa

Poseerausta gallerioissa

87625 katselukertaa

WTC iskujen spekulointia?

16766 katselukertaa

Teosto ja kopointi

57795 katselukertaa

Loistotarjous

42410 katselukertaa

Tanja Karpela sai mp3 soittimen

18696 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.